Ania :) Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 3 godziny temu, majoka napisał: Piękni modele i piękny ogródek :P Mi się nie podoba to co jest na ogrodzie , wszystko bym zmieniła :p tyle że ogrodem zajmuje się Kamila babcia więc nie chce się wtrącać , przeboje sa tylko bo psy nie moga chodzic swobodnie tylko maja swoj wybieg i tylko tam mogą siedzieć bo jakby wlecialy w te kwiatki to byłby dym na pol ulicy ... Do zdjęć tylko je tam puszczam , jak babcia jest w domu to widzę jej krzywe spojrzenie :p Quote
mar....ka Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 kocham kwiaty, więc jest pięknie :) Nie marudź, jak się zestarzejesz, to zmienisz zdanie 1 Quote
Ania :) Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Dla mnie jest za dużo wszystkiego , nasrane gdzie się da. Na przyszły rok chce zlikwidować jedno miejsce pod naszym domem i chce kostkę tam wyłożyć pod stolik (już w tym roku będą pewnie dymy bo mama nam kupiła taki większy stół z krzesłami i będzie stał na trawie..) a pewnie i tak będzie marudzic. Ja lubię ogrody z dużą przestrzenią , tak samo domy. Wiadomo jakaś roślinność musi być w ogrodzie ale jak dla mnie minimalistycznie i ze smakiem :) a trafil mi sie dom i ogrod calkowicie odwrotny od moich upodoban :p Quote
Paulina94 Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Mi jak się trafił dom z ogrodem, ale z teściami (więc już więcej chyba nie muszę opisywać :P) to po 2 latach zamieniłam takie życie na życie w bloku 170 km dalej :P Nie mam podwórka, mam mniejszy metraż, ale za to mam święty spokój :) 1 Quote
Ania :) Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 3 godziny temu, Paulina94 napisał: Mi jak się trafił dom z ogrodem, ale z teściami (więc już więcej chyba nie muszę opisywać :P) to po 2 latach zamieniłam takie życie na życie w bloku 170 km dalej :P Nie mam podwórka, mam mniejszy metraż, ale za to mam święty spokój :) Też mieliśmy propozycję zamieszkania z Kamila rodzicami :) i choć uwielbiam jego rodziców to się nie zgodzilam ;) Tutaj jest naprawdę fajnie. Nikt nam się do domu nie wtrąca , mamy spokoj. Jedynie tylko z tym podworkiem czasem z babka są przeboje ale nie ma tragedii ;) Quote
Tyśka) Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Moja babcia też ma swoją ogrodową "świątynię", nic nie można się czepiać. A też uwielbiam minimalistycznie, ale z gustem, na szczęście z wiekiem babci jest coraz więcej przestrzeni na ogrodzie, a mniej kwiatków, bo siły nie te i wolała zasiać więcej trawy ;). Quote
*Magda* Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Ja mam kwiatki tylko przed domem i to zaledwie kilka sztuk, no i przy garażu 4 doniczki z kwiatami - to wszystko ;) Reszta to drzewka i trawa. Lubię kwiaty, ale nie mam czasu ani chęci przy tym biegać :D Quote
Ania :) Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Magda widziałam na zdjęciach Twój ogród - bardzo w moim guście :D Tys babcia Kamila ma 70 lat a nie jednego młodego by przeskoczyla energia. To jest kobieta z adhd. Nie usiedzi w miejscu 5 min. Ciągle coś musi robić , w czymś grzebac, no bo jak to tak siedziec i nic nie robic ? ona nie wie co to nuda :p Quote
*Magda* Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Dziękuję Aniu, choć w moim ogrodzie nie ma nic nadzwyczajnego ;) Ot, kilka drzewek owocowych, ławka z pawilonem, trampolina i zjeżdżalnia dla dziecka, a do tego tylko trawa, trawa i jeszcze raz trawa :D Quote
łamAga Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 2 godziny temu, Ania :) napisał: Magda widziałam na zdjęciach Twój ogród - bardzo w moim guście :D Tys babcia Kamila ma 70 lat a nie jednego młodego by przeskoczyla energia. To jest kobieta z adhd. Nie usiedzi w miejscu 5 min. Ciągle coś musi robić , w czymś grzebac, no bo jak to tak siedziec i nic nie robic ? ona nie wie co to nuda :p Ania , inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą :D :P Quote
Ania :) Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Dziękuję Aniu, choć w moim ogrodzie nie ma nic nadzwyczajnego ;) Ot, kilka drzewek owocowych, ławka z pawilonem, trampolina i zjeżdżalnia dla dziecka, a do tego tylko trawa, trawa i jeszcze raz trawa :D I ta trawa ta przestrzeń mi się podoba :) Godzinę temu, dOgLoV napisał: Ania , inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą :D :P Ponoć :p choć ona inteligencji nie ma za grosz .. jest dobra kobieta nie można powiedzieć bo jeśli chodzi o jakąkolwiek pomoc zawsze pomoże ale niestety ma więcej tych złych cech :) Quote
Ania :) Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Ostatnio mówiłam Kamilowi ze trzeba psom basen kupić bo ten z tamtego roku zaginął ... No to "kupilismy" :p W lesie ktoś wyrzucił tyle śmieci :/ plus dla nas ze między tymi śmieciami były dwie muszle nie popękane całe :D no to jak to się mówi ? "znalezione nie kradzione" ? xd Quote
Ania :) Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 A na koniec ? najlepiej wytarzac się w błotnej kałuży :p Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Theodor ma takie muszle ;) Normalnie to jest zakryta piaskownica, ale jak jest bardzo gorąco, to do "pokrywki" nalewam mu wody :) Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Głupi ma zawsze szczęście :D :P Ale mieliście farta :D Ale swoją drogą to ludzie mają z banią , wysypisko se w lesie robią ;( Buhahahahaha to ale mieliscie kąpanko :D Quote
Ania :) Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 No farta mieliśmy :D a te muszle wcale do tanich nie należą :p więc się ucieszyłam :p Quote
Ania :) Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Dla Branda troche mala ale łapy zamoczy więc niech się cieszy :p Jakiś namiocik dziecięcy też tam był , jakieś zabawki typu pistolet opona materac xd z daleka jak szlam to myślałam że ktoś się rozbił :p albo jakiś wypad pod namiot ktoś sobie zrobił xd Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Dla Branda troche mala ale łapy zamoczy więc niech się cieszy :p Jakiś namiocik dziecięcy też tam był , jakieś zabawki typu pistolet opona materac xd z daleka jak szlam to myślałam że ktoś się rozbił :p albo jakiś wypad pod namiot ktoś sobie zrobił xd A może tak było i kogoś okradliście? :P Quote
Ania :) Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: A może tak było i kogoś okradliście? :P Hahaha raczej nie bo widać było ze to leży tam conajmniej kilka dni :p wszystko brudne, poniszczone xd Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 No bo Oni poszli na wyprwę i zabłądzili ! :P My już mamy potwierdzenie z wystawy ;) Quote
Recommended Posts