Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
18 minut temu, Paulina94 napisał:

Labki kojarzą się z psami dla dzieci to ludzie się nie boją :P

A Leon "to ten z tych groznych" :p (wiele razy to slyszalam) 

• 2 weeks later...
Posted

Łał, genialna fotorelacja. Ale Leon to podróba, bo pływa! A mnie zawsze wmawiano, że buldożki nie umieją pływać :D.

A zdjęcia cuudne :).
Mojego to kiedyś się bali, teraz niewiele osób czuje przed nim respekt. ;)

Posted
1 godzinę temu, Tyś napisał:

Łał, genialna fotorelacja. Ale Leon to podróba, bo pływa! A mnie zawsze wmawiano, że buldożki nie umieją pływać :D.

A zdjęcia cuudne :).
Mojego to kiedyś się bali, teraz niewiele osób czuje przed nim respekt. ;)

Bo Leon jest podróbka :p 

Jutro po 2 latach będę miała sciagany aparat :) z jednej strony się cieszę ale z drugiej będzie mi go brakować :) 

Posted

Jedyne co mnie wkurza albo raczej wkurzalo to , to że dolny aparat bardzo mi rani buzke i codziennie każdej nocy przed snem muszę naklejac wosk. Jak nie przykleilam chociaż jedna noc zaraz miałam wszystko pokaleczone i bolało ..  ale do wosku tez idzie się przyzwyczaić ;) 

Posted

Ania zawsze możesz sobie od czasu do czasu wszamać świeczkę jak zatęsknisz za tym smakiem :D

Widziałaś jakie zabawki są w biedrze? zastanawiam sie czy ze dwóch nie kupić już na wyprawkę do kanarka , super są a sztuka kosztuje tylko 9.99 :D szarpaki też są , tzn takie liny ze supełkami dość masywne ;)

Posted
42 minut temu, dOgLoV napisał:

Ania zawsze możesz sobie od czasu do czasu wszamać świeczkę jak zatęsknisz za tym smakiem :D

Widziałaś jakie zabawki są w biedrze? zastanawiam sie czy ze dwóch nie kupić już na wyprawkę do kanarka , super są a sztuka kosztuje tylko 9.99 :D szarpaki też są , tzn takie liny ze supełkami dość masywne ;)

No widziałam dziewczyny się chwalimy na fb :p Ja jutro podjadę i zobaczę co w "mojej" biedronce jest :p 

Posted

Ale mnie szkoda, bo pies się nie bawi (z wyjątkiem piszczącej piłeczki oraz pluszaków z ciuchlandu), a koty (odkąd jest Zdrapa) wolą samoróbki, typu sznurek z piórem znalezionym na spacerze, włóczka wełny, papierek, folia :D

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

Ja zawsze chciałam psa który bedzie się bawił zabawkami ,może w koncu będę miała :D kilka zabawek już mam z gazet :D w sumie same gryzaki :P

Jak to z gazet?!

Posted
16 minut temu, Tyś napisał:

Jak to z gazet?!

Nooo z gazety "mój pies" , w biedronce zawsze kupuje jak widze że jako gratis jest zabawka :D ale to na jedno wyjdzie bo gazeta wtedy też kosztuje 9,99 a nawet jej nie przeglądam :P