mar....ka Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 O 3.04.2016o22:18, Ania :) napisał: Już tak ich nie wychwalajcie bo im się w dupach poprzewraca :p A ja dzisiaj miałam farta :D szybko wyskoczyłam w pracy żeby kupić sobie trampki i już byłam prawie przy kasie i pracownik do mnie czy to wszystko czy czegoś nie chce a ja ze wszystko bo się spieszę na stoisko a on "ooo faktycznie koleżanka od portfeli to tu damy rabacik 40% " :D ciekawe ile marzy maja, jak mogą sobie pozwolić na taki rabacik heheh Quote
Ania :) Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 Dali mi swój pracowniczy ;) ja też na "moj" asortyment mam 40% zniżki :) A u nas czeka wet... Tym razem Leon coś ma z okiem. Wygląda mi to na 3 powieke.. dzisiaj ma mama z nim jechać bo ja w pracy jestem. A jutro o 5 rano ruszamy z młodym do Dominiki ;) Quote
Tyśka) Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Trzymam kciuki za Leona, by nie było to nic poważnego. Jesteś zwyrodnialcem, na pewno nie kochasz Branda :p Tak btw. nie myślałaś o próbach pracy? Quote
Ania :) Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 Im bliżej tym czuję się większym zdrajcą ... Ale wiem że takie szybkie "szkolenie" mu się przyda a i Dominika mi też coś tam podpowie widząc jego codzienne zachowanie ;) O próbach nie myślałam. Sami coś tam czasem sobie dlubiemy ale to tak dla samych siebie dla zabawy. No a mama z Leonem już pojechała do weta po drodze odwiedzili mnie w pracy. Quote
Tyśka) Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Pytam się, bo kocham psy pracujące i jestem ciekawa czy celujecie w coś, czy tylko Brando to pies rodzinny. O,t o trzymamy kciuki za Leona :) Quote
Ania :) Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 Pies rodzinny ;) coś tam swojego sobie ćwiczymy ale nic więcej. Dzwoniłam do mamy i Leon dostał krople. Wet stwierdził że to raczej podraznienie/zadrapanie ale nie wyklucza trzeciej powieki. Zobaczymy co będzie po kroplach. Quote
Ania :) Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 Z okiem Leonka już jest lekka poprawa :) także to bardzo cieszy. Brando u Dominiki. Najbardziej bałam się jego relacji z Hakerem (13 letni lab) ale okazało się ze Brando się w nim zakochał :p mi było (i nadal jest) trochę smutno ale Dominika na biezaco wysyła mi zdjęcia i zdaje relację :p 1 Quote
Ania :) Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 "Matka tutaj jest super" "Takie wielkie zwierza są :o " "Piłeczkę mi rzucaja" "ZOSTAJE" Gamon sie sprzedal xd 1 Quote
jolkablaszczyk Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 No i super :) młody ma wakacje w kwietniu :) Quote
*Magda* Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 A jak reaguje na konie? Bo moja Tora, gdyby jej pozwolić, to by je pasła :D Quote
Ania :) Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Za dużo tych wakacji xd w czerwcu też będzie miał :p Na konie nie wiem jak zareagował ale znając jego to pewnie chciał podejść i się przywitać ;) jak miał 10miesięcy to na jednej z wystaw były konie to taka była właśnie jego reakcja :) Quote
jolkablaszczyk Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 oj tam... w takim wieku to wakacji nigdy dość :) Hiro też z tych "chcących się przywitać" a Masza z tych umiarkowanie zainteresowanych z naciskiem na "umiarkowanie" :) Quote
Ania :) Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 Dzisiaj deszcz deszcz deszcz ... oby jutro na wystawie nie padało. Quote
mar....ka Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 No i leje Aniu, czekam na fotorelację z wystawy. Tak sobie patrzę na foty i myślę, że w sumie dobrze że się sprzedał (nie będziesz w razie "w" miała problemów z zostawieniem go w hotelu). Nie wiem czy już pytałam (skleroza), bierzecie psy na Mazury???? Quote
Ania :) Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Pogoda była bardzo nie fajna ale daliśmy radę :) na mazury bierzemy psy :) A wynik to 2/2 ocena doskonała :) przegrał z naprawdę super psem dlatego nie jest mi smutno :) Zdjęć z wystawy nie ma bo ja aparatu nie wzięłam a Dominika nie wzięła karty do aparatu :p Ale mam inne jego zdjęcia od Dominiki to wstawię na dniach. Quote
Tyśka) Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Gratuluję :) A Brando faktycznie miał wakacje życia. Quote
*Magda* Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 No to gratulacje :) I najważniejsze, że jesteś zadowolona ;) Quote
Ania :) Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Dzięki dziewczyny ;) Przykro by mi było gdyby przegrał z gorszym psem ale tak to jest spoko bo jestem świadoma co ma do poprawy a co ma nie najlepsze w budowie ;) nasz pierwszy srebrny medal mamy :D Z resztą już wracaliśmy do auta ale mówimy a pójdziemy na gofry a ze po drodze były różne stoiska to zamiast gofrow kupiłam obroże w flagę Wielkiej Brytanii dla młodego :D Quote
Recommended Posts