Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted
A ja w przyszłym tygodniu mam 4 dni urlopu. :D

Tylko, że niestety w Wigilię muszę iść do roboty :(

O rany to nie moglas tak sobie wziac tego urlopu, zeby nie isc w Wigilie do pracy?

Posted

eee to ja wzielam sobie wolnego sylwestra i 3stycznia,zeby miec dlugi weekend. w wigilie tez ide do roboty, bo kobiety puszczaja bardzo szybko,wiec zal marnowac dzien wolny skoro wpadne na godzinke tylko i wroce:)))

Posted

O rany to nie moglas tak sobie wziac tego urlopu, zeby nie isc w Wigilie do pracy?

Nie mogłam :(

Ktoś musi szefować, a ten ktoś to ja :( 0X

W sylwestra i 1 stycznia też muszę iść do roboty :evil:

I tak dobrze, że w sylwestra do 16, bo niektórzy muszą siedzieć do 21!

Ale przez to muszę iść 1 stycznia, to horror :bigcry:

Posted

no to HORROR!!!

gdzie Ty pracujesz ze w 1wszego musisz do roboty isc!!!bez przesady!co to szpital czy stacja benzynowa?:))bo w innych miejscach to przeciez sie obeszlo by bez pracownika

Posted

Bank w soboty pracuje???

Sh-maniak: Ty robisz to o czym ja marze:)))a wiec nic:))))))))tylko,ze ja ciagle szukam takiego losia i nic:(((((buuuuu a staje sie coraz gorsza partia, bo

1.starzeje sie

2.stado psow rosnie w zastraszajacym tempie:)))

Posted

Nie mogłam :(

Ktoś musi szefować, a ten ktoś to ja :( 0X

W sylwestra i 1 stycznia też muszę iść do roboty :evil:

I tak dobrze, że w sylwestra do 16, bo niektórzy muszą siedzieć do 21!

Ale przez to muszę iść 1 stycznia, to horror :bigcry:

Pocieszę Cię Justynko że ja też idę w Wigilię do pracy tyle że na noc od 20, i też idę w Sylwestra do pracy tym razem od 8 do 20, a Nowy Rok od 20. Fajnie nie :wink:

Ale mi zrobiłyście smaka na sałatki, Justynka dzięki za przepis własnie szukałam jakiegoś odpowiedniego do piersi z indyka z morelami, bo mi się na piątek znajomi zapowiedzieli.Dzięki :D

A wracając do metryki, żebym nie była gorsza też podaję swój rocznik=1978 :lol:

Posted
Sh-maniak: Ty robisz to o czym ja marze:)))a wiec nic:))))))))tylko,ze ja ciagle szukam takiego losia i nic:(((((buuuuu a staje sie coraz gorsza partia, bo

1.starzeje sie

2.stado psow rosnie w zastraszajacym tempie:)))

Widzisz, nie ma chyba takich, mój musi dawac co ma zrobic :D klucz do lodówki zamontować 8)

A ja sama tysz coś zawsze wykombinuję 8)

Nie przesadzaj z ta strością :D

A stadko p[sów rośnie to normalne, co mam maleć :wink:

Posted
Bank w soboty pracuje???

Mój w soboty w zasadzie nie, ale w sylwestra i stycznia jest zakończenie roku :(

I trzeba na kacu przyjść :evilbat:

Pocieszę Cię Justynko że ja też idę w Wigilię do pracy tyle że na noc od 20, i też idę w Sylwestra do pracy tym razem od 8 do 20, a Nowy Rok od 20. Fajnie nie

No to moje kondolencje :nonono2:

Posted
Pocieszę Cię Justynko że ja też idę w Wigilię do pracy tyle że na noc od 20, i też idę w Sylwestra do pracy tym razem od 8 do 20, a Nowy Rok od 20. Fajnie nie

No to moje kondolencje :nonono2:

A i tak nie jest źłe, mam przynajmniej wolne Święta. W tamtym roku, pracowałm w Boże Narodzenie cały dzień i Drugi dzień Świąt na noc do pracy też szłam :wink: Zawsze może być gorzej :wink:

Posted

A ja prawdopododbnie niedługo zostane bez pracy.... Wiec cieszcie sie ze mozecie wstawac o swicie i isc do pracy na 7 rano, ze mozecie powiedziec "Mam Prace" .

Nawet jak trzeba isc tam w wighilie albo 1 stycznia...

ale jest ta praca i Wam z ania płaca!!!

Posted

Agatko :kciuki: za nową pracę, albo za niestracenie starej :)

A ja pracuję w domu i mam mega nienormowany czas pracy - czasem nie robię nic jak mi sie baardzop nie chce a czasem zapier*** 24h/dobę bo trzeba odrobić to, że wczesniej mi się nie chciało :-? i co tu lepsze??

Posted

Pas - na kompie mapy robię i inne geograficzne opracowania, ale nie wiem czy chciałabyś większość życia w swoim pokoju spędzić :roll: bo tu mam kompa, tu śpię, tu mam tv i wszystko, a lodówka za ścianą :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...