Ania :) Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 ale spieprzona jakość :( NA POPRZEDNIEJ STRONIE TEŻ SĄ ZDJĘCIA ;) Quote
mar....ka Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 mały ciałem, wielki duchem :P zdjęcie do portfolio :P Quote
łamAga Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Jakie świetne fotki ! <3 Ja też chce na spacerek ;( Kamil nie chciał sie skusić na spacer ? :D Quote
Ania :) Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 13 minut temu, dOgLoV napisał: Jakie świetne fotki ! <3 Ja też chce na spacerek ;( Kamil nie chciał sie skusić na spacer ? :D To są w sumie zdjęcia z trzech spacerów :p na jednym byłam z Kamilem, na drugim sama, a na trzecim z Konradem :p O tu dowód ze kamil też był :p Mine ma na tym zdjeciu jakby byl wkurw.ony a Brando jakby właśnie po łbie dostał :p a Kamil mu po prostu kazał warowac :p Quote
*Magda* Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Tyle pięknych zdjęć, że ciężko któreś zacytować :/ Więc nie cytuję żadnego :P P.S. Widzę, że lubisz focić swoje psy od d*py strony :D :P Quote
Ania :) Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Tyle pięknych zdjęć, że ciężko któreś zacytować :/ Więc nie cytuję żadnego :P P.S. Widzę, że lubisz focić swoje psy od d*py strony :D :P Psy tak lubią właśnie pozowac :p W ogóle młodemu się w głowie poprzewracało bo kiedyś jak mu kazalam siedzieć czy leżeć to mogłam foty trzaskac a teraz jak tylko ukucne i przyloze do twarzy aparat w sekundzie wstaje :/ chyba że już jest mega zmęczony to chwilę leży ale wtedy nie wychodzi ładnie na zdjęciu :p Quote
łamAga Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 37 minut temu, Ania :) napisał: To są w sumie zdjęcia z trzech spacerów :p na jednym byłam z Kamilem, na drugim sama, a na trzecim z Konradem :p O tu dowód ze kamil też był :p Mine ma na tym zdjeciu jakby byl wkurw.ony a Brando jakby właśnie po łbie dostał :p a Kamil mu po prostu kazał warowac :p Dobra dobra już go nie tłumacz My i tak swoje wiemy :D :P Quote
Ania :) Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: Dobra dobra już go nie tłumacz My i tak swoje wiemy :D :P Mogłam w ogole nic nie pisać :p Quote
łamAga Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 16 minut temu, Ania :) napisał: Mogłam w ogole nic nie pisać :p No własnie , wtedy może by nam to umknęło :D Quote
Tyśka) Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Świetne fotki. :) Jestem fanką Leona, niestety do labów mam uraz, choć Brando jest cudowny to jednak oczami wyobraźni widzę ten szał :D Co do pozowania - nie pozostaje chyba nic innego, jak praca nad tym :) Quote
Ania :) Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 2 godziny temu, Tyś napisał: Świetne fotki. :) Jestem fanką Leona, niestety do labów mam uraz, choć Brando jest cudowny to jednak oczami wyobraźni widzę ten szał :D Co do pozowania - nie pozostaje chyba nic innego, jak praca nad tym :) No musimy nad tym popracować bo mnie to wkurza :p 16 minut temu, majoka napisał: Też należę do funclubu Leośka To będę wstawiać tylko Leona zdjęcia :p Quote
mar....ka Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 no nie na Brando też patrzę, ale sama wiesz że mam słabość do tych krótkich ryjków Quote
Tyśka) Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Podobne te krótkie pyszczki przypominają nam niemowlaka i dlatego tak bardzo je lubimy. Takie mądrości kiedyś wyczytałam w PP :D Quote
Ania :) Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 Godzinę temu, Tyś napisał: Podobne te krótkie pyszczki przypominają nam niemowlaka i dlatego tak bardzo je lubimy. Takie mądrości kiedyś wyczytałam w PP :D Nigdy tak ich nie postrzegalam :p Quote
Tyśka) Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 4 minuty temu, Ania :) napisał: Nigdy tak ich nie postrzegalam :p Twoja podświadomość mówi co innego :D :D :D Quote
Ania :) Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 54 minut temu, Tyś napisał: Twoja podświadomość mówi co innego :D :D :D Ej no teraz patrząc na Leona będę widzieć niemowlaka :p Quote
Tyśka) Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 3 minuty temu, Ania :) napisał: Ej no teraz patrząc na Leona będę widzieć niemowlaka :p Ja tak mam od czasu, gdy przeczytałam o tej ciekawostce w psim czasopiśmie. Też cierp :D (chociaż nie mam nic do niemowlaków :D) Quote
jolkablaszczyk Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 ja to jednak do aż tak którko pyskich psiaków nie mam zamiłowania.. :) głównie dlatego, że z nimi nie za wiele mozna robić, bo jak przychodzi do schładzania organizmu to mają problem z dyszeniem.. popatrzeć fajnie, ale mieć bym nie chciała Quote
Ania :) Posted August 18, 2016 Author Posted August 18, 2016 2 godziny temu, jolkablaszczyk napisał: ja to jednak do aż tak którko pyskich psiaków nie mam zamiłowania.. :) głównie dlatego, że z nimi nie za wiele mozna robić, bo jak przychodzi do schładzania organizmu to mają problem z dyszeniem.. popatrzeć fajnie, ale mieć bym nie chciała No tak to jest duży problem :/ bo o ile np Brando w cieplejsze dni (nie mówię o mega upalach) daje radę spacerować tak Leon już odpada. Jestem bardzo zakochana w bf ale coraz częściej zastanawiam się nad inną rasą tak na przyszłość. Tylko kurde żadna mi nie pasuje :p Quote
Recommended Posts