Likaa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Vectra napisał(a):no witaj :multi: bo my grzeczne som wszystkie :diabloti: a narbajdziej jak śpimy :cool3: Zauważyłam właśnie :diabloti: Quote
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Vectra'] na pewno jesteś stęskniona za swoimi dziećmi przedszkolnymi :loveu: :diabloti: to takie małe urocze istotki :loveu: :diabloti::diabloti::diabloti:tak bardzo bardzo :angryy: Walcz dzielnie , masz duże szanse Ty jesteś jedna a ich tylko dwóch :diabloti: a nie moga sobie podłogi przenieść do drugiego pokoju :razz: :evil_lol::mad:oj będę walczyć .....tylko kurde ktoś podlepił kabelek silikonem do sciany:mad: Quote
Vectra Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Likaa']Zauważyłam właśnie :diabloti: sokole oko :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:mad:oj będę walczyć .....tylko kurde ktoś podlepił kabelek silikonem do sciany:mad: tego silikona to nożem go nożem :cool3: :diabloti: Quote
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Vectra']tego silikona to nożem go nożem :cool3: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaraz bedę sprawdzać jak odkleić bez tapety :eviltong: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hand: wstawanko ....ja już dogorywam od 7 jak mi budzik dzwonił ...wstałam 7.50:diabloti: Ozzy zafundował sobie w nocy s.r.a.n.i.e.:angryy:.....dokładnie w 3 aktach ....o 0.30 ....1.30.....i o 2......:shake:...masakra......oki mam na zapałkach.... Czyli dotleniałaś się w nocy:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaraz bedę sprawdzać jak odkleić bez tapety :eviltong: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tapete się dobrze klei na mąkę z wodą :cool3: :diabloti: jeśli akurat brak pod ręka kleju do tapet :siara: :evil_lol: [quote name='Agga']Czyli dotleniałaś się w nocy:evil_lol: HA , Agga wiesz jak to cudownie mieć psa który ma sraki w nocy :loveu: zwłaszcza w zime , jak jest minus 40 stopni :cool3: człek nie dość że dotleniony to jeszcze zahartowany :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A ja się zastanawiam gdzie się podziała Wasza galeria... :roll: No, nareszcie jestem! :diabloti: Quote
Vectra Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja się zastanawiam gdzie się podziała Wasza galeria... :roll: No, nareszcie jestem! :diabloti: No w końcu :diabloti: :mad: :diabloti: :laola: http://www.jroik.manpol.net/wt/foto.php?fotkat=prod&fotoid=302 :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Vectra']tapete się dobrze klei na mąkę z wodą :cool3: :diabloti: jeśli akurat brak pod ręka kleju do tapet :siara: :evil_lol: HA , Agga wiesz jak to cudownie mieć psa który ma sraki w nocy :loveu: zwłaszcza w zime , jak jest minus 40 stopni :cool3: człek nie dość że dotleniony to jeszcze zahartowany :diabloti::diabloti:taaaaa fantazja .....spacer w deszczu .....o 4 nad ranem ...totalny romantyzm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Vectra napisał(a):No w końcu :diabloti: :mad: :diabloti: :laola: Obiecujemy się poprawić i częściej zaglądać - żeby Pani Moderator nie podpadać :loveu: Quote
Vectra Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:taaaaa fantazja .....spacer w deszczu .....o 4 nad ranem ...totalny romantyzm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: super :loveu: czasem mi tego brakuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Obiecujemy się poprawić i częściej zaglądać - żeby Pani Moderator nie podpadać :loveu: no ja myślę :diabloti: Odzyskałam swój numer telefonu :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Basia&Safi Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 tak a ja sobie szukac moge :) a tu nowisiusia galeria :):):):) pieknie :):):) Quote
Gonitwa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Nie martw się- nikomu się nie pochwaliła... Quote
Vectra Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='basiulka22tychy']tak a ja sobie szukac moge :) a tu nowisiusia galeria :):):):) pieknie :):):) bo u nas wszystko nowe tylko ja stara i ta sama :diabloti: Quote
furciaczek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Vectra napisał(a):bo u nas wszystko nowe tylko ja stara i ta sama :diabloti: to trzeba Cie na nowszy model wymienic:diabloti: Quote
Vectra Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Gonitwa napisał(a):Nie martw się- nikomu się nie pochwaliła... :cool1: :siara: :diabloti: furciaczek napisał(a):to trzeba Cie na nowszy model wymienic:diabloti: bezczelna jaka no :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
furciaczek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Vectra napisał(a): bezczelna jaka no :diabloti: przynajmniej szczera jestem:eviltong: Quote
Vectra Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 furciaczek napisał(a):przynajmniej szczera jestem:eviltong: mnie nie można zamienić :eviltong: bo ja jestem jedyna i niepowtarzalna :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
furciaczek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Vectra napisał(a):mnie nie można zamienić :eviltong: bo ja jestem jedyna i niepowtarzalna :loveu: :loveu: i jaka skromna:loveu: Quote
Vectra Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 furciaczek napisał(a):i jaka skromna:loveu: niooooo :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Gonitwa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Zakochałam się w dogfrisbee... A Orient tylko patrzy na mnie jak na kretyna a jego wzrok mówi.. " o niee.. wybij to sobie ze łba!" Quote
Vectra Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 cześć siostrunio :buzi: Gonitwa foty for you ;) zobacz na Lalke :) Quote
Gonitwa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Rzeczywiście kawał baby;) Nie przyglądałam się dotychczas... Quote
Recommended Posts