Ka-Vanga Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 jeszcze tylko 2 dni i wolne:))))weekendzik jeszcze tylko dwa dni, dwa kolokwia i ŚWIĘTA :x-mas: 8) :D :smilecol: .
jostra Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 A ja w przyszłym tygodniu mam 4 dni urlopu. :D Tylko, że niestety w Wigilię muszę iść do roboty :(
Ka-Vanga Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 A ja w przyszłym tygodniu mam 4 dni urlopu. :DTylko, że niestety w Wigilię muszę iść do roboty :( O rany to nie moglas tak sobie wziac tego urlopu, zeby nie isc w Wigilie do pracy?
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 eee to ja wzielam sobie wolnego sylwestra i 3stycznia,zeby miec dlugi weekend. w wigilie tez ide do roboty, bo kobiety puszczaja bardzo szybko,wiec zal marnowac dzien wolny skoro wpadne na godzinke tylko i wroce:)))
jostra Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 A ja w przyszłym tygodniu mam 4 dni urlopu. :DTylko, że niestety w Wigilię muszę iść do roboty :( O rany to nie moglas tak sobie wziac tego urlopu, zeby nie isc w Wigilie do pracy? Nie mogłam :( Ktoś musi szefować, a ten ktoś to ja :( 0X W sylwestra i 1 stycznia też muszę iść do roboty :evil: I tak dobrze, że w sylwestra do 16, bo niektórzy muszą siedzieć do 21! Ale przez to muszę iść 1 stycznia, to horror :bigcry:
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 no to HORROR!!! gdzie Ty pracujesz ze w 1wszego musisz do roboty isc!!!bez przesady!co to szpital czy stacja benzynowa?:))bo w innych miejscach to przeciez sie obeszlo by bez pracownika
sh_maniak Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 a ja leńuszek mam zawsze wolne :lol: ale musze iśc już do pracy gdzies tak od lutego bo mnie stary wygania :-?
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Bank w soboty pracuje??? Sh-maniak: Ty robisz to o czym ja marze:)))a wiec nic:))))))))tylko,ze ja ciagle szukam takiego losia i nic:(((((buuuuu a staje sie coraz gorsza partia, bo 1.starzeje sie 2.stado psow rosnie w zastraszajacym tempie:)))
alexandra Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 A ja w przyszłym tygodniu mam 4 dni urlopu. :DTylko, że niestety w Wigilię muszę iść do roboty :( O rany to nie moglas tak sobie wziac tego urlopu, zeby nie isc w Wigilie do pracy? Nie mogłam :( Ktoś musi szefować, a ten ktoś to ja :( 0X W sylwestra i 1 stycznia też muszę iść do roboty :evil: I tak dobrze, że w sylwestra do 16, bo niektórzy muszą siedzieć do 21! Ale przez to muszę iść 1 stycznia, to horror :bigcry: Pocieszę Cię Justynko że ja też idę w Wigilię do pracy tyle że na noc od 20, i też idę w Sylwestra do pracy tym razem od 8 do 20, a Nowy Rok od 20. Fajnie nie :wink: Ale mi zrobiłyście smaka na sałatki, Justynka dzięki za przepis własnie szukałam jakiegoś odpowiedniego do piersi z indyka z morelami, bo mi się na piątek znajomi zapowiedzieli.Dzięki :D A wracając do metryki, żebym nie była gorsza też podaję swój rocznik=1978 :lol:
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 uuuu to makabra!!! to ja juz wole te moje 7-15:)))))i wlasnie sie zbliza godzina 0 wiec papap do jutera:))
sh_maniak Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Sh-maniak: Ty robisz to o czym ja marze:)))a wiec nic:))))))))tylko,ze ja ciagle szukam takiego losia i nic:(((((buuuuu a staje sie coraz gorsza partia, bo 1.starzeje sie 2.stado psow rosnie w zastraszajacym tempie:))) Widzisz, nie ma chyba takich, mój musi dawac co ma zrobic :D klucz do lodówki zamontować 8) A ja sama tysz coś zawsze wykombinuję 8) Nie przesadzaj z ta strością :D A stadko p[sów rośnie to normalne, co mam maleć :wink:
alexandra Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Justynko wysłałam Ci info na priva :wink:
jostra Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Bank w soboty pracuje??? Mój w soboty w zasadzie nie, ale w sylwestra i stycznia jest zakończenie roku :( I trzeba na kacu przyjść :evilbat: Pocieszę Cię Justynko że ja też idę w Wigilię do pracy tyle że na noc od 20, i też idę w Sylwestra do pracy tym razem od 8 do 20, a Nowy Rok od 20. Fajnie nie No to moje kondolencje :nonono2:
alexandra Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Pocieszę Cię Justynko że ja też idę w Wigilię do pracy tyle że na noc od 20, i też idę w Sylwestra do pracy tym razem od 8 do 20, a Nowy Rok od 20. Fajnie nie No to moje kondolencje :nonono2: A i tak nie jest źłe, mam przynajmniej wolne Święta. W tamtym roku, pracowałm w Boże Narodzenie cały dzień i Drugi dzień Świąt na noc do pracy też szłam :wink: Zawsze może być gorzej :wink:
Ka-Vanga Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 O rany, ale macie kiepsko z tymi godz. pracy. Hehe zaczynam doceniac to, ze na rzie studiuje :D , kurcze, ale juz mi tylko 1,5 roku zostalo :-? .
jostra Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Już niedługo koniec luziku :silly: :chainsaw:
Agatka Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 A ja prawdopododbnie niedługo zostane bez pracy.... Wiec cieszcie sie ze mozecie wstawac o swicie i isc do pracy na 7 rano, ze mozecie powiedziec "Mam Prace" . Nawet jak trzeba isc tam w wighilie albo 1 stycznia... ale jest ta praca i Wam z ania płaca!!!
Ka-Vanga Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 O kurcze, no to rzeczywiscie nic milego, ale zdolniacha z Ciebie to znajdziesz dobra inna prace :D 8) .
malawaszka Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Agatko :kciuki: za nową pracę, albo za niestracenie starej :) A ja pracuję w domu i mam mega nienormowany czas pracy - czasem nie robię nic jak mi sie baardzop nie chce a czasem zapier*** 24h/dobę bo trzeba odrobić to, że wczesniej mi się nie chciało :-? i co tu lepsze??
malawaszka Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Ka-Vanga jak Nafcia???? wiesz już coś?? :kciuki:
Pasavera Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 waszko a co to za praca? Ja też chcę tak :D :lol:
malawaszka Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Pas - na kompie mapy robię i inne geograficzne opracowania, ale nie wiem czy chciałabyś większość życia w swoim pokoju spędzić :roll: bo tu mam kompa, tu śpię, tu mam tv i wszystko, a lodówka za ścianą :-?
Recommended Posts