Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra'][URL]http://www.collar.com.pl/[/URL][/quote]
Hym....Nie wiem....Zastanawiam się tylko po licho Ci tyle obrozy :crazyeye::evil_lol: Bo ciągle zamawiasz a ja mam dwa dławiki od lat i tyle :diabloti:
Najlepiej zamów różowe z napisem " Kiss me" :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']łoo jake fajne - czemu nikt mi ich nie pokazał jak szukałam dla Pepy :placz: a napis zamówi nie kiss me tylko [SIZE=4][B]kiss my ass[/B][/SIZE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Tak :multi: Tak :multi: Tak :multi: Zrób tak Ewa ;) No zrób kobieto :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Hym....Nie wiem....Zastanawiam się tylko po licho Ci tyle obrozy :crazyeye::evil_lol: Bo ciągle zamawiasz a ja mam dwa dławiki od lat i tyle :diabloti:
Najlepiej zamów różowe z napisem " Kiss me" :evil_lol:[/quote]
Bo ja kolekcjonuje :diabloti: dławiki też mam i kolczatki mam :diabloti: ale z imionami nie mam :siara:

[quote name='malawaszka']łoo jake fajne - czemu nikt mi ich nie pokazał jak szukałam dla Pepy :placz: a napis zamówi nie kiss me tylko kiss my ass :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
bo ta firma jest od niedawna i w sumie chyba od wczoraj mają te zamówienia indywidualne :cool3: teraz czekam na projekt mojego zlecenia :cool1:

[quote name='Pysia']Tak :multi: Tak :multi: Tak :multi: Zrób tak Ewa ;) No zrób kobieto :evil_lol:[/quote]
a myślicz że to ktoś odważy się przeczytać ? :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Iwona1984']dziekuje smycz zamowiona :)[/quote]
jaka ? :razz:

[quote name='Rinuś'][I][B]a ja tylko chciałam powiedzieć,że u nas są nowe fotki a Ty nawet nie wpadniesz :placz:[/B][/I][/quote]
wpadne potem , teraz nie mam czasu :roll: :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Bo ja kolekcjonuje :diabloti: dławiki też mam i kolczatki mam :diabloti: ale z imionami nie mam :siara:

bo ta forma jest od niedawna i w sumie chyba od wczoraj mają te zamówienia indywidualne :cool3: teraz czekam na projekt mojego zlecenia :cool1:

a myślicz że to ktoś odważy się przeczytać ? :evil_lol: :evil_lol:

jaka ? :razz:

wpadne potem , teraz nie mam czasu :roll: :eviltong: :diabloti:[/quote]

kolekcjonujesz na nowe psy :) jaki projekt????? smyczka czarna...w nastepnym miesiacu tzn na mikolaja bedzie komplecik pomaranczowy :)

Posted

więc tak różowe dla Lalki i Klemci , z imionami , kolor czcionki czarny i z łbami -
dla Frania żółta z czarnym napisem Franio i łbem staffika
dla Kano niebieska , biały napis --- wszystkie szerokości 40 mm

jeszcze jutro muszę durny ajdowy łeb zmierzyć , dla niej musi byc zaciskowa

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Jak będziesz miała projekty to zapodaj :cool3:[/B][/I][/QUOTE]
no czekam na te projekty , jak dostanę to pokażę :) napisali że po 20 tej ;)

Posted

[quote name='Vectra']więc tak różowe dla Lalki i Klemci , z imionami , kolor czcionki czarny i z łbami -
dla Frania żółta z czarnym napisem Franio i łbem staffika
dla Kano niebieska , biały napis --- wszystkie szerokości 40 mm

jeszcze jutro muszę durny ajdowy łeb zmierzyć , dla niej musi byc zaciskowa[/quote]

ale beda slicznie wygladac moj Franio kolor kanarkowy eh... pieknie mu bedzie :)

Posted

[quote name='Vectra']teoretycznie wyzdrowiałam , ciągniemy ten wózek remontowy , jeszcze się zejdzie :evil_lol: szczerze to żal będzie kończyć , bo co będziemy robić ? :diabloti:
[/quote]

[B]i znów zaoszczędzisz zbyt dużo pieniędzy :diabloti:[/B]

[quote name='asher']Pewnie na złość Madze! Żebyśmy też prawko zrobiły i żeby sobie nie myślała, że tylko ona taka wyjątkowa :evil_lol:[/quote]

[B]he he he :diabloti:[/B]
[B]już was widzę na jednośladzie[/B]
[B]he he he :diabloti::diabloti::diabloti:[/B]

[quote name='Vectra']

a co ciekawe kot nie ma żadnych śladów :diabloti:
[/quote]

[B]czemu nie jestem zdziwiona? :evil_lol::evil_lol:[/B]
[B]ja ostanio wracając z pracy, zobaczyłam jak Stefan gonił psa sąsiadów :evil_lol: Pies (średniej wielkości) uciekał jak oszalały z podkulonym ogonem, a za nim pędziła jakaś najeżona kula wydając z siebie dźwięki jak Bruce Lee Wejście Smoka :evil_lol:[/B]

[quote name='asher']
A było go wczoraj nie ratować. W końcu by się przecież z nim psice uporały! :diabloti:

A może nie? :-o :scared:[/quote]

[B]nie uporałby się :evil_lol::evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='Maga100']
[B]czemu nie jestem zdziwiona? :evil_lol::evil_lol:[/B]
[B]ja ostanio wracając z pracy, zobaczyłam jak Stefan gonił psa sąsiadów :evil_lol: Pies (średniej wielkości) uciekał jak oszalały z podkulonym ogonem, a za nim pędziła jakaś najeżona kula wydając z siebie dźwięki jak Bruce Lee Wejście Smoka :evil_lol:[/B]
[/quote]

hahaha to tak jak u mnie na wsi kocia mafia przegania obce burki z podwórka hahaha - nawet ON przed nimi uciekał :evil_lol:

Posted

mam projekty głowek :diabloti:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/116/d567d1a24eb5992f.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/52/0284f143577c3a3b.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/116/02678a71b38e6db9.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/52/46793fbb9000c424.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Matusz']fajne głowy :):):)

jak je zrobiłaś?:diabloti:[/quote]
to nie ja , tylko grafik fory collar :eviltong: :eviltong: :eviltong:

a na gwiazdkę NIC im nie kupie NIC a NIC , sobie kupie i tylko sobie :diabloti:

Posted

[URL]http://images34.fotosik.pl/52/0284f143577c3a3b.jpg[/URL]
Hmmmm... Kano trochę, jak Scoobydoo wyszedł :evil_lol: Taka sirota poczciwa :evil_lol:
A najgroźniej z tego towarzystwa wyszedł Franek :crazyeye: (bo to ostatnie, to Franek, prawda? :lol:)

[quote name='Vectra']a na gwiazdkę NIC im nie kupie NIC a NIC , sobie kupie i tylko sobie :diabloti: [/quote]
Tiaaaa.... :siara:

[quote name='Maga100'][B]he he he :diabloti:[/B]
[B]już was widzę na jednośladzie[/B]
[B]he he he :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/quote]
Weszka, ona nam ubliża!!!!!! :crazyeye: :stop: