łamAga Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 My a piaski czesto jezdzilismy ale teraz jak juz jest tam teren rekreacyjny to się nie da ;/ Musieli bysmy sie kiedys tam wybrac ;) My w niedziele sie tam przeszlismy z młodym , no i ogólnie jest lipa :/ same wykopy :/ wstawie u siebie fotki to sama zobaczysz ;( Quote
Ania :) Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 Wszystkie tereny nam poniszcza , pozabieraja... i gdzie tu z psami na spacery chodzić :/ do lasu teoretycznie nie można , w pola też nie bo to większość prywatne , w parku psa spuścić też nie ... a ja mam zawsze strach lekki jak jestem z psami w lesie ... niby nikogo tam nigdy nie spotkałam no ale... Quote
Ania :) Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 Hej :) Dzisiaj byliśmy we Wrocławiu na badaniach łokci i bioder i Brando ma piękne czysciutkie książkowe wyniki :D Bałam się tego najbardziej i jestem mega szczęśliwa :D 1 Quote
*Magda* Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Tora będzie prześwietlana za 2 tygodnie ;) Ale, że my nie potrzebujemy do rodowodu, to sobie zrobimy rtg w Opolu, a nie u dr.Siembiedy :P Quote
Ania :) Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 No to trzymam kciuki by u Was było wszystko ok ;) Jeszcze zrobimy badanie oczu ale to już kiedyś przy okazji :) Quote
*Magda* Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Niestety, ale wątpię, żeby było ok :/ Tora coraz częściej jest "sztywna" po wstaniu jak dłużej leży :( Quote
Ania :) Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 A to dysplazja czy coś innego ? pamiętam kiedyś coś pisałaś ale nie pamiętam co to było.. Quote
marta1624 Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Gratuluję wyniku Branda! :) A Tora... Musi być dobrze! Quote
Ania :) Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 Dzięki Marta :* No nie fajnie Torka ale musi być dobrze :) Quote
Ania :) Posted April 28, 2016 Author Posted April 28, 2016 Godzinę temu, dOgLoV napisał: Suuuuuper wyniki <radocha> :D Oj tak :D A dzisiaj taka piękna pogoda :) 1 Quote
łamAga Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 22 godzin temu, Ania :) napisał: Oj tak :D A dzisiaj taka piękna pogoda :) Wczoraj to armagedon był :D na szczescie byłam wtedy w pracy :D Quote
Ania :) Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 2 godziny temu, dOgLoV napisał: Wczoraj to armagedon był :D na szczescie byłam wtedy w pracy :D Jaki ty Armagedon wczoraj miałaś ? :p tyle co pod wieczór troszkę popadalo, a cały dzień dosyc fajna pogoda była :p Quote
*Magda* Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 26 minut temu, Ania :) napisał: Jaki ty Armagedon wczoraj miałaś ? :p tyle co pod wieczór troszkę popadalo, a cały dzień dosyc fajna pogoda była :p Agnieszce nigdy nie dogodzisz :D :P Quote
Ania :) Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 2 godziny temu, *Magda* napisał: Agnieszce nigdy nie dogodzisz :D :P Bo tak myślę może jakoś mega ciepło nie było ale bardzo zimno też nie :p moze w tej drugiej polowie miasta byla inna pogoda ? :p 1 Quote
łamAga Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 No na Radłowskiej zrobiło się ciemni zaczeło bardzoooo mocno wiać i sypał grad :D Quote
*Magda* Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Ja miałam grad od niedzieli do wczoraj i żyję :P Quote
łamAga Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 No ja też ale te chmyry i ta ciemnia była taka przerażająca :P Quote
Ania :) Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 25 minut temu, dOgLoV napisał: No na Radłowskiej zrobiło się ciemni zaczeło bardzoooo mocno wiać i sypał grad :D A u mnie nic :p haha jedno miasto i dwie różne pogody :D Quote
łamAga Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: A u mnie nic :p haha jedno miasto i dwie różne pogody :D Noooo i to całkiem blisko bo Radłowska wcale nie jest tak daleko od Ciebie ;) Quote
Ania :) Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 Ja nie wiem gdzie jest radlowska :p Ale wiele razy słyszałam ta nazwę xd Dzisiaj tak mega ciepło na dworze a ludzi w galerii tyle jak przed świętami Bożego Narodzenia :p najbardziej to mi zawsze tych dzieciaków szkoda bo rodzice zamiast na plac zabaw albo na spacer to po galeriach te dzieciaki ciagaja ... i zawsze tak jest jak piękna pogoda na dworze... Quote
łamAga Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 radłowska jest jak byś jechala krotoszyńska do domu ale skręciła byś w poznanską , minęła lidla i jechala aż do ronda a na rondzie pojechała byś w lewo ;) tam jest radłowska :D Jeju w marketach też oblężenie jak by sklepy zamykali na tydzien co najmniej :/ a w galerii fakt , zawsze duzo mamusiek :/ ja już nie pamieta kiedy ostatnio byłam w galerii ;) Quote
Recommended Posts