Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pojechaliśmy wieczorem na spacer. Myślałam będzie w miarę ok bo trochę chłodniej a psy niewybiegane :/ no i się przeliczylam.  Połowy nie przeszliśmy a Leon się kładł z gorąca i okropnie dyszal :/ pol godziny i wracaliśmy.. Brando by jeszcze biegał ale szkoda mi było Leona i wwrocilismy i taplaly się w basenie. ;)

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

Dzisiaj było mega ciepło i duszno , może dlatego Leon padł bidulek ;(

No podejrzewam że tak :/ a jutro będą cały dzień same bo ja do pracy i kamil na popołudniu :/ dlatego chciałam im przyjemność zrobić a wyszło jak wyszło :p 

Magda kamil chciał go na ręce wziąć i iść dalej ale było duszno też i na rekach byłoby mu pewnie jeszcze gorzej bo by nie mógł swobodnie oddychać ... więc wróciliśmy :p 

Posted

Dobrze że twoje psy chociaż nie łobuzują :/

dzisiaj sie dowiedziałam od sąsiadki że Qwendi jak nas nie ma wyje jak pojebana ze się usiedziec nie da przy otwartym oknie ;(

Posted
6 minut temu, dOgLoV napisał:

Dobrze że twoje psy chociaż nie łobuzują :/

dzisiaj sie dowiedziałam od sąsiadki że Qwendi jak nas nie ma wyje jak pojebana ze się usiedziec nie da przy otwartym oknie ;(

Brando lobuzuje jak się nudzi dlatego jest zamykany w klatce podczas naszej nieobecności. 

Oj Qwendi :(  

5 minut temu, *Magda* napisał:

Moja suka przez te upały już sierść zmienia :/ Dziś furminator poszedł w ruch ;)

Brando niedawno przestał liniec ale w przyszłym miesiącu po wypłacie kupuję furminator :p 

Posted
10 minut temu, Ania :) napisał:

Brando lobuzuje jak się nudzi dlatego jest zamykany w klatce podczas naszej nieobecności. 

Qwendi by tą klatkę miała na 5 min :P

Posted
1 minutę temu, Ania :) napisał:

No podejrzewam :p  dobrze że Brando jej nie próbuje rozwalić :D 

Jeden kenel już ma na sumieniu ale to pewnie już czytałas jak pisałam :D

Posted
4 minuty temu, Ania :) napisał:

Możliwe ale nie pamiętam :p

Sebastian wtedy mieszkał jeszcze na blokach , jak Qwendi zostawała sama w domu to zawsze coś zniszczyła ( jak widac od szczeniaka tak miała ) , więc dostała w prezencie klatkę kenelową , Sebek ją w niej zamknął i wyszedł , wrócił po 30 minutach , otwiera drzwi a tu między nogami mu przeleciała jakaś czarna kula , patrzy drzwi w środku całe obdarte ( były obite dermą ) , w nowym narożniku na środku wyżarta dziura , klatka zamknieta , nieruszona a psa w środku nie ma hahahahaha jak podszedł bliżej to zobaczył że jedna ścianka jest lekko odgięta i wisi na niej pełno siersci i krew koło klatki a Qwendi już była na dole i skomlała żeby ją na dwor wypuścić hehehehe miała wtedy może ze 3 miesiące ;)

• Upvote 1
Posted
13 minut temu, dOgLoV napisał:

Sebastian wtedy mieszkał jeszcze na blokach , jak Qwendi zostawała sama w domu to zawsze coś zniszczyła ( jak widac od szczeniaka tak miała ) , więc dostała w prezencie klatkę kenelową , Sebek ją w niej zamknął i wyszedł , wrócił po 30 minutach , otwiera drzwi a tu między nogami mu przeleciała jakaś czarna kula , patrzy drzwi w środku całe obdarte ( były obite dermą ) , w nowym narożniku na środku wyżarta dziura , klatka zamknieta , nieruszona a psa w środku nie ma hahahahaha jak podszedł bliżej to zobaczył że jedna ścianka jest lekko odgięta i wisi na niej pełno siersci i krew koło klatki a Qwendi już była na dole i skomlała żeby ją na dwor wypuścić hehehehe miała wtedy może ze 3 miesiące ;)

:o kosmita !

Posted

Qwendi ma pomysły jak moja poprzednia bokserka Kana ( demolowała mieszkanie, klatkę Damian wzmacniał drutami i du...a). Za to Shadow od małego nic nie nieszczył i oby tak zostało (trochę się zastanawiam jak zareaguje na nowe mieszkanie)

Posted

Godzinę temu wróciliśmy z Poznania. Jesteśmy wykonczeni. Wyjechaliśmy później niż planowaliśmy i w Ikei byliśmy tylko godzinę. Kupiliśmy tylko kilka pierdolek a i tak całej Ikei nie przeszliśmy chyba. Było tyle ludzi ze każdy się o siebie obijal :/ 

Na aparacie mam dużo zdjęć z ostatnich spacerów , może jutro je zgram :p