Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest TyŚka
Posted

witaj w klubie :D

Można się dopisać? :p

Jak się ktoś drze to znaczy, że to ja :D

Guest TyŚka
Posted

Już widzę, jak Aga się drze i stawia warunki... :D

Posted

Brando ostatnio rżnie głupa totalnego :P Byliśmy na polu i widze z daleka, że coś w paszczy mieli, krzycze do niego "puść" "wypluj" i podchodze do niego a on morda zamknięta i patrzy się na mnie "ale o co Ci chodzi?" :D a wystaje mu kawałek czegoś zdechłego -.- i musiałam mu siłą otwierać pysk, bo za cholere nie chciał oddać... pierwszy raz mi tak zrobił :P Zawsze jak mu kazałam wypluć, to, to robił xd

Guest TyŚka
Posted

Zawsze wina leży w przewodniku :p

Tu ewidentnie widać, w czym tkwi problem xd

Posted

ja jak Neron był mały i byłam z nim na spacerze to czesto mi zjadał reklamówki , takie jednorazówki i tak szybko łapał to w pysk że nie byłam w stanie zareagowac i kiedys też coś tak kłapnął i nie chciał paszczy otworzyć , i tak idziemy a jemu z pyska zaczela krew sie saczyć , takie duze krople , sie wystraszyłam i szybko poleciałam do domu żeby ktoś mi pomógł mu ten pysk otworzyć , cała klatka schodowa pochlastana krwią z jego pyska była , doszłam do domu , zaprowadziłam go na balkon i z mama razem go zaatakowałyśmy żeby zobaczyc co On sobie w ten pysk zrobił , otwieramy mu pysk a z niego wyleciał ............................. zużyty tampon bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fuj , nigdy tego nie zapomne hahahahah

Posted

Mi baaardzo dawno temu jeszcze Andy wytarzal sie w ludzkim g*wnie ... musialam tak z nim wracac do domu przez pol miasta. Dobrze ze Brando i Leon nie maja takich pomyslow xd

Posted

Noo ciekawie nie bylo :p

Rany tak teraz sobie uswiadomilam, ze jeszcze miesiac i bedziemy w Ostrowie mieszkać... z jednej strony sie ciesze a z drugiej boję. Xd
jutro tam będę to moze wezme któregoś głąba i przejde sie po okolicy, obym sie nie zgubiła ::p