Greven Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 No tak, mamy motyw: różowe szeleczki. Trudno się dziwić, też bym zagryzała :mad: Quote
Gonitwa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [B]Greven [/B]w końcu jakaś pokrewna dusza! Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ja tu bede briniła Klementynki bo yo na pewno nie ona...to Ajda z Ivanem i Kano...!!! Quote
dariaopole Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 dokładnie : Kano i Ivanek !!!!!!! Ajda to przecie wielki łagodny miś!!! Ivanek rzucił się Vectrze na krtań !!!!!! jeśli to prawda to ja rezerwuje sobie Frania :loveu: kto pierwszy ten lepszy :diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='dariaopole']dokładnie : Kano i Ivanek !!!!!!! Ajda to przecie wielki łagodny miś!!! Ivanek rzucił się Vectrze na krtań !!!!!! jeśli to prawda to ja rezerwuje sobie Frania :loveu: kto pierwszy ten lepszy :diabloti:[/quote] Franio jest moj !!!rezerwacji dokonałam ok 100 stron w tył!!! byłam pierwsza Quote
Greven Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Frania biorę ja :mad: Bo Franio to staffik, jak Klementyna, a od kogo jest Klementyna? Ode mnie! Więc zabieram oba psy! i wiem, gdzie vectra mieszka, a Wy nie, ha! Quote
sacred PIRANHA Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 hyhyhy wariatki:) przeciez Vectra nie wytrzymala z tymi morderczymi psami...wiedziala, ze czyhają tylko na jej zycie...czekają na odpowiedni moment...nie wytrzymala presji i sama sie targnela na swoje zycie!!!:):):) Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Greven']Frania biorę ja :mad: Bo Franio to staffik, jak Klementyna, a od kogo jest Klementyna? Ode mnie! Więc zabieram oba psy! i wiem, gdzie vectra mieszka, a Wy nie, ha![/quote] Franio jest moj i basta!!!mam bullowatego wiec sie dogadaja!!!Ja tez moge wiedziec gdzie Vectra mieszka ;) ps. cos mi sie dzieje i nie oge wstawiac Emotioikonki?? wie cos ktos na ten temat??? Quote
Vectra Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Żyje :diabloti: nie cieszcie się :diabloti: Wczoraj spędziłam cały dzień na zakupach , a dziś dopieszczaliśmy łazienkę ;) A co nowego w świecie psów ? ano Lalka ,,Franio i Klementyna odbywają już wspólne spacerki :multi: po powrocie ze spacerku razem wchodzą do domu , razem są puszczane luzem w kuchni i pare minut razem sobie pomieszkują .. robie maleńkie sesyjki by się przyzwyczajały. No i jak na razie jest cacy :kciuki: Lalka z Klementyną siedziały razem pół godziny , tyle że była mega euforia bo wpuściłam Klementynę tak z marszu bez spacerowania , no i dziewczyny szalały jak wściekłe :mad: jednak ja mam w kuchni taki meksyk , że nie ma miejsca na szaleństwa .. z Franiem jeszcze trzeba przyzwyczajać .. robiłam próbę Klementyna w klatce ,Franio luzem ... no i było powiedzmy nieźle :evil_lol: O i Klementyna była wczoraj niebieska :diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Vectra']Żyje :diabloti: nie cieszcie się :diabloti: Wczoraj spędziłam cały dzień na zakupach , a dziś dopieszczaliśmy łazienkę ;) A co nowego w świecie psów ? ano Lalka ,,Franio i Klementyna odbywają już wspólne spacerki :multi: po powrocie ze spacerku razem wchodzą do domu , razem są puszczane luzem w kuchni i pare minut razem sobie pomieszkują .. robie maleńkie sesyjki by się przyzwyczajały. No i jak na razie jest cacy :kciuki: Lalka z Klementyną siedziały razem pół godziny , tyle że była mega euforia bo wpuściłam Klementynę tak z marszu bez spacerowania , no i dziewczyny szalały jak wściekłe :mad: jednak ja mam w kuchni taki meksyk , że nie ma miejsca na szaleństwa .. z Franiem jeszcze trzeba przyzwyczajać .. robiłam próbę Klementyna w klatce ,Franio luzem ... no i było powiedzmy nieźle :evil_lol: O i Klementyna była wczoraj niebieska :diabloti:[/quote] Vectra zyje Franek moj!!!Klementyna w fudze sie wytarzała???? Quote
Vectra Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='Iwona1984']Vectra zyje Franek moj!!!Klementyna w fudze sie wytarzała????[/quote] W farbie , ja malowałam , Klementyna sprawdzała czy równiutko :diabloti: przy tym tak się cieszyła że ały ogon był niebieski , uszy niebieskie , łeb niebieski , nos niebieski śliczna była :loveu: zważywszy że niebieski to mój ulubiony kolor :loveu: miałam już zielonego pitbulla umazanego fugą , teraz mam skrzyżowanie staffika z nietoperzem niebieskiego :loveu: Quote
