*Magda* Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Śliczne foty :) Ja muszę nową ażurkę kupić, bo oczywiście Bogdan zgubił :/ Najpierw moją ulubioną skórzaną smycz, teraz ażurka.... Quote
Ania :) Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 Pojechaliśmy wieczorem na spacer. Myślałam będzie w miarę ok bo trochę chłodniej a psy niewybiegane :/ no i się przeliczylam. Połowy nie przeszliśmy a Leon się kładł z gorąca i okropnie dyszal :/ pol godziny i wracaliśmy.. Brando by jeszcze biegał ale szkoda mi było Leona i wwrocilismy i taplaly się w basenie. ;) Quote
łamAga Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Dzisiaj było mega ciepło i duszno , może dlatego Leon padł bidulek ;( Quote
Ania :) Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Dzisiaj było mega ciepło i duszno , może dlatego Leon padł bidulek ;( No podejrzewam że tak :/ a jutro będą cały dzień same bo ja do pracy i kamil na popołudniu :/ dlatego chciałam im przyjemność zrobić a wyszło jak wyszło :p Magda kamil chciał go na ręce wziąć i iść dalej ale było duszno też i na rekach byłoby mu pewnie jeszcze gorzej bo by nie mógł swobodnie oddychać ... więc wróciliśmy :p Quote
łamAga Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Dobrze że twoje psy chociaż nie łobuzują :/ dzisiaj sie dowiedziałam od sąsiadki że Qwendi jak nas nie ma wyje jak pojebana ze się usiedziec nie da przy otwartym oknie ;( Quote
*Magda* Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Moja suka przez te upały już sierść zmienia :/ Dziś furminator poszedł w ruch ;) Quote
Ania :) Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 6 minut temu, dOgLoV napisał: Dobrze że twoje psy chociaż nie łobuzują :/ dzisiaj sie dowiedziałam od sąsiadki że Qwendi jak nas nie ma wyje jak pojebana ze się usiedziec nie da przy otwartym oknie ;( Brando lobuzuje jak się nudzi dlatego jest zamykany w klatce podczas naszej nieobecności. Oj Qwendi :( 5 minut temu, *Magda* napisał: Moja suka przez te upały już sierść zmienia :/ Dziś furminator poszedł w ruch ;) Brando niedawno przestał liniec ale w przyszłym miesiącu po wypłacie kupuję furminator :p Quote
łamAga Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 10 minut temu, Ania :) napisał: Brando lobuzuje jak się nudzi dlatego jest zamykany w klatce podczas naszej nieobecności. Qwendi by tą klatkę miała na 5 min :P Quote
Ania :) Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 3 minuty temu, dOgLoV napisał: Qwendi by tą klatkę miała na 5 min :P No podejrzewam :p dobrze że Brando jej nie próbuje rozwalić :D Quote
łamAga Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: No podejrzewam :p dobrze że Brando jej nie próbuje rozwalić :D Jeden kenel już ma na sumieniu ale to pewnie już czytałas jak pisałam :D Quote
Ania :) Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Jeden kenel już ma na sumieniu ale to pewnie już czytałas jak pisałam :D Możliwe ale nie pamiętam :p Quote
łamAga Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 4 minuty temu, Ania :) napisał: Możliwe ale nie pamiętam :p Sebastian wtedy mieszkał jeszcze na blokach , jak Qwendi zostawała sama w domu to zawsze coś zniszczyła ( jak widac od szczeniaka tak miała ) , więc dostała w prezencie klatkę kenelową , Sebek ją w niej zamknął i wyszedł , wrócił po 30 minutach , otwiera drzwi a tu między nogami mu przeleciała jakaś czarna kula , patrzy drzwi w środku całe obdarte ( były obite dermą ) , w nowym narożniku na środku wyżarta dziura , klatka zamknieta , nieruszona a psa w środku nie ma hahahahaha jak podszedł bliżej to zobaczył że jedna ścianka jest lekko odgięta i wisi na niej pełno siersci i krew koło klatki a Qwendi już była na dole i skomlała żeby ją na dwor wypuścić hehehehe miała wtedy może ze 3 miesiące ;) 1 Quote
Ania :) Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 13 minut temu, dOgLoV napisał: Sebastian wtedy mieszkał jeszcze na blokach , jak Qwendi zostawała sama w domu to zawsze coś zniszczyła ( jak widac od szczeniaka tak miała ) , więc dostała w prezencie klatkę kenelową , Sebek ją w niej zamknął i wyszedł , wrócił po 30 minutach , otwiera drzwi a tu między nogami mu przeleciała jakaś czarna kula , patrzy drzwi w środku całe obdarte ( były obite dermą ) , w nowym narożniku na środku wyżarta dziura , klatka zamknieta , nieruszona a psa w środku nie ma hahahahaha jak podszedł bliżej to zobaczył że jedna ścianka jest lekko odgięta i wisi na niej pełno siersci i krew koło klatki a Qwendi już była na dole i skomlała żeby ją na dwor wypuścić hehehehe miała wtedy może ze 3 miesiące ;) :o kosmita ! Quote
Tyśka) Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Qwendi to mogłaby się urodzić północniakiem, a nie mastfiem :p Identyczne pomysły. Quote
mar....ka Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Qwendi ma pomysły jak moja poprzednia bokserka Kana ( demolowała mieszkanie, klatkę Damian wzmacniał drutami i du...a). Za to Shadow od małego nic nie nieszczył i oby tak zostało (trochę się zastanawiam jak zareaguje na nowe mieszkanie) Quote
Ania :) Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 Godzinę temu wróciliśmy z Poznania. Jesteśmy wykonczeni. Wyjechaliśmy później niż planowaliśmy i w Ikei byliśmy tylko godzinę. Kupiliśmy tylko kilka pierdolek a i tak całej Ikei nie przeszliśmy chyba. Było tyle ludzi ze każdy się o siebie obijal :/ Na aparacie mam dużo zdjęć z ostatnich spacerów , może jutro je zgram :p Quote
Ania :) Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 wkurza mnie to, że musze wszystkie zdjęcia zmniejszać jak tutaj dodaje :/ macie jedno, które własnie na fb wstawiłam xd ale już jakość gorsza :( Quote
Recommended Posts