Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
58 minut temu, łamAga napisał:

Piekny mróz <3 słyszałam dzisiaj że ni by w lutym ma być nawet -17 :D moze uda sie jeszcze taką mroźną zime uchwycic na fotkach :D

Ja mam nadzieję, że aż tak to u mnie jednak nie będzie.  Te -3, -4 mi całkowicie wystarcza :P

Posted
11 minut temu, Patikujek napisał:

Ja mam nadzieję, że aż tak to u mnie jednak nie będzie.  Te -3, -4 mi całkowicie wystarcza :P

Ja z jednej strony bym chciała żeby przymroziło i tak slicznie oszroniło wszystko ale z drugiej strony to jestem mega zmarzluchem brrrrr

Posted

To ja mam tak samo :) jak już musi być ta zima to niech będzie tak maksymalnie w nocy do - 5 w dzień maksymalnie 0. Śnieg może być maks tydzień i wtedy byłoby idealnie, bo błota by nie było, ale też mega mrozów :) dlatego nie cierpię jesieni, bo jest brudno, deszczowo, pochmurno i dołująco, serio już wolę zimę. Taka ładna złota jesień to jest jak się dobrze trafi tylko parę dni.. Za to kocham wiosnę i lato :D ale bez upałów ponad 30stopni xd haha ale mam wymagania xd

Jak jesteśmy przy lecie, Brando na mazurach :D

received_10204352059039058.thumb.jpeg.42fc7acdf9ac194f22119ee4533b5790.jpeg

I Leon :D

received_10204352051758876.thumb.jpeg.4c9b4d2baae3edda22e1a023eefbdc7f.jpeg

Posted

Mina Leona mówi wszystko: od razu wiadomo kto rządzi :D

Ja lubię niby wiosnę i ciepełko... ale... wolę jesień/zimę - wtedy mam spokój z alergią.
Jednak niech mrozy odpuszczają, nie wyobrażam sobie -17 w betonowej dżungli. Fuj.

• Upvote 1
Posted

ile Tami teraz waży?

Blum ostatnio miał 26, ale on coś przez zimę mam wrażenie schudł. Choć to pewnie bardzie mniejsza ilość mięśni bo jednak latem więcej ruchu miał. Także jestem na etapie podtuczania i myślę, że będzie fajnie jak te 28 osiągnie :)

Posted

Ja już w ogóle zapomniałam, że te nasze pieseły takie malutkie były. Mi się wydaje, że Blu nic się od pierwszego dnia nie zmienił. Jedynie czuję różnicę pod względem ilości miejsca w łóżku :P

Posted

Ja tak obstawiam, że waży około 43-45 kg :p 

Jestem ciekawa ile Brando waży, bo trochę mu się schudło, ale i też mięśni trochę przybyło, na pewno około 40kg ma. Pod koniec miesiąca mamy szczepienie to sprawdzę :)  Leon waży 14,5kg xd