Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, majoka napisał:

Piękni modele i piękny ogródek :P

Mi się nie podoba to co jest na ogrodzie , wszystko bym zmieniła :p tyle że ogrodem zajmuje się Kamila babcia więc nie chce się wtrącać , przeboje sa tylko bo psy nie moga chodzic swobodnie tylko maja swoj wybieg i tylko tam mogą siedzieć bo jakby wlecialy w te kwiatki to byłby dym na pol ulicy ... Do zdjęć tylko je tam puszczam  , jak babcia jest w domu to widzę jej krzywe spojrzenie :p 

Posted

Dla mnie jest za dużo wszystkiego , nasrane gdzie się da. Na przyszły rok chce zlikwidować jedno miejsce pod naszym domem i chce kostkę tam wyłożyć pod stolik (już w tym roku będą pewnie dymy bo mama nam kupiła taki większy stół z krzesłami i będzie stał na trawie..)  a pewnie i tak będzie marudzic. 

Ja lubię ogrody z dużą przestrzenią , tak samo domy. Wiadomo jakaś roślinność musi być w ogrodzie ale jak dla mnie minimalistycznie i ze smakiem :) a trafil mi sie dom i ogrod calkowicie odwrotny od moich upodoban :p 

Posted

Mi jak się trafił dom z ogrodem, ale z teściami (więc już więcej chyba nie muszę opisywać :P) to po 2 latach zamieniłam takie życie na życie w bloku 170 km dalej :P Nie mam podwórka, mam mniejszy metraż, ale za to mam święty spokój :)

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, Paulina94 napisał:

Mi jak się trafił dom z ogrodem, ale z teściami (więc już więcej chyba nie muszę opisywać :P) to po 2 latach zamieniłam takie życie na życie w bloku 170 km dalej :P Nie mam podwórka, mam mniejszy metraż, ale za to mam święty spokój :)

Też mieliśmy propozycję zamieszkania z Kamila rodzicami :) i choć uwielbiam jego rodziców to się nie zgodzilam ;) 

Tutaj jest naprawdę fajnie. Nikt nam się do domu nie wtrąca , mamy spokoj. Jedynie tylko z tym podworkiem czasem z babka są przeboje ale nie ma tragedii ;)  

Posted

Moja babcia też ma swoją ogrodową "świątynię", nic nie można się czepiać. A też uwielbiam minimalistycznie, ale z gustem, na szczęście z wiekiem babci jest coraz więcej przestrzeni na ogrodzie, a mniej kwiatków, bo siły nie te i wolała zasiać więcej trawy ;).

Posted

Ja mam kwiatki tylko przed domem i to zaledwie kilka sztuk, no i przy garażu 4 doniczki z kwiatami - to wszystko ;) Reszta to drzewka i trawa. Lubię kwiaty, ale nie mam czasu ani chęci przy tym biegać :D

Posted

Magda widziałam na zdjęciach Twój ogród - bardzo w moim guście :D 

Tys babcia Kamila ma 70 lat a nie jednego młodego by przeskoczyla energia. To jest kobieta z adhd. Nie usiedzi w miejscu 5 min. Ciągle coś musi robić , w czymś grzebac, no bo jak to tak siedziec i nic nie robic ? ona nie wie co to nuda :p 

Posted

Dziękuję Aniu, choć w moim ogrodzie nie ma nic nadzwyczajnego ;) Ot, kilka drzewek owocowych, ławka z pawilonem, trampolina i zjeżdżalnia dla dziecka, a do tego tylko trawa, trawa i jeszcze raz trawa :D

Posted
2 godziny temu, Ania :) napisał:

Magda widziałam na zdjęciach Twój ogród - bardzo w moim guście :D 

Tys babcia Kamila ma 70 lat a nie jednego młodego by przeskoczyla energia. To jest kobieta z adhd. Nie usiedzi w miejscu 5 min. Ciągle coś musi robić , w czymś grzebac, no bo jak to tak siedziec i nic nie robic ? ona nie wie co to nuda :p 

Ania , inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą :D :P

Posted
1 godzinę temu, *Magda* napisał:

Dziękuję Aniu, choć w moim ogrodzie nie ma nic nadzwyczajnego ;) Ot, kilka drzewek owocowych, ławka z pawilonem, trampolina i zjeżdżalnia dla dziecka, a do tego tylko trawa, trawa i jeszcze raz trawa :D

I ta trawa ta przestrzeń mi się podoba :)

Godzinę temu, dOgLoV napisał:

Ania , inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą :D :P

Ponoć :p choć ona inteligencji nie ma za grosz .. jest dobra kobieta nie można powiedzieć bo jeśli chodzi o jakąkolwiek pomoc zawsze pomoże ale niestety ma więcej tych złych cech :) 

Posted

Ostatnio mówiłam Kamilowi ze trzeba psom basen kupić bo ten z tamtego roku zaginął ... 

No to "kupilismy" :p 

received_10201835794254011.jpeg

W lesie ktoś wyrzucił tyle śmieci :/ plus dla nas ze między tymi śmieciami były dwie muszle nie popękane całe :D no to jak to się mówi ? "znalezione nie kradzione" ? xd 

received_10201835803214235.jpeg

received_10201835803174234.jpeg

received_10201835794774024.jpeg

received_10201835802894227.jpeg

Posted

Głupi ma zawsze szczęście :D :P

Ale mieliście farta :D

Ale swoją drogą to ludzie mają z banią , wysypisko se w lesie robią ;(

Buhahahahaha to ale mieliscie kąpanko :D

Posted

Dla Branda troche mala ale łapy zamoczy więc niech się cieszy :p Jakiś namiocik dziecięcy też tam był , jakieś zabawki typu pistolet opona materac xd z daleka jak szlam to myślałam że ktoś się rozbił :p albo jakiś wypad pod namiot ktoś sobie zrobił xd

Posted
1 minutę temu, Ania :) napisał:

Dla Branda troche mala ale łapy zamoczy więc niech się cieszy :p Jakiś namiocik dziecięcy też tam był , jakieś zabawki typu pistolet opona materac xd z daleka jak szlam to myślałam że ktoś się rozbił :p albo jakiś wypad pod namiot ktoś sobie zrobił xd

A może tak było i kogoś okradliście? :P

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

A może tak było i kogoś okradliście? :P

Hahaha raczej nie bo widać było ze to leży tam conajmniej kilka dni :p wszystko brudne, poniszczone xd