Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 3.04.2016o22:18, Ania :) napisał:

Już tak ich nie wychwalajcie bo im się w dupach poprzewraca :p 

A ja dzisiaj miałam farta :D szybko wyskoczyłam w pracy żeby kupić sobie trampki i już byłam prawie przy kasie i pracownik do mnie czy to wszystko czy czegoś nie chce a ja ze wszystko bo się spieszę na stoisko a on "ooo faktycznie koleżanka od portfeli to tu damy rabacik 40% " :D  

ciekawe ile marzy maja, jak mogą sobie pozwolić na taki rabacik heheh

Posted

Dali mi swój pracowniczy ;) ja też na "moj" asortyment mam 40% zniżki :) 

A u nas czeka wet... Tym razem Leon coś ma z okiem. Wygląda mi to na 3 powieke.. dzisiaj ma mama z nim jechać bo ja w pracy jestem. 

A jutro o 5 rano ruszamy z młodym do Dominiki ;) 

Posted

Im bliżej tym czuję się większym zdrajcą ... Ale wiem że takie szybkie "szkolenie" mu się przyda a i Dominika mi też coś tam podpowie widząc jego codzienne zachowanie ;) 

O próbach nie myślałam. Sami coś tam czasem sobie dlubiemy ale to tak dla samych siebie dla zabawy. 

No a mama z Leonem już pojechała do weta po drodze odwiedzili mnie w pracy. 

Posted

Pies rodzinny ;) coś tam swojego sobie ćwiczymy ale nic więcej.

Dzwoniłam do mamy i Leon dostał krople. Wet stwierdził że to raczej podraznienie/zadrapanie ale nie wyklucza trzeciej powieki. Zobaczymy co będzie po kroplach. 

Posted

Z okiem Leonka już jest lekka poprawa :) także to bardzo cieszy.

Brando u Dominiki. Najbardziej bałam się jego relacji z Hakerem (13 letni lab) ale okazało się ze Brando się w nim zakochał :p mi było (i nadal jest) trochę smutno ale Dominika na biezaco wysyła mi zdjęcia i zdaje relację :p 

• Upvote 1
Posted

Za dużo tych wakacji xd w czerwcu też będzie miał :p 

Na konie nie wiem jak zareagował ale znając jego to pewnie chciał podejść i się przywitać ;) jak miał 10miesięcy  to na jednej z wystaw były konie to taka była właśnie jego reakcja :) 

Posted

No i leje Aniu, czekam na fotorelację z wystawy. Tak sobie patrzę na foty i myślę, że w sumie dobrze że się sprzedał (nie będziesz w razie "w" miała problemów z zostawieniem go w hotelu). Nie wiem czy już pytałam (skleroza), bierzecie psy na Mazury????

Posted

Pogoda była bardzo nie fajna ale daliśmy radę :) na mazury bierzemy psy :)

A wynik to 2/2 ocena doskonała :) przegrał z naprawdę super psem dlatego nie jest mi smutno :) 

Zdjęć z wystawy nie ma bo ja aparatu nie wzięłam a Dominika nie wzięła karty do aparatu :p Ale mam inne jego zdjęcia od Dominiki to wstawię na dniach. 

Posted

Dzięki dziewczyny ;) 

Przykro by mi było gdyby przegrał z gorszym psem ale tak to jest spoko bo jestem świadoma co ma do poprawy a co ma nie najlepsze w budowie ;) nasz pierwszy srebrny medal mamy :D 

Z resztą już wracaliśmy do auta ale mówimy a pójdziemy na gofry a ze po drodze były różne stoiska to zamiast gofrow kupiłam obroże w flagę Wielkiej Brytanii dla młodego :D