Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Wspominałam kiedyś , że psy w tym domu , mają zakaz wchodzenia na piętro , idzie o wzgląd na ich bezpieczeństwo , bo schody są strome

Franciszek to ma jednak duszę prawdziwego polaka :cooldevi: wszystko za zabronione jest dozwolone
...

I jak mniemam zadna kara go za to nie spotkała, hahaha:lol:

Ja nawet wbrew zakazom czwartego jak będę miała, to też kopiowanego:roflt:

Posted

[quote name='Doginka']I jak mniemam zadna kara go za to nie spotkała, hahaha:lol:

przez 5 lat , jakoś mu się udało że nie - ale zbiera się zbiera :mad:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale się rozbudowała ładnie :) same mięśnie :loveu:
tylko ta główka jeszcze taka malutka ;)
http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/16112011-078.jpg
[/FONT]
bo to jednostki długo rozwojowe , tak ok 2 lat jak będzie miała , to będzie widać że to staffik :grins: no takie geny

Posted

Doginka napisał(a):
Ewa, ja swoim też manto obiecuję od kilku lat za wchodzenie do mojego łóżka i jakoś nie mogę tej obietnicy spełnić:roflt: Ale też im się zbiera:roflt:

ale jemu to się tak zbiera i zbiera :mad: teraz też mu się zbiera , bo wdarł się do mnie tu na górę i udaje niewiniątko - na pytanie " gdzie wlazłeś szakalu" szczeka na mnie :(

Posted

[quote name='Alicja']widziałam te schodowe :hmmmm: pomalowane :)
gdzie :hmmmm:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]lubię jak psy się długo kształtują :)[/FONT]
ja również :)

Posted

Vectra napisał(a):
ale jemu to się tak zbiera i zbiera :mad: teraz też mu się zbiera , bo wdarł się do mnie tu na górę i udaje niewiniątko - na pytanie " gdzie wlazłeś szakalu" szczeka na mnie :(

Szczeka na Ciebie, ale Ty i tak mu wybaczysz, bo go najbardziej lovciasz:lol:
Skąd ja to znam:roflt:

Posted

[quote name='Alicja']no o to mi idzie o te patyki podtrzymujące poręcz :grins:
http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/16112011-272.jpg
jeszcze raz muszę pomalować ;)

[quote name='Korenia']A co się Bogusiowi w brewkę stało :( ?

http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/16112011-272.jpg
Tam na nodze tylnej to nie kleszcz?

Nie kleszcz , on ma tam taką jakby brodawkę ...
co się stało Bogusiowi ? zapytaj Terrierka :diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
Szczeka na Ciebie, ale Ty i tak mu wybaczysz, bo go najbardziej lovciasz:lol:
Skąd ja to znam:roflt:

nigdy tego nie ukrywałam :diabloti: Franciszek może wszystko , znam takich co mi to wyrzygiwali :evil_lol: że nawet jak by mi nasrał na głowie , to bym go za to pochwaliła :evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Ja też zauważyłam tą kropę, kulkę czy może kleszcza:crazyeye:

spoko , spoko - nic groźnego :) zrobił mu się taki pypeć ... nie zagraża życiu ani zdrowiu ;)

Posted

Vectra napisał(a):
nigdy tego nie ukrywałam :diabloti: Franciszek może wszystko , znam takich co mi to wyrzygiwali :evil_lol: że nawet jak by mi nasrał na głowie , to bym go za to pochwaliła :evil_lol:

Ja Cię nie potępiam, bo mam tak samo jeśli chodzi o Gordusia, mojego najpiękniejszego, najmądrzejszego, najkochańszego, który odgaduje moje myśli zanim jeszcze zdążę pomyśleć, który obdarowuje mnie buziakami, który psoci, żeby zwrócić na siebie moją uwagę, którego KOCHAM NAD ŻYCIE!!!:loveu:

Posted

Doginka napisał(a):
Ja Cię nie potępiam, bo mam tak samo jeśli chodzi o Gordusia, mojego najpiękniejszego, najmądrzejszego, najkochańszego, który odgaduje moje myśli zanim jeszcze zdążę pomyśleć, który obdarowuje mnie buziakami, który psoci, żeby zwrócić na siebie moją uwagę, którego KOCHAM NAD ŻYCIE!!!:loveu:

i w związku z powyższym , nie kochasz Lotosa i Rapera :evil_lol: ale to tak jak , skoro kocham Frania szalenie , nie kocham reszty , no bo jak ;) :diabloti:
Ja jeszcze wg niektórych jednostek specjalnych , stawiam wyżej Frania niż każdego człowieka , już nie pamiętam dokładnie tej całej teorii , ale rozbawiła mnie do łez :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
i w związku z powyższym , nie kochasz Lotosa i Rapera :evil_lol: ale to tak jak , skoro kocham Frania szalenie , nie kocham reszty , no bo jak ;) :diabloti:
Ja jeszcze wg niektórych jednostek specjalnych , stawiam wyżej Frania niż każdego człowieka , już nie pamiętam dokładnie tej całej teorii , ale rozbawiła mnie do łez :evil_lol:

Oj tak, ja jeszcze słyszałam, że kocham Gordona bardziej niż własną córkę:roflt:

Posted

Vectra napisał(a):
Nie kleszcz , on ma tam taką jakby brodawkę ...
co się stało Bogusiowi ? zapytaj Terrierka :diabloti:

A to dobrze ;)
Terrierku! Co zrobiłaś Bogusiowi! :mad:

Posted

[quote name='Korenia']A to dobrze ;)
Terrierku! Co zrobiłaś Bogusiowi! :mad:
zamiatała nim piasek z podłogi , trzymając za zmarszczki :diabloti:

ile piesków leży na łóżeczku ? :evilbat:

dziury w ścianie , to też Terrier :mad: