Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]to uważaj bo zARAZ będziesz musiała ich rozdzielać :evil_lol:[/B][/I][/quote]
poszli se same :diabloti: śpią teraz z dala od siebie :evil_lol:

z drugiej strony to ja nie kumam czego one tak się gapią na siebie , bo to nie po raz pierwszy , z tym że , nigdy nie było zwarcia po tych gapiostwach.
Nawet jak Kano pogna Frania , to mały kurdupel leci do niego i te się bezczelnie gapi i macha ogonem ,ale tak przyjaźnie :)
Obserwacja tych dwóch panów jest niezwykle pasjonująca gdyż ich zachowań nie obejmuje żaden podręcznik :evil_lol:
Jednak widać , że Franio dorasta ,a Kano już dziadzieje ... ;)
A najciekawsze jest jak Kano na Franka nawrzeszczy , bo do zęboczynów tak serio jeszcze nie doszło , raz Kano szarpnął kurdupla za katane , to zaraz po tym Kano liże młodego po ryjku.I domniemam , że nieraz jak dojdzie do spiecia i Kano zapomni o pocałunku na zgode to Franio idzie się upominać.Bo Kano go cmoknie w pysk i jest luz.

Posted

[quote name='evaxon']przestan bo głodna jestem :placz:

pff ubieglas moje pytanie:diabloti:[/quote]
bażancik pieczony do tego ziemniaczki z ognia i bigosik :loveu: :loveu: i piwusio zimne z pianką mmmmmmmmmm

idę sobie zrobić kanapkę :evil_lol:

Posted

[I][B]Fajnie tak patrzeć jak pieski dojrzewają...ustalają hierarchię między sobą...
mam nadzieję że nigdy między nimi nie dojdzie do poważniejszego spięcia...bo albo jeden z nich by wtedy musiał spać np w kojcu albo byś musiała któregoś oddać :shake:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Fajnie tak patrzeć jak pieski dojrzewają...ustalają hierarchię między sobą...
mam nadzieję że nigdy między nimi nie dojdzie do poważniejszego spięcia...bo albo jeden z nich by wtedy musiał spać np w kojcu albo byś musiała któregoś oddać :shake:[/B][/I][/quote]
Nie dojdzie :p w kojcu :crazyeye: oddać :crazyeye: nigdy .... za żadne skarby nie oddam Kano , bo ja bym tego nie przeżyła ,a on by nigdy nikogo nie zaakceptowal.
To są normalne dwa psy , bez żadnych skaz na psychice , a że Kano jest wredna małpa zaczepna , przecież nie ukrywam i się z tym liczyłam że tak będzie :evil_lol: Może z opisywanych sytuacji wygląda to strasznie ,ale nie jest ..
Jedno jest piękne :loveu: jak powiem co jest k*** to od razu się kochają :evil_lol:
Klementyna też będzie obrywała od Kano , on tak ma musi byc straaaaszny ..
Lalce ustąpił , bo mu manto kiedyś spuściła i teraz woli z damą nie zadzierać :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Nie dojdzie :p w kojcu :crazyeye: oddać :crazyeye: nigdy .... za żadne skarby nie oddam Kano , bo ja bym tego nie przeżyła ,a on by nigdy nikogo nie zaakceptowal.
To są normalne dwa psy , bez żadnych skaz na psychice , a że Kano jest wredna małpa zaczepna , przecież nie ukrywam i się z tym liczyłam że tak będzie :evil_lol: Może z opisywanych sytuacji wygląda to strasznie ,ale nie jest ..
Jedno jest piękne :loveu: jak powiem co jest k*** to od razu się kochają :evil_lol:
Klementyna też będzie obrywała od Kano , on tak ma musi byc straaaaszny ..
Lalce ustąpił , bo mu manto kiedyś spuściła i teraz woli z damą nie zadzierać :diabloti:[/quote]
[I][B]no tak z opowieści to wygląda tak jakby od kilku dni chciały się za fraki złapać :evil_lol:
haha k***a to najczęściej używane słowo w Polsce więc psiaki wiedzą na co mają reagować :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]no tak z opowieści to wygląda tak jakby od kilku dni chciały się za fraki złapać :evil_lol:
haha k***a to najczęściej używane słowo w Polsce więc psiaki wiedzą na co mają reagować :evil_lol:[/B][/I][/quote]
od kilku ? :hmmmm: ee nie , to tak jest od dawna :evil_lol: czy się złapią , istnieje taka możliwość , bo chyba nie ma domu w którym są psy i życie toczy się bez jakiś spięć.Gdyby Kano czuł niechęć do Frania to już by było po ......

