Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My a piaski czesto jezdzilismy ale teraz jak juz jest tam teren rekreacyjny to się nie da ;/ 

Musieli bysmy sie kiedys tam wybrac ;) My w niedziele sie tam przeszlismy z młodym , no i ogólnie jest lipa :/ same wykopy :/ wstawie u siebie fotki to sama zobaczysz ;(

Posted

Wszystkie tereny nam poniszcza , pozabieraja... i gdzie tu z psami na spacery chodzić :/ do lasu teoretycznie nie można , w pola też nie bo to większość prywatne , w parku psa spuścić też nie ... a ja mam zawsze strach lekki jak jestem z psami w lesie ... niby nikogo tam nigdy nie spotkałam no ale... 

Posted

Hej :) 

Dzisiaj byliśmy we Wrocławiu na badaniach łokci i bioder i Brando ma piękne czysciutkie książkowe wyniki :D 

Bałam się tego najbardziej i jestem mega szczęśliwa :D 

571fa5a35ee7e_2016-04-2619.30.07.jpg.5f5

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, dOgLoV napisał:

Wczoraj to armagedon był :D na szczescie byłam wtedy w pracy :D

Jaki ty Armagedon wczoraj miałaś ? :p tyle co pod wieczór troszkę popadalo, a cały dzień dosyc fajna pogoda była :p 

Posted
26 minut temu, Ania :) napisał:

Jaki ty Armagedon wczoraj miałaś ? :p tyle co pod wieczór troszkę popadalo, a cały dzień dosyc fajna pogoda była :p 

Agnieszce nigdy nie dogodzisz :D :P

Posted
2 godziny temu, *Magda* napisał:

Agnieszce nigdy nie dogodzisz :D :P

Bo tak myślę może jakoś mega ciepło nie było ale bardzo  zimno też nie :p moze w tej drugiej polowie miasta byla inna pogoda ? :p

• Upvote 1
Posted
25 minut temu, dOgLoV napisał:

No na Radłowskiej zrobiło się ciemni zaczeło bardzoooo mocno wiać i sypał grad :D

A u mnie nic :p haha jedno miasto i dwie różne pogody :D 

Posted
2 minuty temu, Ania :) napisał:

A u mnie nic :p haha jedno miasto i dwie różne pogody :D 

Noooo i to całkiem blisko bo Radłowska wcale nie jest tak daleko od Ciebie ;)

Posted

Ja nie wiem gdzie jest radlowska :p Ale wiele razy słyszałam ta nazwę xd 

Dzisiaj tak mega ciepło na dworze a ludzi w galerii tyle jak przed świętami Bożego Narodzenia :p najbardziej to mi zawsze tych dzieciaków szkoda bo rodzice zamiast na plac zabaw albo na spacer to po galeriach te dzieciaki ciagaja ... i zawsze tak jest jak piękna pogoda na dworze...

Posted

radłowska jest jak byś jechala krotoszyńska do domu ale skręciła byś w poznanską , minęła lidla i jechala aż do ronda a na rondzie pojechała byś w lewo ;) tam jest radłowska :D

Jeju w marketach też oblężenie jak by sklepy zamykali na tydzien co najmniej :/ a w galerii fakt , zawsze duzo mamusiek :/ ja już nie pamieta kiedy ostatnio byłam w galerii ;)