Rinuś Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [I][B]Czeeeść :loveu: o jessu ile czytania,to nie dla mnie :diabloti: poczekam na fotki :eviltong:[/B][/I] Quote
Vectra Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Gonitwa']Elo elo 3 2 0... ;)[/quote] no cześć :multi: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :) Jak mija niedziela? Szatańsko? :razz:[/quote] Niedziela jak zawsze urocza :loveu: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Rinuś'][I][B]Czeeeść :loveu: o jessu ile czytania,to nie dla mnie :diabloti: poczekam na fotki :eviltong:[/B][/I][/quote] no to poczekasz :cool3: :cool3: aż będę miała nowy kompecek , bo na tym PS nie współpracuje :shake: popsiuł się :placz: :placz: Quote
Rinuś Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Vectra'] no to poczekasz :cool3: :cool3: aż będę miała nowy kompecek , bo na tym PS nie współpracuje :shake: popsiuł się :placz: :placz:[/quote] [I][B]że niby ile mam czekać?:razz:[/B][/I] Quote
Vectra Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]że niby ile mam czekać?:razz:[/B][/I][/quote] wszystko w rękach firmy kurierskiej :bigok: Quote
Rinuś Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Vectra']wszystko w rękach firmy kurierskiej :bigok:[/quote] [I][B]hahhaa to nie pytam dalej :mdleje:[/B][/I] Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 hahaha kazałam J przeczytać opowieść dlaczego kupisz łóżko piętrowe i powiedział, że już niegdy nie będzie narzekał, że Luna wykorzystuje każdą okazję, żeby go wysiudać z kopuszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]....KOFFAM OZZULCA ze swoistym ADHD :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hand: córeczko :multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]hahhaa to nie pytam dalej :mdleje:[/B][/I][/quote] ja czekam grzecznie powiedzmy do czwartku , no bo święta , sylwester .. ale potem im nie daruje :mad: :diabloti: [quote name='malawaszka']hahaha kazałam J przeczytać opowieść dlaczego kupisz łóżko piętrowe i powiedział, że już niegdy nie będzie narzekał, że Luna wykorzystuje każdą okazję, żeby go wysiudać z kopuszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] hahaha , jeszcze będzie cie po rękach całował , że masz sznupki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]....KOFFAM OZZULCA ze swoistym ADHD :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hand: córeczko :multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] cześć mamuśka :loveu: nooo , Ozzy i Lala i mogła bym z łóżka nie wychodzić :loveu: :loveu: zamieniamy się ? dam Ci Frania i Klamke :cool3: Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Vectra'] hahaha , jeszcze będzie cie po rękach całował , że masz sznupki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] :evil_lol: ale już nie omieszkał ponarzekać że tak jak u ciebie będziemy mieli jak będzie duży pies :evil_lol: wczoraj mu pokazałam CTRa na żywo spotkaliśmy i :hmmmm: deczko się przeraził :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='malawaszka']:evil_lol: ale już nie omieszkał ponarzekać że tak jak u ciebie będziemy mieli jak będzie duży pies :evil_lol: wczoraj mu pokazałam CTRa na żywo spotkaliśmy i :hmmmm: deczko się przeraził :evil_lol:[/quote] :hmmmm: CTR to chyba tak trochę jak CAO nie ? :cool3: zacznę chyba opisywać , dni z życia CAO :diabloti: :diabloti: :diabloti: pomogie Ci na pewno :loveu: :loveu: :loveu: J będzie chciał bardzo CTRa :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Vectra']:hmmmm: CTR to chyba tak trochę jak CAO nie ? :cool3: zacznę chyba opisywać , dni z życia CAO :diabloti: :diabloti: :diabloti: pomogie Ci na pewno :loveu: :loveu: :loveu: J będzie chciał bardzo CTRa :evil_lol: :evil_lol:[/quote] on se może chcieć :diabloti: Quote
Vectra Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='malawaszka']on se może chcieć :diabloti:[/quote] oo kochana nareszcie dobrze gadasz :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: widać nie spałaś na korepetycjach :cool3: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Hanna R. Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Kocham Cię, Anielico :loveu: Już Ty wiesz za co :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Kocham Cię, Anielico :loveu: Już Ty wiesz za co :loveu::loveu::loveu:[/quote] Babciu :oops: nie psuj mi tu atmosfery tą wazeliną :shake: ledwo się tu doślizgałam :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Vectra']Babciu :oops: nie psuj mi tu atmosfery tą wazeliną :shake: ledwo się tu doślizgałam :evil_lol:[/quote] No nie gadaj - przecież ja Cię nie kocham BEZINTERESOWNIE :diabloti: Quote
