Doginka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Od samego rana zaciskam, aż mi się paznokieć złamał:lol::thumbs: Quote
gops Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 a no i zaciskam kciuki :) u nas dziś pełno śniegu .. Quote
Alicja Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Szczymam od ranka , a teraz też u nas słonko ...dmucham i posyłam do was :loveu: [url]http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/IMG_1754.jpg[/url] Quote
Doginka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Zimno jak diabli, ale chociaż na razie nie pada:p Quote
Asiaczek Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Trzymam kciuki, trzymam. Raczej nie przyjadę:) Dzisiaj w W-wie był juz snieg, deszcz, wietrzysko i teraz słoneczko.... pzdr. Quote
Doginka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='Asiaczek']...Dzisiaj w W-wie był juz snieg, deszcz, wietrzysko i teraz słoneczko.... pzdr.[/QUOTE] Oooooo, to ja chyba przespałam :roflt: Quote
Kaaasia Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [URL]http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/IMG_1740.jpg[/URL] :loveu: Kciuki oczywiście zaciśnięte :-) Quote
Culineo Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 a my się witamy, bo TTB to moja druga miłość :) Quote
Doginka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='Asiaczek']Albo mieszkasz w innej W-wie;) pzdr.[/QUOTE] Albo 1 kwietnia:roflt: Quote
Alicja Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='Korenia']Ma ktoś już jakieś wieści ? :evil_lol:[/QUOTE] ja mam , ale nie chcę pokręcić :grins: napiszę tylko że Mieczyk slicznie się wystawił :) a pani sędzina lubi prosiaki tuczne :) Quote
FredziaFredzia Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='Alicja']napiszę tylko że Mieczyk slicznie się wystawił :)[/QUOTE] To miłe zaskoczenie, to przecież było pod znakiem zapytania. :) Quote
Asiaczek Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Bertusia od dzasty, wystawiona przez Vectrę - BOS! Tyle wiem z przecieków z FB:) Aj, juz nie mogę sie doczekac, kiedy będe mogła konkretnie pogratulować:) pzdr. Quote
Alicja Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='Asiaczek']Bertusia od dzasty, wystawiona przez Vectrę - BOS! Tyle wiem z przecieków z FB:) Aj, juz nie mogę sie doczekac, kiedy będe mogła konkretnie pogratulować:) pzdr.[/QUOTE] no właśnie o Bertusi zapomniałam napisać , a Mieczyk ma złotego medala :cool2: Quote
Asiaczek Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 No to juz zacznę gratulować:) Na pierwszy ogień poszła Bertusia, a teraz Mieczykowi pogratuluję: [COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]Mieciu - gratuluję!!!![/B][/SIZE][/COLOR] (a miało byc zupelnie odwrotnie, to jak to jest....? Jednak chyba Vectgruniuniunia nie zna swoich prosiaczków, ha!) pzdr. Quote
Vectra Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Ja swoje prosiaczki znam ;) zapomniałam dodać o preferencjach sędziny. Hania wystawiła się miód , wszystkie suczki NIE CZARNE dostały bardzo dobre oceny. Hanka dla sędziny za drobna :grins: Mieczyk w ogromnej konkurencji 1/1 , wybiegał sobie rozpoczęcie młodzieżowego championa.No może nie pokazała się idealnie , ale było oki ;) potworne zimno , dało psom mocno się we znaki ... Do porównania , Miecio był skostniały , miał dość i faktycznie potężna suczka wygrała z nim. Quote
Asiaczek Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 No tak. Zapomniałam o preferencjach kolorystycznych sędziów... Tez mam ten problem w mnie w rasie; może nie az tak radykalny, jak u Was, niemniej problem istnieje:) Ale co? Gratulować trzeba, tak? No więc jeszcze raz gratulacje:) BTW - a masz katalog? Chodzi mi o baski (czy byly, jakie były...):) pzdr. Quote
Vectra Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Jak obrobię się w domu , rozgrzeje .. to odnajdę katalog i wstawię baski. Pewno że gratulacje są mile widziane ;) debiut uważam za bardzo udany. Wiem co dopracować , nad czym podumać ;) Opisy mamy śliczne i Hania też ma opis bardzo śliczny :) Były dwie suczki czarne , dwie jasno pręgowane i dwie rude ... każda innego typu i każda ocenę chyba za kolor oberwała ... bo innego uzasadnienia nie było. W opisie zero wad :) Z Mieczysława jestem dumna ;) tym bardziej , że wczoraj uczył się pewnych rzeczy , o 12 w nocy na wszystkich stacjach benzynowcach , w drodze od mojej mamy do mnie :evil_lol Przepłacę to grypą .... wywiało mi wsie gnaty ... takiej pogody , nie przeżyłam jeszcze na wystawie ... tak wiało i to takim zimnym wiatrem. Barbarzyństwo ze strony organizatorów , że dla ras krótkowłosych , zrobili ring na dworze i to chyba dla jedynej grupy krótkowłosej .. czyli TTB .. bo tak to same psy północy byli i takie w futrach Quote
Culineo Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 gratulacje debiutu Mieczyka :) a ring na dworze-spoko. ale nie w taką pogode ! Quote
Culineo Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='Alicja']Widać nadal dyskryminują TTB :diabloti:[/QUOTE] przecież mogłyby się rzucić na inne psy gdyby były na sali :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 OK, spokojnie sobie poczekam. Znaj juz ilość i nazwiska właścicieli. ale mi chodzi o imiona basków, bo 3 to sa babyki i moge się pomylić w zgadywaniu:) Polecam gorąca herbatke z cytrynka, malinką i prądem, hahaha:) pzdr. Quote
Recommended Posts