Ania :) Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 Witamy ;) W połowie spakowana... mam dość :p za jakąś godzinę przyjadą goście . Na dworze skwar , psy jak rano tylko wyszły tak od tamtej pory nie wychodzą nawet same nie chca :p Quote
Tyśka) Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Hej :) W taką pogodę to tylko zaszyć się gdzieś głęboko w ziemi (nawet nie w łóżku, bo na wyrze chorobliwie gorąco) i spać ;) Quote
Ania :) Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 Spakowani , koło 6 wyjeżdżamy :) aż się boje bo psy dzisiaj ledwo zipaly taki upał a jutro ma być ponoć jeszcze gorzej :/ trasa to będzie masakra na pewno .. Quote
Tyśka) Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 W takim razie spokojnej i chłodnej podróży. Nie macie klimy? Quote
jolkablaszczyk Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 miłego wakacjowania! \liczę oczywiście na sporą porcję zdjęć :) Quote
Ania :) Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 Klimatyzację mamy :) szybę psom zaslonilismy żeby słońce nie świeciło im. I jedziemy sobie :D Zdjęć będzie dużo na pewno :D Quote
łamAga Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 To i ja się dołączam do życzeń :D udanego wypadu ;) Quote
Ania :) Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 Zajechalismy szczęśliwie , droga to był koszmar dla psow , w szczególności dla Leona. Musiałam go chlodzic mokra koszulka bo nie dawał rady biedak. Ale jak tylko zajechalismy to psy mega szczęśliwe i nie wychodzą z jeziora ;) ja teraz też hustam się na hustawce a reszta w domu mecz ogląda :p O tak mamy pięknie i to nasze prywatne :) (zdj robiłam z tarasu) komórkowe , widac po prawej stronie hustawke zwisajacs z drzewa na której właśnie jestem :D jest MEGA! Quote
Ania :) Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 Jest pięknie jest cudownie idealnie ! My już zaraz idziemy spać bo wszyscy są padnieci ze ledwo na oczy patrzymy. Jutro zwiedzimy najbliższą okolice a w poniedziałek pewnie Giżycko odwiedzimy (20km od nas). Mikołajki są w planach i Mrągowo jeszcze :p Brando jest tak padnięty ze od dwóch godzin śpi jak zabity , nic go nie rusza kompletnie. Pływał jak szalony :D już z dzisiaj mam duuzo zdjęć :) 1 Quote
*Magda* Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Odpoczywaj, zwiedzaj i wracaj ze zdjęciami ;) Quote
jolkablaszczyk Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Super wam tam musi być :) czekam na zdjęcia z niecierpliwością :) Quote
Ania :) Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 Jestesmy w domu, własnie przerabiam zdjęcia ;) jest tego ponad 500 -.-' Na razie macie dwa filmiki, bo zdjęcia to raczej wstawie jutro ;) Quote
jolkablaszczyk Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Leon cwaniak "Brando ty popłyń i wynieś na brzeg a ja zaniose pod nogi" :) Quote
Ania :) Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 48 minut temu, jolkablaszczyk napisał: Leon cwaniak "Brando ty popłyń i wynieś na brzeg a ja zaniose pod nogi" :) i tak było cały czas :P aż musiałam to nagrać xd Quote
Recommended Posts