Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy ;)

W połowie spakowana... mam dość :p  za jakąś godzinę przyjadą goście . Na dworze skwar , psy jak rano tylko wyszły tak od tamtej pory nie wychodzą nawet same nie chca :p 

Posted

Spakowani ,  koło 6 wyjeżdżamy :) aż się boje bo psy dzisiaj ledwo zipaly taki upał a jutro ma być ponoć jeszcze gorzej :/  trasa to będzie masakra na pewno .. 

Posted

Zajechalismy szczęśliwie , droga to był koszmar dla psow , w szczególności dla Leona. Musiałam go chlodzic mokra koszulka bo nie dawał rady biedak. Ale jak tylko zajechalismy to psy mega szczęśliwe i nie wychodzą z jeziora ;) ja teraz też hustam się na hustawce a reszta w domu mecz ogląda :p 

O tak mamy pięknie i to nasze prywatne :) (zdj robiłam z tarasu) komórkowe , widac po prawej stronie hustawke zwisajacs z drzewa na której właśnie jestem  :D jest MEGA!

2016-06-25 17.38.47.jpg

Posted

Jest pięknie jest cudownie idealnie ! My już zaraz idziemy spać bo wszyscy są padnieci ze ledwo na oczy patrzymy. Jutro zwiedzimy najbliższą okolice a w poniedziałek pewnie Giżycko odwiedzimy (20km od nas). Mikołajki są w planach i Mrągowo jeszcze :p 

Brando jest tak padnięty ze od dwóch godzin śpi jak zabity , nic go nie rusza kompletnie. Pływał jak szalony :D już z dzisiaj mam duuzo zdjęć :)

• Upvote 1
Posted
48 minut temu, jolkablaszczyk napisał:

Leon cwaniak "Brando ty popłyń i wynieś na brzeg a ja zaniose pod nogi" :)

i tak było cały czas :P aż musiałam to nagrać xd