k*** to najlepsza komenda , bardzo skuteczna :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']bażancik pieczony do tego ziemniaczki z ognia i bigosik :loveu: :loveu: i piwusio zimne z pianką mmmmmmmmmm

idę sobie zrobić kanapkę :evil_lol:[/quote]
a ja ide po salatke:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
k*** to najlepsza komenda , bardzo skuteczna :evil_lol:[/quote]
[I][B]Brutus tez na nią reaguje :razz: od razu puszcza to co ma w mordce :p[/B][/I]

Posted

[quote]Obserwacja tych dwóch panów jest niezwykle pasjonująca gdyż ich zachowań nie obejmuje żaden podręcznik[/quote]
Może powinnaś napisać książeczke o innym zachowaniu psów :evil_lol::evil_lol:

Klucz pneumatyczny?! :megagrin: Może to teraz inna nazwa pralki :siara::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ja czekam jeszcze na 7 przesyłek plus na tą najmniejszą która się zagubiła :evil_lol: [/QUOTE]

No ja czekałam raz na paczkę ponad 2 tygodnie :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']a ja ide po salatke:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
ja się naspawałam jogurtow :diabloti:
[quote name='Rinuś'][I][B]Brutus tez na nią reaguje :razz: od razu puszcza to co ma w mordce :p[/B][/I][/quote]

[quote name='anetta']Może powinnaś napisać książeczke o innym zachowaniu psów :evil_lol::evil_lol:

Klucz pneumatyczny?! :megagrin: Może to teraz inna nazwa pralki :siara::evil_lol:[/quote]
nie dane mi było posiąść talent pisarski :diabloti:
Klucz pneumatyczny , to nie pralka , to klucz na wiatr :evil_lol:

[quote name='Cimi']No ja czekałam raz na paczkę ponad 2 tygodnie :evil_lol:[/quote]
uroczo , poczta polska zawsze ma czas :angryy:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:...zas o żarciu ......masakra [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
o mamuśka co apetyciku nie masz ? :razz:

Posted

[quote name='Vectra']Obserwacja tych dwóch panów jest niezwykle pasjonująca gdyż ich zachowań nie obejmuje żaden podręcznik :evil_lol:[/quote]
A których panów obejmuje? :megagrin:

Posted

[quote name='asher']A których panów obejmuje? :megagrin:[/quote]
psich panów PSICH , bo pan ludzki , to inna historia :evil_lol:

[quote name='anetta']Właśnie widze :siara:

Klucz na wiatr....hmmm:hmmmm: :evil_lol:[/quote]
o to koleżanka ma fantastyczny wzrok :diabloti:
jak możesz nie wiedzieć , co to jest klucz pneumatyczny :razz::diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']psich panów PSICH , bo pan ludzki , to inna historia :evil_lol:[/quote]
Na dobrą sprawę to jedni i drudzy aż tak bardzo się nie różnią :evil_lol:

Posted

[quote name='Gonitwa']Hejo;)

Ja też jestem głodna....

Mizianko dla mordulców;)[/quote]
cześć , ja już jestem tak napchana , że nic w siebie nie wcisnę.No może piwko :diabloti:

[quote name='asher']Na dobrą sprawę to jedni i drudzy aż tak bardzo się nie różnią :evil_lol:[/quote]
ee z psem jest łatwiej :diabloti: dużo łatwiej :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']cześć , ja już jestem tak napchana , że nic w siebie nie wcisnę.No może piwko :diabloti:

[/quote]
[I][B]a u Ali żebra o rogalika :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='asher']Fakt. Zawsze można wybęckować :diabloti:[/quote]
ostatecznie można poddać psa eutanazji :evil_lol: z tym bęckowaniem to bym polemizowała :evil_lol:
[quote name='Rinuś'][I][B]a u Ali żebra o rogalika :diabloti:[/B][/I][/quote]
to że teraz nie chce mi się jeść nie oznacza że za godzine nie zgłodnieje :eviltong:
a rogala to bym zjadła :loveu: chyba sobie zrobię :cool3: w piątek :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']poszli se same :diabloti: śpią teraz z dala od siebie :evil_lol:

z drugiej strony to ja nie kumam czego one tak się gapią na siebie , bo to nie po raz pierwszy , z tym że , nigdy nie było zwarcia po tych gapiostwach.
Nawet jak Kano pogna Frania , to mały kurdupel leci do niego i te się bezczelnie gapi i macha ogonem ,ale tak przyjaźnie :)
Obserwacja tych dwóch panów jest niezwykle pasjonująca gdyż ich zachowań nie obejmuje żaden podręcznik :evil_lol:
Jednak widać , że Franio dorasta ,a Kano już dziadzieje ... ;)
A najciekawsze jest jak Kano na Franka nawrzeszczy , bo do zęboczynów tak serio jeszcze nie doszło , raz Kano szarpnął kurdupla za katane , to zaraz po tym Kano liże młodego po ryjku.I domniemam , że nieraz jak dojdzie do spiecia i Kano zapomni o pocałunku na zgode to Franio idzie się upominać.Bo Kano go cmoknie w pysk i jest luz.[/quote]
To jest potyczka na wytrzymanie wzroku:crazyeye: Pies dominujący zazwyczaj atakuje, aby utrwalić swoją pozycję:diabloti:Ale w warunkach domowych to raczej jest w formie zabawy - mam to na codzień - Gordon jest dominantem i kilka razy dziennie mam ubaw. Patrzą się na siebie z Raperem, potem następuje skok, szarpanie uszu Rapera, wchodzenie łapami na grzbiet i na koniec pocałunki:diabloti::diabloti::diabloti:
Raper czasem wygrywa te potyczki, ale ja nie pozwalam przejąć mu dowodzenia:cool3:
A dzisiaj Gordon lizał Raperowi oko - prawie przez pół dnia - chyba trzeba wybrać się do veta, bo to znak, że z oczkiem coś się dzieje:crazyeye:
ach jak ja kocham Gordoniastego:loveu: - ponad życie - Rapera też kocham, ale to już inna miłość:razz:, bo Raper to Ciaputa, a Gordoniasty to Gryziołek i Cfffffffaniak:evil_lol::evil_lol::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Vectra']bo chyba nie ma domu w którym są psy i życie toczy się bez jakiś spięć.Gdyby [/quote]

no co ty? u mnie jest zawsze sielanka :evil_lol:

[quote name='Vectra']
Klucz pneumatyczny , to nie pralka , to klucz na wiatr :evil_lol:
[/quote]

wow!!! a ja goopia całe życie myślałam, że na prąd :oops:

[quote name='asher']A których panów obejmuje? :megagrin:[/quote]

hahaha :evil_lol:

[quote name='Doginka']Patrzą się na siebie z Raperem, potem następuje skok, [B]szarpanie uszu[/B] Rapera, wchodzenie łapami na grzbiet i na koniec pocałunki:diabloti::diabloti::diabloti:
Raper czasem wygrywa te potyczki, ale ja [B]nie pozwalam przejąć mu dowodzenia:cool3:[/B]
[/quote]

ale z Ciebie pańcia niedobLa - i obcięłaś Gordonowi uchi, żeby Raper szarpiąc je nie mógł przejąć dowodzenia??? :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
ale z Ciebie pańcia niedobLa - i obcięłaś Gordonowi uchi, żeby Raper szarpiąc je nie mógł przejąć dowodzenia??? :evil_lol:[/quote]
To nie ja obcięłam uchi - to hodowca:razz:, ale dla mnie bomba, bo ja zwolenniczką kopiowanych jezzzzzdem:eviltong: I PROSZE MNIE NIE LINCZOWAĆ, BO ODDAM:mad::mad::mad::diabloti:
A na dodatek doleję oliwy do ognia - Gordon miał krzywo te uszy skopiowane:-( i musiałam z nim jeździć na wyrównanie:siara:, ale teraz jest moim bożyszczem:loveu::loveu::loveu: - trzymajcie za nas kciuki w Poznaniu:bigok:

A Raper podgryza Gordona w nogi i ten zazwyczaj pada i wtedy Raper stoi nad nim i gapi mu się prosto w oczy i powarkuje jak nidźwiedź - ale to jego powarkiwanie jest super - chyba żaden poważny pies nie przestraszył by się tego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: