Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dokładnie : Kano i Ivanek !!!!!!! Ajda to przecie wielki łagodny miś!!! Ivanek rzucił się Vectrze na krtań !!!!!!

jeśli to prawda to ja rezerwuje sobie Frania :loveu:
kto pierwszy ten lepszy :diabloti:

Posted

[quote name='dariaopole']dokładnie : Kano i Ivanek !!!!!!! Ajda to przecie wielki łagodny miś!!! Ivanek rzucił się Vectrze na krtań !!!!!!

jeśli to prawda to ja rezerwuje sobie Frania :loveu:
kto pierwszy ten lepszy :diabloti:[/quote]

Franio jest moj !!!rezerwacji dokonałam ok 100 stron w tył!!! byłam pierwsza

Posted

Frania biorę ja :mad:
Bo Franio to staffik, jak Klementyna, a od kogo jest Klementyna? Ode mnie! Więc zabieram oba psy! i wiem, gdzie vectra mieszka, a Wy nie, ha!

Posted

[quote name='Greven']Frania biorę ja :mad:
Bo Franio to staffik, jak Klementyna, a od kogo jest Klementyna? Ode mnie! Więc zabieram oba psy! i wiem, gdzie vectra mieszka, a Wy nie, ha![/quote]

Franio jest moj i basta!!!mam bullowatego wiec sie dogadaja!!!Ja tez moge wiedziec gdzie Vectra mieszka ;) ps. cos mi sie dzieje i nie oge wstawiac Emotioikonki?? wie cos ktos na ten temat???

Posted

Żyje :diabloti: nie cieszcie się :diabloti:
Wczoraj spędziłam cały dzień na zakupach , a dziś dopieszczaliśmy łazienkę ;)

A co nowego w świecie psów ? ano Lalka ,,Franio i Klementyna odbywają już wspólne spacerki :multi: po powrocie ze spacerku razem wchodzą do domu , razem są puszczane luzem w kuchni i pare minut razem sobie pomieszkują .. robie maleńkie sesyjki by się przyzwyczajały.

No i jak na razie jest cacy :kciuki:

Lalka z Klementyną siedziały razem pół godziny , tyle że była mega euforia bo wpuściłam Klementynę tak z marszu bez spacerowania , no i dziewczyny szalały jak wściekłe :mad: jednak ja mam w kuchni taki meksyk , że nie ma miejsca na szaleństwa .. z Franiem jeszcze trzeba przyzwyczajać .. robiłam próbę Klementyna w klatce ,Franio luzem ... no i było powiedzmy nieźle :evil_lol:

O i Klementyna była wczoraj niebieska :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Żyje :diabloti: nie cieszcie się :diabloti:
Wczoraj spędziłam cały dzień na zakupach , a dziś dopieszczaliśmy łazienkę ;)

A co nowego w świecie psów ? ano Lalka ,,Franio i Klementyna odbywają już wspólne spacerki :multi: po powrocie ze spacerku razem wchodzą do domu , razem są puszczane luzem w kuchni i pare minut razem sobie pomieszkują .. robie maleńkie sesyjki by się przyzwyczajały.

No i jak na razie jest cacy :kciuki:

Lalka z Klementyną siedziały razem pół godziny , tyle że była mega euforia bo wpuściłam Klementynę tak z marszu bez spacerowania , no i dziewczyny szalały jak wściekłe :mad: jednak ja mam w kuchni taki meksyk , że nie ma miejsca na szaleństwa .. z Franiem jeszcze trzeba przyzwyczajać .. robiłam próbę Klementyna w klatce ,Franio luzem ... no i było powiedzmy nieźle :evil_lol:

O i Klementyna była wczoraj niebieska :diabloti:[/quote]

Vectra zyje Franek moj!!!Klementyna w fudze sie wytarzała????

Posted

[quote name='Iwona1984']Vectra zyje Franek moj!!!Klementyna w fudze sie wytarzała????[/quote]
W farbie , ja malowałam , Klementyna sprawdzała czy równiutko :diabloti: przy tym tak się cieszyła że ały ogon był niebieski , uszy niebieskie , łeb niebieski , nos niebieski

śliczna była :loveu: zważywszy że niebieski to mój ulubiony kolor :loveu:
miałam już zielonego pitbulla umazanego fugą , teraz mam skrzyżowanie staffika z nietoperzem niebieskiego :loveu:

Posted

[quote name='Iwona1984']Franio jest moj !!!rezerwacji dokonałam ok 100 stron w tył!!! byłam pierwsza[/quote]

no to może drogą kompromisów się podzielimy ?? ja biorę lewe ucho i prawą tylną łapę no i ogonek :evil_lol: ...trudno.....tyle będzie musiało mi wystarczyć

Posted

[quote name='dariaopole']no to może drogą kompromisów się podzielimy ?? ja biorę lewe ucho i prawą tylną łapę no i ogonek :evil_lol: ...trudno.....tyle będzie musiało mi wystarczyć[/quote]

Franio jest calusienki mpj i basta, pytaj Vectre juz mi go sprezentowała...;) moge ci oddac jego piżamke...

Posted

[quote name='dariaopole']kurde Vectra żyje :roll: :diabloti:[/quote]
przepraszam , więcej się to ie powtórzy :diabloti:
wybijcie sobie z głowy mojego Frania :mad: :diabloti: nie oddam , Klementyny też nie oddam :eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']przepraszam , więcej się to ie powtórzy :diabloti:
wybijcie sobie z głowy mojego Frania :mad: :diabloti: nie oddam , Klementyny też nie oddam :eviltong:[/quote]
a kota to z przyjemnością się pozbyłaś tak ????
ciotki trza zrobić jakąś wizytę poadopcyjną , sprawdzić warunki itd. Myślę ,że trzeba będzie jej te zwierzęta po prostu odebrać !!!:evil_lol:

Posted

[quote name='Iwona1984']Franio jest calusienki mpj i basta, pytaj Vectre juz mi go sprezentowała...;) moge ci oddac jego piżamke...[/quote]

no cóż zadowolę się piżamką....nie mam innego wyjścia :shake:

Posted

[quote name='dariaopole']a kota to z przyjemnością się pozbyłaś tak ????
ciotki trza zrobić jakąś wizytę poadopcyjną , sprawdzić warunki itd. Myślę ,że trzeba będzie jej te zwierzęta po prostu odebrać !!!:evil_lol:[/quote]

tak zgadzam sie z tym TOZ sie tym zajmnie

Posted

[quote name='dariaopole']a kota to z przyjemnością się pozbyłaś tak ????
ciotki trza zrobić jakąś wizytę poadopcyjną , sprawdzić warunki itd. Myślę ,że trzeba będzie jej te zwierzęta po prostu odebrać !!!:evil_lol:[/quote]
a myślisz że mój kot Cię wpuści :cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']wybijcie sobie z głowy mojego Frania nie oddam , Klementyny też nie oddam[/quote]
Same weźmiemy! :mad:

Fajnie, że żyjesz, ale w sumie trochę weszłaś nam w drogę - tu już nastąpił podział Twojego majątku (ja biorę oba staffiki), więc ładnie to tak pojawiać się znienacka?! :mad: Trochę konsekwencji poproszę :diabloti:

Posted

a może i macie racje :hmmmm: może zabierzcie to bydło ode mnie :cool3: teraz będę miała taki śliczny czyściutki domek :loveu: i kupię sobie jorczka :loveu: i będę miała ślicznie, nic nie zniszczone , nic nie zaszczane , nic nie zapiaszczone :multi: i cichutko i spokojniutko i tyle czasu wolnego :loveu: bo z jorkiem nie trzeba wychodzić , bedzie siusiał do kuwetki :loveu:

Posted

[quote name='Greven']Same weźmiemy! :mad:

Fajnie, że żyjesz, ale w sumie trochę weszłaś nam w drogę - tu już nastąpił podział Twojego majątku (ja biorę oba staffiki), więc ładnie to tak pojawiać się znienacka?! :mad: Trochę konsekwencji poproszę :diabloti:[/quote]

hola hola jakie oba stafiki!!!!Franek jedzie do Rzeszowa...

Posted

[quote name='Iwona1984']hola hola jakie oba stafiki!!!!Franek jedzie do Rzeszowa...[/quote]
Jak się Michał dowie to Cię zamknie z Ajną w jednym kojcu :evilbat: