Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Vectra, sądzę że ruda chiuaua by super komponowała się z Twoimi Szatanami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No i sposoby na nowego mieszkańca ekstra :evil_lol:

Witam :multi::multi:
[/B][/COLOR][/quote]
witaj , nie chce cziułąły , bo już mam :diabloti:
[quote name='malawaszka']hyhyhy noo ja widziałam i aż mi zimno na samo wspomnienie :lol: ale już będzie rewelka :multi:

jak to piwnica zalana betonem??? :crazyeye: :mdleje:[/quote]
No będzie rewelka :loveu: teraz już jest tam mega cieplutko jak w saunie :cool3:

Bo u nas są wysoko wody podskórne (czy jak się to tam nazywa ;) ) i w piwnicy było wody po pas ... To stary dom , fundament był marniutki , trzeba było robić filary pod domem .. Piwnica to było coś niesamoiwitego , cała zbudowana z cegieł , łącznie z sufitem :crazyeye: :evil_lol:

[quote name='Rinuś'][I][B]dzień dobry :loveu:
śpiochu :evil_lol:[/B][/I][/quote]
siemasz , nie śpimy już od dawna :eviltong:

oczekujemy na przesyłki
- żarcie przyszło
- obroża dla Klementyny też

czekam na reszte i szlag mnie trafia :mad:

Posted

[quote name='Vectra']witaj , nie chce cziułąły , bo już mam :diabloti:

No będzie rewelka :loveu: teraz już jest tam mega cieplutko jak w saunie :cool3:

Bo u nas są wysoko wody podskórne (czy jak się to tam nazywa ;) ) i w piwnicy było wody po pas ... To stary dom , fundament był marniutki , trzeba było robić filary pod domem .. Piwnica to było coś niesamoiwitego , cała zbudowana z cegieł , łącznie z sufitem :crazyeye: :evil_lol:

oczekujemy na przesyłki
- żarcie przyszło

czekam na reszte i szlag mnie trafia :mad:[/quote]

chcemy fotki z nowa obróżka... a praleczka to moze w nastepnym tysiacleciu przyjdzie

Posted

[quote name='Vectra'] :crazyeye: :evil_lol:

oczekujemy na przesyłki
- żarcie przyszło

czekam na reszte i szlag mnie trafia :mad:[/quote]
[I][B]jak się pojawi reszta to jak już odbierzesz to co masz odebrać to poszczuj ich psami :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='Iwona1984']chcemy fotki z nowa obróżka... a praleczka to moze w nastepnym tysiacleciu przyjdzie[/quote]
potem fotki , potem , Klementyna teraz śpi :p
Klementyna dziś dostała dwa prezenty :cool3: miseczki i obróżkę :loveu:
looknęłam w status przesyłki i napisano , że wydano ją kurierowi nr jakiś tam , więc jest szansa że może , może tfuuu , tfuuuu :evil_lol: nadzieja matką :cool1:

Posted

[quote name='Iwona1984']a jak sie n9e zgodzi oddam go na warunek hodowlany ........[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Iwonko ....TZta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[COLOR=Red][FONT=Arial][B]Witanko prawie poremontowe .....:multi::multi::multi:
MY zaczynamy w styczniu 2008 :diabloti::diabloti::diabloti:....jeszcze nie wiem dokładnie czym się to skończy ...ale napewno pokój :roll:...i coś o łazience słuchy mnie doszly :diabloti:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Iwonko ....TZta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

MY zaczynamy w styczniu 2008 :diabloti::diabloti::diabloti:....jeszcze nie wiem dokładnie czym się to skończy ...ale napewno pokój :roll:...i coś o łazience słuchy mnie doszly :diabloti:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

przeciez nie ksieciunia ;) ja mu towarzystwo kombinuje jak moge

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Iwonko ....TZta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
to akurat będziem łeb w łeb pokoje robić :evil_lol: :evil_lol:
a to się nigdy nie kończy na tym co się wymyśli najpierw :shake: bo koncepcja się za często zmienia :evil_lol:

A jeszcze powiem dlaczego tak ochoczo kupiłam młotowiertarkę :oops:
Bo jak robiliśmy remont nr 1 to ja miałam zadanie , zrobić otwornicą otworki w płytach na kontakty , puszki były już zatopione w cegłach ... no i sobie otworowałam :evil_lol: fajnie było .. tylko wzięłam za dużą otwornice i kontakty wylatują z otworków .Teraz trzeba wykuć nowe otwory w ceglach na puszki i zrobić kontakty w innych miejscach :grins: Bo teraz za każdym razem jak Rafałek jest w pobliżu kontaktu , to słyszę "i coś gamoniu narobiła" :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
a to się nigdy nie kończy na tym co się wymyśli najpierw :shake: bo koncepcja się za często zmienia :evil_lol:
[/quote]

aaa noo to jest masakra - ja jeszcze nie zaczęłam wykańczać domu a jużmi siuę sto razy pozmieniało więc aż sie boję co będzie jak już będziemy tam robić :placz:

hahah pamiętam jak pisałaś o tych otworach :roflt: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']aaa noo to jest masakra - ja jeszcze nie zaczęłam wykańczać domu a jużmi siuę sto razy pozmieniało więc aż sie boję co będzie jak już będziemy tam robić :placz:

hahah pamiętam jak pisałaś o tych otworach :roflt: :evil_lol:[/quote]
a ja Ci z całego serca współczuje tej wykończeniówki
no i tak od dwóch lat niemal co dzień słucham o tych otworkach :evil_lol:
[quote name='Rybka_39']Witam!
Widze u was od rana wesolutko:cool3:[/quote]
cześć , u nas prawie zawsze wesolutko , bo my wesolutkie wieśniaki som :diabloti:

[quote name='diabelkowa']no budz Klementynke i wstawiaj rozowa fotke :)[/quote]
zrobię , zrobię :cool3: był maraton Klemcia z frisbee teraz mam maraton Frania z piłką.akumulatorek się ładuje :p

Posted

[quote name='diabelkowa']a Kano dostanie taka niebieska obrozke?[/quote]
dostanie , zamówię w przyszłym tygodniu , bo na te ten tydzień skończyły się fundusze na psy :cool1:
Teraz egoistycznie kupię sobie coś :eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']dostanie , zamówię w przyszłym tygodniu , bo na te ten tydzień skończyły się fundusze na psy :cool1:
Teraz egoistycznie kupię sobie coś :eviltong:[/quote]

to jaki masz przedział kasiorki na jednego psa tygodniowo ;)

Posted

[quote name='Iwona1984']to jaki masz przedział kasiorki na jednego psa tygodniowo ;)[/quote]
większy niż na samą siebie :evil_lol::evil_lol: ;)
Na razie Ajda mnie puszcza z torbami , leczenie jej ranki pochłonęło pare stówek plus do tego w uchu coś się nazbierało.
Mnie się te rogzowe szmacianki nie widzą ;)

Posted

[quote name='Pimpek']Dzieńdoberek wszystkim :loveu:
Foty psiaków po proszę :cool3:
Wszystkich :diabloti:[/quote]
byli fotki , byli , trzeba się cofnąć :eviltong:

[quote name='diabelkowa']dobrze ze z tych obrozek nie ma rozmiaru dla Loganka bo bym go spedalila fioletowo rozowa obrozka :evil_lol:[/quote]
to jaki Logan ma rozmiar :razz:

Posted

przegląd stomatologiczny :diabloti:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/30/21da33ab36581c33.jpg[/IMG][/URL]

Klementyna w galopie :diabloti:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/31/02968c58510b6df0.jpg[/IMG][/URL]