Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, Ania :) napisał:

Nie zakopalam się :P ale śnieg straszny, zamarzniety, że aż strach żeby pies po tym biegał, żeby sobie łap nie poprzecinal :/

Ja nienawidzę takiego pozamarzanego sniegu :/ juz czekam na plusowe temperatury niech to cholerstwo całkiem się stopi :/

Posted
6 minut temu, łamAga napisał:

Ja nienawidzę takiego pozamarzanego sniegu :/ juz czekam na plusowe temperatury niech to cholerstwo całkiem się stopi :/

Ja chcę już wiosnę... :( też już mam dość zimy, w szczególności, że łatwo idzie się wywrocic xd byłam się przejść z psem przed chwilą i adidasy założyłam -  kilka razy bym glebę zaliczyła, bo na chodnikach ślizgo :/

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Prawie robi wielką różnicę :P

Wiem xdd niestety xd

Przed chwilą, łamAga napisał:

ja tez chcę wiosnę ale jak pomysle znowu o tych pieprzonych pyłkach to mam dylemat :P

Mnie na szczęście to nie dotyczy xd

Posted
1 godzinę temu, łamAga napisał:

ja tez chcę wiosnę ale jak pomysle znowu o tych pieprzonych pyłkach to mam dylemat :P

1 godzinę temu, Ania :) napisał:

Ja chcę już wiosnę... :( też już mam dość zimy, w szczególności, że łatwo idzie się wywrocic xd byłam się przejść z psem przed chwilą i adidasy założyłam -  kilka razy bym glebę zaliczyła, bo na chodnikach ślizgo :/

To ja zamiast wiosny chce juz lato 

Posted
5 minut temu, Ania :) napisał:

Nie chciałam być taka zachlanna żeby od razu lato hahah xd

Dla mnie może być lato na stałe,  no może czasem wczesna jesień 

Posted
Przed chwilą, Patikujek napisał:

Dla mnie może być lato na stałe,  no może czasem wczesna jesień 

Ja kocham wiosnę i lato, więc tak by mogło być cały rok :) ale nie takie upały ponad 30 stopni.  Tak do 27 stopni maks :) 

• Upvote 1
Posted
2 minuty temu, Ania :) napisał:

Jutro jeszcze na plusie chyba nie będzie :( w nocy ma być - 8! I ogólnie noce jeszcze chłodne :(

Może ja juz tak bardzo chce ciepła że ta widziałam :P