angineuuka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ładny :) Ja nie mam jakoś siły do gimp :p Quote
Ania :) Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 Ja też nie :p Ale on jest uparty i jak coś sobie postanowi to musi to zrobić. Będzie z siebie dumny jak mu powiem ze dziewczyny chwalą jego pracę xd Quote
mar....ka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 A mi zrobi? :D no Tobie musi, bo go myszy zjedzą :P Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 no Tobie musi, bo go myszy zjedzą :P Nie zgadłaś płci dziecka po kształcie brzucha, a nadal wierzysz w te ciążowe zabobony :P Quote
mar....ka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ty siedź cicho, zamiast straszyć i mieć baner, to teraz będziesz miała figę z makiem !!! Mój ulubiony przesąd: Kobieta ciężarna nie powinna patrzeć na mężczyzn innej rasy, bo dziecko urodzi się np. ciemnoskóre Mój lekarz prowadzący ciążę był innego koloru skóry :) Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Może być i ciemnoskóre, byle tylko włosy miało rude :D Quote
mar....ka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Może być i ciemnoskóre, byle tylko włosy miało rude :D hehe, jakoś trudno to połączyć. A dlaczego uważasz, że będzie rude. Theo ma włoski po Bogdanie, a Ty masz jaki kolor ? Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Theoś ma rude włosy po tatusiu i jego części rodziny ;) Ja mam blond, więc połączenie Bogdana genów i moich, daje duże szanse na drugiego rudzielca :D Quote
Ania :) Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 Magda przecież Ty masz baner :p Haha biedny się nie wyrobi z zamówieniami teraz :D Quote
mar....ka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 http://www.eioba.pl/a/46d1/nasze-geny-nasza-krew piszą, że brązowe czyli może być murzyn :P Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Magda przecież Ty masz baner :P Haha biedny się nie wyrobi z zamówieniami teraz :D Ale mogę mieć nowy :D http://www.eioba.pl/a/46d1/nasze-geny-nasza-krew piszą, że brązowe czyli może być murzyn :P Włosy rude lub blond :) Quote
mar....ka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 dobra z blond i rudych, wybieram rude :) A jak się urodzi z czarnymi, to będziemy ojca szukać :P Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 dobra z blond i rudych, wybieram rude :) A jak się urodzi z czarnymi, to będziemy ojca szukać :P To są tylko geny :P Moja mama miała włosy ciemny kasztan, więc i w naszej rodzinie może się zdarzyć ciemnowłose dziecko :P Quote
mar....ka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 już zawczasu szuka rozwiązania hehehe Quote
vege* Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Madzia życzę ci drugiego rudzielca :D Ja zawsze chciałam być ruda, z piegami i alabastrową cerą, no cóż z tych trzech rzeczy mam tylko alabastrową cerę :( Quote
*Magda* Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Dzięki vege :* Ja bardzo chciałam córkę z rudymi włosami i niebieskimi oczami :D No ale dziewczynki nie będzie :P Quote
Recommended Posts