Paulina94 Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Labki kojarzą się z psami dla dzieci to ludzie się nie boją :P Quote
Ania :) Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 18 minut temu, Paulina94 napisał: Labki kojarzą się z psami dla dzieci to ludzie się nie boją :P A Leon "to ten z tych groznych" :p (wiele razy to slyszalam) Quote
łamAga Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 a Qwendi to zawsze "ten pies co lubi wodę " :D :P Quote
Paulina94 Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 A Edi zawsze spaniel :P Jedynie kilka razy zapytali czy to cocker spaniel :P I raz jeden facet zapytał czy to spaniel czy długowłosy wyżeł xd Quote
jolkablaszczyk Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 o Maszy standardowo, że wilk albo Husky :D Quote
Tyśka) Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Łał, genialna fotorelacja. Ale Leon to podróba, bo pływa! A mnie zawsze wmawiano, że buldożki nie umieją pływać :D. A zdjęcia cuudne :). Mojego to kiedyś się bali, teraz niewiele osób czuje przed nim respekt. ;) Quote
Ania :) Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 1 godzinę temu, Tyś napisał: Łał, genialna fotorelacja. Ale Leon to podróba, bo pływa! A mnie zawsze wmawiano, że buldożki nie umieją pływać :D. A zdjęcia cuudne :). Mojego to kiedyś się bali, teraz niewiele osób czuje przed nim respekt. ;) Bo Leon jest podróbka :p Jutro po 2 latach będę miała sciagany aparat :) z jednej strony się cieszę ale z drugiej będzie mi go brakować :) Quote
Ania :) Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 Ej no w końcu razem 2 lata byliśmy zlaczeni :D Quote
Ania :) Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 Jedyne co mnie wkurza albo raczej wkurzalo to , to że dolny aparat bardzo mi rani buzke i codziennie każdej nocy przed snem muszę naklejac wosk. Jak nie przykleilam chociaż jedna noc zaraz miałam wszystko pokaleczone i bolało .. ale do wosku tez idzie się przyzwyczaić ;) Quote
łamAga Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Ania zawsze możesz sobie od czasu do czasu wszamać świeczkę jak zatęsknisz za tym smakiem :D Widziałaś jakie zabawki są w biedrze? zastanawiam sie czy ze dwóch nie kupić już na wyprawkę do kanarka , super są a sztuka kosztuje tylko 9.99 :D szarpaki też są , tzn takie liny ze supełkami dość masywne ;) Quote
Ania :) Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 42 minut temu, dOgLoV napisał: Ania zawsze możesz sobie od czasu do czasu wszamać świeczkę jak zatęsknisz za tym smakiem :D Widziałaś jakie zabawki są w biedrze? zastanawiam sie czy ze dwóch nie kupić już na wyprawkę do kanarka , super są a sztuka kosztuje tylko 9.99 :D szarpaki też są , tzn takie liny ze supełkami dość masywne ;) No widziałam dziewczyny się chwalimy na fb :p Ja jutro podjadę i zobaczę co w "mojej" biedronce jest :p Quote
Ania :) Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 Mnie zawsze też ale takie za 10 zl to że trzy moge kupić :p Quote
Tyśka) Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Ale mnie szkoda, bo pies się nie bawi (z wyjątkiem piszczącej piłeczki oraz pluszaków z ciuchlandu), a koty (odkąd jest Zdrapa) wolą samoróbki, typu sznurek z piórem znalezionym na spacerze, włóczka wełny, papierek, folia :D Quote
Ania :) Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 A no chyba że tak :p moje się bawią :) Quote
Tyśka) Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Moje wiedzą, że niedługo będą futrami studenta, więc nie mogą narzekać :D Haha Quote
łamAga Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Ja zawsze chciałam psa który bedzie się bawił zabawkami ,może w koncu będę miała :D kilka zabawek już mam z gazet :D w sumie same gryzaki :P Quote
Tyśka) Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Ja zawsze chciałam psa który bedzie się bawił zabawkami ,może w koncu będę miała :D kilka zabawek już mam z gazet :D w sumie same gryzaki :P Jak to z gazet?! Quote
łamAga Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 16 minut temu, Tyś napisał: Jak to z gazet?! Nooo z gazety "mój pies" , w biedronce zawsze kupuje jak widze że jako gratis jest zabawka :D ale to na jedno wyjdzie bo gazeta wtedy też kosztuje 9,99 a nawet jej nie przeglądam :P Quote
Ania :) Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 Ja jutro jak nie zapomnę podjadę do biedry zobaczyć czy coś jest :p Quote
łamAga Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 U nas było duzo jeszcze ale jakoś odpuściłam :P psa za szybko nie bedzie wiec pewnie jeszcze nie raz będe miała okazje coś nabyć ;) Quote
Recommended Posts