Lantash Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ja końcem stycznia będę kupować worek fisha dla dorosłych z łososiem, 15 kg chętnie się podzielę - potrzebuje połowę. Warszawiakom mogę podrzucić bo będę w wawie samochodem. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='Lantash']Ja końcem stycznia będę kupować worek fisha dla dorosłych z łososiem, 12 kg chętnie się podzielę - potrzebuje połowę. Warszawiakom mogę podrzucić bo będę w wawie samochodem.[/QUOTE] O, prosze, juz coś drgneło:) Może ktoś z W-wy skorzysta? pzdr. Quote
Lantash Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Karma będzie kosztowała 16 za kilogram zł plus ew. koszty wysyłki. Zainteresowanych zapraszam na pw. Quote
Jara Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ja wczoraj zakupiłam 12kg dorsza, czekam na kuriera. Na wrocławskiej wystawie dostałam próbkę, najpierw niechętnie, a później mi tylko szperały po kieszeniach. Mam nadzieję, że będzie ładnie wchodzić i wychodzić :) Póki co mam jeszcze do "zmęczenia" trochę WB i WW zanim otworzymy F4D :) Quote
motylek1007 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 ja mam 12 kg łososia, jakbyś mieszkała bliżej, byśmy sie smakami zamieniły po 6 kg ;) Quote
FredziaFredzia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Czy ktoś byłby zainteresowany, albo kupuje F4D puppies z małymi granulkami? 12 kg worka wolę nie ryzykować, 6 jakoś szybciej zejdzie. Quote
agastaffbull Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ja właśnie wczoraj zamówiłam puppies małe granulki 12 kg, czekam na paczkę, z chęcią bym się podzieliła, ale już obiecałam mojej mamie, ktora dokarmia dwa bezdomne bidoki w pracy, że będziemy dzielić się z nimi... Quote
motylek1007 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 ja kupilam Fisha male granulki, ale dla psów dorosłych 12kg (nazwa puppies to wersja dla szczeniąt???) Quote
FredziaFredzia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Tak, szczeniaczkowa. No nic, to zjemy kolejny worek TOTWa, a przy końcówce znów zapytam. ;) Quote
agastaffbull Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Mamy już nasz wór :D Wczoraj przyjechał :) I choć mój pies akurat za suchym nie przepada, bo jest zwolennikiem domowego, to jednak z wielkimi emocjami czekal aż otworzę wór, a po chwili pierwszą porcję wrąbał od razu i bez kręcenia nosem! Dziś rano tak samo-na śniadanie wciągnął cały wsyp bez dosmaczania! Zobaczymy, jak długo to "niewybrzydzanie" potrwa, ale tak czy siak zawsze jest tak, że nawet jak grymasi na suche, to wieczorem zeruje michę. Karma robi na mnie bardzo dobre wrażenie. Przyjemnie pachnie rybą, jest przyjemnie tłusta (co nie znaczy, że ocieka tłuszczem) i w ogóle wygląda bardzo sympatycznie i apetycznie. Quote
motylek1007 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 zapach tej karmy tez mi sie bardzo podoba, bo ma taki naturalny rybny ;) Quote
agastaffbull Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Dokładnie, zapach jest bardzo przyjemny, subtelny i apetyczny, kojarzy mi się z taką pastą rybną ABBA w tubce, na kanapki :D Trzymam tą karmę w pojemniku w swoim pokoju, ale wydaje mi się, że zapach się nie wydostaje z niego i nie zasmradza mi pokoju :P Będę musiała zapytać kogoś kto do mnie przyjdzie, czy czuje rybę :P Quote
mshume Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Moje psiaki, oba małej rasy, bardzo chętnie jedzą tą karmę, wersja z małymi granulkami. Ja się cieszę, bo rybnych Husse czy Orjena lub Acany nawet nie chciały spróbować. Włos mojej maltanki wyraźnie zgęstniał, sunia dobrze ją trawi,a jest to sunia z pseudohodowli, seniorka, więc może być żywą reklamą jakości Fish4dogs :) Quote
motylek1007 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 karma sama w sobie jest świetna :) szkoda ze taka cena i worki wielki, albo tyci :/ Quote
Jara Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Fish 4 Dogs wycofuje karme z dorszem, a na jej miejsce wchodzi karma z bialych ryb oceanicznych. Quote
motylek1007 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 o proszę. Szkoda, że ceny mają takie kosmiczne Quote
Asiaczek Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Jara']Fish 4 Dogs wycofuje karme z dorszem, a na jej miejsce wchodzi karma z bialych ryb oceanicznych.[/QUOTE] A, to pewnie tę nowośc zachwalał Pan na wystawie ... Musze się skusić i wypróbowac:) pzdr. Quote
Jara Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Pan na wystawie długo nowością się nie nachwalił, bo od razu kupiłam worek, który przywiózł :D Quote
motylek1007 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 na wystawie mają "normalne" ceny, czy trochę niższe? Quote
Jara Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Normalne, takie jak w sklepie. Cena tej nowej karmy na białych rybach oceanicznych to 229zł/12kg. Quote
Asiaczek Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='Jara']Pan na wystawie długo nowością się nie nachwalił, bo od razu kupiłam worek, który przywiózł :D[/QUOTE] Hahaha, no i jak zwierzaki na tę nowość? pzdr. Quote
Jara Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='Asiaczek']Hahaha, no i jak zwierzaki na tę nowość? pzdr.[/QUOTE] Jak na każdą karmę tej firmy - :loveu: Bardzo je lubią, szał jest przy karmieniu, świetnie wyglądają, nie ma zatwardzeń ani gazów. Moje psy przejadły chyba wszystkie możliwe karmy bez drobiu i glutenu z półki super premium i Fish 4 Dogs jest póki co moim numerem 1. Quote
motylek1007 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 mogłabyś zrobic fotkę granulki? one są duze czy małe? u mnie tez ta karma to nr 1 przez 2 lata testowania innych karm, ale ze względu na cenę kupuje tez inne Quote
Jara Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Mam zdjęcia 4 karm F4D: łosoś, dorsz, białe ryby oceaniczne i jakąś tajemniczą (albo dla szczeniąt albo dla małych psów) o smaku łososia, granulki są mniejsze niż 1gr, niewiele większe od ziarnka pieprzu ;) Zdjęcia są w wątku o wielkościach granulek, ale mogę wszystkie wstawić razem w tym temacie, ale dopiero po pracy, bo mam tu photobucket zablokowany. Granulki są generalnie duże. Quote
motylek1007 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='Jara'] Zdjęcia są w wątku o wielkościach granulek, ale mogę wszystkie wstawić razem w tym temacie, ale dopiero po pracy, bo mam tu photobucket zablokowany. .[/QUOTE] to ja bym poprosiła tu o fotkę. Interesuje mnie najbardziej ten nowy smak. Chciałabym go kupić na wystawie w Poznaniu Quote
Recommended Posts