Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja końcem stycznia będę kupować worek fisha dla dorosłych z łososiem, 15 kg chętnie się podzielę - potrzebuje połowę. Warszawiakom mogę podrzucić bo będę w wawie samochodem.

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lantash']Ja końcem stycznia będę kupować worek fisha dla dorosłych z łososiem, 12 kg chętnie się podzielę - potrzebuje połowę. Warszawiakom mogę podrzucić bo będę w wawie samochodem.[/QUOTE]
O, prosze, juz coś drgneło:)
Może ktoś z W-wy skorzysta?

pzdr.

Posted

Ja wczoraj zakupiłam 12kg dorsza, czekam na kuriera.
Na wrocławskiej wystawie dostałam próbkę, najpierw niechętnie, a później mi tylko szperały po kieszeniach.
Mam nadzieję, że będzie ładnie wchodzić i wychodzić :) Póki co mam jeszcze do "zmęczenia" trochę WB i WW zanim otworzymy F4D :)

Posted

Ja właśnie wczoraj zamówiłam puppies małe granulki 12 kg, czekam na paczkę, z chęcią bym się podzieliła, ale już obiecałam mojej mamie, ktora dokarmia dwa bezdomne bidoki w pracy, że będziemy dzielić się z nimi...

Posted

Mamy już nasz wór :D Wczoraj przyjechał :) I choć mój pies akurat za suchym nie przepada, bo jest zwolennikiem domowego, to jednak z wielkimi emocjami czekal aż otworzę wór, a po chwili pierwszą porcję wrąbał od razu i bez kręcenia nosem! Dziś rano tak samo-na śniadanie wciągnął cały wsyp bez dosmaczania! Zobaczymy, jak długo to "niewybrzydzanie" potrwa, ale tak czy siak zawsze jest tak, że nawet jak grymasi na suche, to wieczorem zeruje michę.
Karma robi na mnie bardzo dobre wrażenie. Przyjemnie pachnie rybą, jest przyjemnie tłusta (co nie znaczy, że ocieka tłuszczem) i w ogóle wygląda bardzo sympatycznie i apetycznie.

Posted

Dokładnie, zapach jest bardzo przyjemny, subtelny i apetyczny, kojarzy mi się z taką pastą rybną ABBA w tubce, na kanapki :D
Trzymam tą karmę w pojemniku w swoim pokoju, ale wydaje mi się, że zapach się nie wydostaje z niego i nie zasmradza mi pokoju :P Będę musiała zapytać kogoś kto do mnie przyjdzie, czy czuje rybę :P

• 3 months later...
Posted

Moje psiaki, oba małej rasy, bardzo chętnie jedzą tą karmę, wersja z małymi granulkami. Ja się cieszę, bo rybnych Husse czy Orjena lub Acany nawet nie chciały spróbować. Włos mojej maltanki wyraźnie zgęstniał, sunia dobrze ją trawi,a jest to sunia z pseudohodowli, seniorka, więc może być żywą reklamą jakości Fish4dogs :)

• 5 months later...
Posted

[quote name='Jara']Fish 4 Dogs wycofuje karme z dorszem, a na jej miejsce wchodzi karma z bialych ryb oceanicznych.[/QUOTE]
A, to pewnie tę nowośc zachwalał Pan na wystawie ...
Musze się skusić i wypróbowac:)

pzdr.

Posted

[quote name='Jara']Pan na wystawie długo nowością się nie nachwalił, bo od razu kupiłam worek, który przywiózł :D[/QUOTE]
Hahaha, no i jak zwierzaki na tę nowość?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, no i jak zwierzaki na tę nowość?

pzdr.[/QUOTE]

Jak na każdą karmę tej firmy - :loveu:
Bardzo je lubią, szał jest przy karmieniu, świetnie wyglądają, nie ma zatwardzeń ani gazów.
Moje psy przejadły chyba wszystkie możliwe karmy bez drobiu i glutenu z półki super premium i Fish 4 Dogs jest póki co moim numerem 1.

Posted

Mam zdjęcia 4 karm F4D: łosoś, dorsz, białe ryby oceaniczne i jakąś tajemniczą (albo dla szczeniąt albo dla małych psów) o smaku łososia, granulki są mniejsze niż 1gr, niewiele większe od ziarnka pieprzu ;)

Zdjęcia są w wątku o wielkościach granulek, ale mogę wszystkie wstawić razem w tym temacie, ale dopiero po pracy, bo mam tu photobucket zablokowany.

Granulki są generalnie duże.

Posted

[quote name='Jara']

Zdjęcia są w wątku o wielkościach granulek, ale mogę wszystkie wstawić razem w tym temacie, ale dopiero po pracy, bo mam tu photobucket zablokowany.
.[/QUOTE]

to ja bym poprosiła tu o fotkę. Interesuje mnie najbardziej ten nowy smak. Chciałabym go kupić na wystawie w Poznaniu