Vectra Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='HankaRupczewska']No nie gadaj - przecież ja Cię nie kocham BEZINTERESOWNIE :diabloti:[/quote] ależ ja wiem o tym :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 No witajcie w starym roku :multi: :multi: :multi: :evil_lol: i co by kolejny był jeszcze bardziej udany i wesoły i pełen niespodzianek i oby się wszystkie marzenia ziściły :diabloti: bo ja mam takie jedno :cool3: :evil_lol: :evil_lol: jedno maleńkie na które zaczynam zbierać kase , miałam rzucić fajki ,ale uznałam , że starych dobrych przyjaciół na których zawsze można polegać nie należy opuszczać ... więc będę palić dalej , a co .. nie ma to jak po przebudzeniu , dymek w płuco :loveu: :loveu: :loveu: I wszystkim życzę tyle ,a może i więcej optymizmu , pogody ducha , dobrego humoru co JA mam co dzień :loveu: :evil_lol: No i więcej nic nie planuje , bo plany zawsze idą w łeb .. samo niech się dzieje. No to więc kochani moi [CENTER][SIZE=4][COLOR=Magenta][B]SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!![/B][SIZE=2][/SIZE][/COLOR][/SIZE][LEFT]Ten uroczy wieczór spędzam w domu z moimi cudownymi pieseczkami , teoretycznie mogła bym iść na jakiś balet ,ale w związku z tym że Lalunia reaguje w dziwny sposób na wystrzały petard , obawę mam że jak wróce mój dom będzie przypominał ... no na pewno nie dom .... bo ona teraz się nie chowa przed wystrzałami tylko się na nie rzuca :evil_lol: :evil_lol: Wstałam dziś o niewyobrażalnie wczesnej porze 8:15 :crazyeye: i normalnie mam tak zajedwabisty humor że szok , nawet stado koondli skaczących właśnie po łóżku mnie nie denerwuje .... :cool1: [/LEFT] [SIZE=4][COLOR=Magenta][SIZE=2][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Matusz Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [COLOR=Navy][B]no to wcześnie wstałaś :) fajnie, że humorek dopisuje !! :multi::multi::multi: Udanego wskoku do 2008 Roku !! :loveu:[/B][/COLOR] Quote
Madzik93 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 A ja od rana wściekła chodze :diabloti: Quote
Vectra Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 zupełnie stare zdjecia [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/93/10d2003c4e7fdc89.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/132/4456d7d1d7b1164f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/93/d8cd8b362d5bd70a.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/132/f9be1a1bd72e8ead.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/134/502f9b02a4b14e2c.jpg[/IMG][/URL] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dzień dobry :) [quote name='"Vectra"'] I wszystkim życzę tyle ,a może i więcej optymizmu , pogody ducha , dobrego humoru co JA mam co dzień :loveu: :evil_lol: [/QUOTE] Cudne życzenia :loveu: :loveu: :evil_lol: [B]WZAJEMNIE EWUŚ! :multi: :loveu: [/B] Lalka atakująca petardy? Swoją drogą to musi być interesujący widok :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [URL]http://images25.fotosik.pl/132/4456d7d1d7b1164f.jpg[/URL] Biedna Lalcia... :evil_lol: :loveu: Quote
Madzik93 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [url]http://images31.fotosik.pl/93/10d2003c4e7fdc89.jpg[/url] Gustownie obryziony fotel :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :) Cudne życzenia :loveu: :loveu: :evil_lol: [B]WZAJEMNIE EWUŚ! :multi: :loveu: [/B] Lalka atakująca petardy? Swoją drogą to musi być interesujący widok :razz:[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: Tak , stworzyłam potwora :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'][URL]http://images25.fotosik.pl/132/4456d7d1d7b1164f.jpg[/URL] Biedna Lalcia... :evil_lol: :loveu:[/quote] ano biedna , bo koścista Klamka wiecznie na niej siedzi/leży [quote name='Madzik93'][URL]http://images31.fotosik.pl/93/10d2003c4e7fdc89.jpg[/URL] Gustownie obryziony fotel :evil_lol:[/quote] piękny jest fotel , cudny i bardzo pasuje do wystroju wnętrza :evil_lol: :evil_lol: ale to sypialnia nocna Kano :p więc póki nie kupie mu nowego fotela musi żyć ten . o stylistyke fotela dba ostatnio Klementyna :mad: z Franiem ma się rozumieć :evil_lol: Quote
Recommended Posts