dariaopole Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Iwona1984']Franio jest moj !!!rezerwacji dokonałam ok 100 stron w tył!!! byłam pierwsza[/quote] no to może drogą kompromisów się podzielimy ?? ja biorę lewe ucho i prawą tylną łapę no i ogonek :evil_lol: ...trudno.....tyle będzie musiało mi wystarczyć Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='dariaopole']no to może drogą kompromisów się podzielimy ?? ja biorę lewe ucho i prawą tylną łapę no i ogonek :evil_lol: ...trudno.....tyle będzie musiało mi wystarczyć[/quote] Franio jest calusienki mpj i basta, pytaj Vectre juz mi go sprezentowała...;) moge ci oddac jego piżamke... Quote
Vectra Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='dariaopole']kurde Vectra żyje :roll: :diabloti:[/quote] przepraszam , więcej się to ie powtórzy :diabloti: wybijcie sobie z głowy mojego Frania :mad: :diabloti: nie oddam , Klementyny też nie oddam :eviltong: Quote
dariaopole Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Vectra']przepraszam , więcej się to ie powtórzy :diabloti: wybijcie sobie z głowy mojego Frania :mad: :diabloti: nie oddam , Klementyny też nie oddam :eviltong:[/quote] a kota to z przyjemnością się pozbyłaś tak ???? ciotki trza zrobić jakąś wizytę poadopcyjną , sprawdzić warunki itd. Myślę ,że trzeba będzie jej te zwierzęta po prostu odebrać !!!:evil_lol: Quote
dariaopole Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Iwona1984']Franio jest calusienki mpj i basta, pytaj Vectre juz mi go sprezentowała...;) moge ci oddac jego piżamke...[/quote] no cóż zadowolę się piżamką....nie mam innego wyjścia :shake: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='dariaopole']a kota to z przyjemnością się pozbyłaś tak ???? ciotki trza zrobić jakąś wizytę poadopcyjną , sprawdzić warunki itd. Myślę ,że trzeba będzie jej te zwierzęta po prostu odebrać !!!:evil_lol:[/quote] tak zgadzam sie z tym TOZ sie tym zajmnie Quote
Vectra Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='dariaopole']a kota to z przyjemnością się pozbyłaś tak ???? ciotki trza zrobić jakąś wizytę poadopcyjną , sprawdzić warunki itd. Myślę ,że trzeba będzie jej te zwierzęta po prostu odebrać !!!:evil_lol:[/quote] a myślisz że mój kot Cię wpuści :cool3: :diabloti: Quote
Greven Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Vectra']wybijcie sobie z głowy mojego Frania nie oddam , Klementyny też nie oddam[/quote] Same weźmiemy! :mad: Fajnie, że żyjesz, ale w sumie trochę weszłaś nam w drogę - tu już nastąpił podział Twojego majątku (ja biorę oba staffiki), więc ładnie to tak pojawiać się znienacka?! :mad: Trochę konsekwencji poproszę :diabloti: Quote
dariaopole Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 wejdę jak kot będzie już u Berii na imprezce :eviltong: taka sprytna jezdem :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 a może i macie racje :hmmmm: może zabierzcie to bydło ode mnie :cool3: teraz będę miała taki śliczny czyściutki domek :loveu: i kupię sobie jorczka :loveu: i będę miała ślicznie, nic nie zniszczone , nic nie zaszczane , nic nie zapiaszczone :multi: i cichutko i spokojniutko i tyle czasu wolnego :loveu: bo z jorkiem nie trzeba wychodzić , bedzie siusiał do kuwetki :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Greven']Same weźmiemy! :mad: Fajnie, że żyjesz, ale w sumie trochę weszłaś nam w drogę - tu już nastąpił podział Twojego majątku (ja biorę oba staffiki), więc ładnie to tak pojawiać się znienacka?! :mad: Trochę konsekwencji poproszę :diabloti:[/quote] hola hola jakie oba stafiki!!!!Franek jedzie do Rzeszowa... Quote
Vectra Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='Iwona1984']hola hola jakie oba stafiki!!!!Franek jedzie do Rzeszowa...[/quote] Jak się Michał dowie to Cię zamknie z Ajną w jednym kojcu :evilbat: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Vectra']Jak się Michał dowie to Cię zamknie z Ajną w jednym kojcu :evilbat:[/quote] Michał mnie lubi bo siedzimy w jednej branży i mnie szczedzi ;p Quote
Recommended Posts