angineuuka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Nie boj sie. Przypomne ci ten temat w czwartek. Quote
mar....ka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 chyba w łeb sobie strzelę, była u mnie koleżanka i temat dotyczył śmierci klinicznej i różnych historii, wchodzę do Ciebie, a tu właściwie powtórka z rozrywki :P Quote
angineuuka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Smierc kliniczna. Moj kolega kiedys opowiadal, ze jego babcia niby to przezyla :D Quote
*Magda* Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Nie boj sie. Przypomne ci ten temat w czwartek. Na Tobie zawsze można polegać :D Quote
mar....ka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 ja urodziłam się martwa (serce mi nie biło- za długo mnie wyciągali i w ogóle było vacum), musieli mi wstrząsy robić hehe, fakt faktem mam przeczucia i dziwne sny :) Quote
angineuuka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 No to u Ciebie też widzę ciekawe historie... ja na szczęście takich snów nie mam i nigdy nic osobiście nie doświadczyłam. ALE moja ciocie przez kilkanaście lat nawiedzal duch. Był to facet. Moja ciocia zawsze czuła jego obecność. Raz widziała. A raz jej córka gdy miała z 3 lata zasypiajac nagle wstała i mówi "mama zobacz jaki wielki pan stoi i się na nas patrzy" .. nagle zniknal kilka lat temu. Ale cioci pozostalo do dzisiaj to ze zasypia przy wlaczonym telewizorze. gdy zmarl moj dziadek (moja mama miala 10 lat) po jakims roku zapomnialy z babcia o jego imieninach (nie poszły na cmentarz) , to dziadek zaczął chodzić po domu w swój charakterystyczny sposób by im o sobie przypomnieć. Następny przypadek... ten dziadek leży na cmentarzu w Koninie a my mieszkamy prawie 100km od Konina. Mama z siostrą swoją (ta sama ciocia która nawiedzal ten duch) myslaly by go przenieść tu w nasze okolice by tak daleko nie jeździć i by tutaj "był z nami" , bardziej w sumie za tym przeniesieniem była ciocia niż moja mama i się o to klocily i nagle ze strasznym hukiem walnely drzwi wejsciowe które były zamknięte , nie było możliwości by jakiś przeciąg był czy cokolwiek. Od tamtej pory o tym już nie rozmawiały i dziadek nadal leży w Koninie i efektem tego ma nowy pomnik. Kiedyś też mama z ciocia, dziadka chciały wywołać czy coś. Gdzieś znalazły jakieś "czary" ze jak Pismo Święte obroci się w prawo to jest odpowiedź tak a jak w lewo to nie. No i tak zadawaly dziadkowi pytania i on odpowiadał (pismo samo sie odwracalo) i wszystko sie sprawdzilo. Np to że babcia wyjdzie ponownie za mąż , za młodszego od siebie faceta , ze będzie miała z nim dziecko i będzie to chłopak. Także nikt mi nie powie że duchy nie istnieją :p Oooo, przypomnialo mi sie. W tamtym roku zmarla ciocia, corka brata od babci. Jej siostra z rodzina przyjechala do Polski, by spedzic z nim czas. I jakos tak czasu braklo, czy cos takiego ze na pozegnanie nie zapalilo swieczki u tej cioci na grobie. Wrocili do niemiec i chyba w czasie rozpakowania ni z gruchy ni spietruchy spadl zyrandol... Quote
angineuuka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 ja urodziłam się martwa (serce mi nie biło- za długo mnie wyciągali i w ogóle było vacum), musieli mi wstrząsy robić hehe, fakt faktem mam przeczucia i dziwne sny :) oszukalas przeznaczenie :D Quote
marta1624 Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Angi, ale ty pomocna jesteś dla Ani :lol: Quote
mar....ka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 widocznie mam misję Was gnębić na dgm :p Quote
Ania :) Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 A spadajcie xd prawdopodobnie już od jutra będę sama :( Dzisiaj byliśmy też w lesie ale w troche innym miejscu (dalej autem pojechalam xd) :) jeszcze piękniej tam było , zrobiłam kilka zdjęć ale nie wiem czy coś wyszło bo jeszcze nie patrzyłam ;) Quote
Ania :) Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 No ten las jest przepiękny. Zdjęcia tego nie oddają, ale jeszcze nigdy nie byłam w tak pięknym lesie :) Quote
Ania :) Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 A wiesz, że sobie o tym myślałam jak tam dzisiaj byłam ? :P Ale jakoś tak się bezpiecznie tam czuję i się nie bałam :D :D Quote
Ania :) Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 A po co więcej ? :P I tak w porównaniu do Was często je wrzucam :P Quote
mar....ka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 foty cudowne jesienne, dla mnie wrzucaj więcej (ja też wrzucam heheh) O duchach w czwartek porozmawiamy :P Quote
Recommended Posts