marta1624 Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Brando zmęczony coś :D Leon wymiata :) Quote
Ania :) Posted December 30, 2015 Author Posted December 30, 2015 Brando sekundę przed zdjęciami spał twardo :P i był taki przymulony xd a na tym 3 od góry i ostatnim wygląda identycznie jak jego mama :D Mam jeszcze też dzisiejsze zdjęcia z lasu. Ja zrobiłam kilka a resztę robił Kamil i natrzaskal ponad 200 zdjęć -.-` z czego pewnie 3/4 będzie na wyrzucenie xd Dzisiaj cały dzień petardami strzelają.. mają szczęście ze moje psy nie reagują w ogole na takie huki bo inaczej bym im głowy pourywala. Quote
*Magda* Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 http://i67.tinypic.com/v6ovvm.jpg urzekły mnie te jego małe ząbki :) Moja sucz też ma olewkę na petardy ;) A nawet mogę ją wziąć o północy na dwór i będzie się chciała bawić, bez stresu ;) Może moja sucz mogłaby być psem policyjnym :D Quote
mar....ka Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 http://i64.tinypic.com/m27ex.jpgucałuj ode mnie pyskule Wszystkiego naj w Nowym Roku Quote
Ania :) Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 No i tak chwalilam moje psy ze się nie boją i trochę przechwalilam tzn jednego. Leon miał gdzieś to strzelanie , ale Brando... kolega wychodził na zewnątrz zapalić papierosa , nie domknal drzwi i Brando wyszedł a w tym momencie obok naszego domu ktoś strzelił petarda taka mega głośna. No i się zaczęło. brando zaczął dyszec nie wiedział gdzie się schować kulil sie. A o północy walili mega tymi petardami. Początkowo próbowałam nie zwracać na to uwagi ale zaczął dosłownie wlazic mi na kolana. To zaczęłam się z nim bawić i się uspokoił po pewnym czasie. Dzisiaj też strzelają ale już nie zwraca na to uwagi. Na wszelki wypadek na dwór go nie wypuszczam za czesto żeby nie było powtorki. Quote
łamAga Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 No u nas Qwendi ma wyjebke , oczywiście o pólnocy siedziała na dworze a Neron nie wiedział gdzie wleźć i jeszcze dzisiaj nie chce wychodzić na dwór , tylko siku i cieka do domu ;( Quote
Ania :) Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Brando dzisiaj już ok ale wczoraj masakra. A tak walą u nas petardami. Wszystkie domy wokół... jutro biorę je do lasu żeby się odstresowal :) A Qwendi w ogole jest świetna ma wyjebke na wszystko wokół :P Quote
łamAga Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 U nas tez caly czas strzelają , musza wytrzelac to czego wczoraj nie wystrzelali , pewnie jeszcze z tydzien tak będzie :/ Qwendi zazwyczaj jak strzelaja idzie na podwórko uwali sie i patrzy w niebo hahahaha Quote
Tyśka) Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 cześć, u nas histeryk raz się boi, a raz śpi :D Nie ogarniam jego mózgu. Quote
Ania :) Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Weszłam z kompa w końcu i jest tylko troche lepiej jak na kom.. wkurza mnie pokazywanie subów, ktorych nie chce, albo jak już wejdę w jakiś to on nadal tam jest zamiast mi zniknąć... nie ogarniam -.-' tak samo wkurza mnie, że nie mogę wejść w jakiś temat od razu do momentu gdzie przestałam czytać ostatni post tylko musze szukać. da się to jakoś ogarnąć żeby było po ludzku, czy tak już ma być ? Quote
*Magda* Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Mała podpowiedź, wyczajona przez Angi: Dziewczyny, po logowaniu, z lewej strony kliknijcie na "Aktywność", potem "Moje kanały aktywności", a następnie "Zawartość, którą obserwuję". Quote
Ania :) Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Dzięki, do tego doszłam już. Doszłam do tego też żeby wchodząc w temat wyskakiwał mi od razu ostatni post. (nie wiem jak to zrobiłam, coś tu kliknęłam coś tam kliknęłam :P ) , ale nadal wkurza mnie to, że to się tak dziwnie wyświetla wszystko... może się przyzwyczaję.. ale już i tak nie będę tak często, bo z komórki jest tragedia.. a na kom w zasadzie cały czas siedze... jedyny plus to dodawanie zdjęć z kompa. (szkoda, że od razu nie zmniejsza xd) Quote
angineuuka Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Klikasz w kolko/gwiazdke przyjaciolka temacie i wyskakuje ostatni post ;) Kurde, ja sila proboje sie przrkonac do nowego dogo... Quote
Tyśka) Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Zmieniając temat, to... muszę Ci przyznać, że odkąd oglądam Leonka na dogo, tym zaczynają podobać się bf :) Quote
Ania :) Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Gdybyś poznała go osobiście to byś się zakochała :P serio, nie ma osoby, która by go nie polubiła, nawet mój dziadek, który za psami nie przepada go uwielbia :D nie znam osobiście innych buldożków, więc nie wiem jakie one są, Leon też jest w typie ale serio jest genialny xd a z innej beczki.. mamy śnieg :P Nie jakoś mega dużo,ale jednak xd zdjęcia też są :P tu macie niedzielne : Quote
Ania :) Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Nikt nie ogląda ale i tak wstawimy jeszcze dzisiejsze zimowe :P nie wiem czy zdjęcia nie są za duże ? Quote
Recommended Posts