Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
13 minut temu, dOgLoV napisał:

Jakie świetne fotki ! <3

Ja też chce na spacerek ;( 

Kamil nie chciał sie skusić na spacer ? :D

To są w sumie zdjęcia z trzech spacerów :p na jednym byłam z Kamilem, na drugim sama, a na trzecim z Konradem :p 

O tu dowód ze kamil też był :p

received_10202106831149764.jpeg

Mine ma na tym zdjeciu jakby byl wkurw.ony a Brando jakby właśnie po łbie dostał :p a Kamil mu po prostu kazał warowac :p

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Tyle pięknych zdjęć, że ciężko któreś zacytować :/ Więc nie cytuję żadnego :P

P.S. Widzę, że lubisz focić swoje psy od d*py strony :D :P

Psy tak lubią właśnie pozowac :p

W ogóle młodemu się w głowie poprzewracało bo kiedyś jak mu kazalam siedzieć czy leżeć to mogłam foty trzaskac a teraz jak tylko ukucne i przyloze do twarzy aparat w sekundzie wstaje :/ chyba że już jest mega zmęczony to chwilę leży ale wtedy nie wychodzi ładnie na zdjęciu :p 

Posted
37 minut temu, Ania :) napisał:

To są w sumie zdjęcia z trzech spacerów :p na jednym byłam z Kamilem, na drugim sama, a na trzecim z Konradem :p 

O tu dowód ze kamil też był :p

received_10202106831149764.jpeg

Mine ma na tym zdjeciu jakby byl wkurw.ony a Brando jakby właśnie po łbie dostał :p a Kamil mu po prostu kazał warowac :p

Dobra dobra już go nie tłumacz My i tak swoje wiemy :D :P

Posted

Świetne fotki. :)
Jestem fanką Leona, niestety do labów mam uraz, choć Brando jest cudowny to jednak oczami wyobraźni widzę ten szał :D

Co do pozowania - nie pozostaje chyba nic innego, jak praca nad tym :)

Posted
2 godziny temu, Tyś napisał:

Świetne fotki. :)
Jestem fanką Leona, niestety do labów mam uraz, choć Brando jest cudowny to jednak oczami wyobraźni widzę ten szał :D

Co do pozowania - nie pozostaje chyba nic innego, jak praca nad tym :)

No musimy nad tym popracować bo mnie to wkurza :p 

16 minut temu, majoka napisał:

Też należę do funclubu Leośka

To będę wstawiać tylko Leona zdjęcia :p 

Posted
Godzinę temu, Tyś napisał:

Podobne te krótkie pyszczki przypominają nam niemowlaka i dlatego tak bardzo je lubimy. Takie mądrości kiedyś wyczytałam w PP :D

Nigdy tak ich nie postrzegalam :p 

Posted
3 minuty temu, Ania :) napisał:

Ej no teraz patrząc na Leona będę widzieć niemowlaka :p 

Ja tak mam od czasu, gdy przeczytałam o tej ciekawostce w psim czasopiśmie. Też cierp :D (chociaż nie mam nic do niemowlaków :D)

Posted

ja to jednak do aż tak którko pyskich psiaków nie mam zamiłowania.. :)  głównie dlatego, że z nimi nie za wiele mozna robić, bo  jak przychodzi do schładzania organizmu to mają problem z dyszeniem.. popatrzeć fajnie, ale mieć bym nie chciała 

Posted
2 godziny temu, jolkablaszczyk napisał:

ja to jednak do aż tak którko pyskich psiaków nie mam zamiłowania.. :)  głównie dlatego, że z nimi nie za wiele mozna robić, bo  jak przychodzi do schładzania organizmu to mają problem z dyszeniem.. popatrzeć fajnie, ale mieć bym nie chciała 

No tak to jest duży problem :/ bo o ile np Brando w cieplejsze dni (nie mówię o mega upalach) daje radę spacerować tak Leon już odpada. Jestem bardzo zakochana w bf ale coraz częściej zastanawiam się nad inną rasą tak na przyszłość. Tylko kurde żadna mi nie pasuje :p