Ania :) Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 14 minut temu, łamAga napisał: Sebek mówił że mogłam Ci napisać że na koncu tej drogi jak zostawisz auto to nie masz iść prosto tylko skręcić w prawo , tam są pola ale i ta sa już też budowle :/ No to tak poszłam najpierw, ale tam było tak zabudowane że nie wiedziałam jak przejść, w dodatku śniegu dużo to nawet jak była jakaś ścieżka to nie było widać :p no trudno, spacer i tak był, za to ten Lasek bardzo ładny i tak ładnie osniezone drzewa. . . :) Quote
łamAga Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 A bo to tak , skręcasz w prawo od razu koło takiego domu jednorofzinnego i calutki czas prosto , dojdziesz do pola ( obok jest zbiornik retencyjny ) idziesz dalej prosto i jest własnie droga ( w budowie) po lewej stronie jest przejście podziemne chyba dla zwierząt , przechodzisz przez to przejście i wychodzisz na polach , jak sie troche ociepli to Cie tam zabierzemy , o ile juz nie zabudują tego przejścia tak że tam nie wejdziemy ;) Quote
Ania :) Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 A widzisz, a początkowo chciałam tam iść, ale nie byłam pewna czy ta droga do jakiegoś domu nie prowadzi i skręciłam w lesie w pierwszą prawa stronę :) no nic, następnym razem będę wiedziała :) Quote
łamAga Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Dnia 15.01.2017 o 22:24, Ania :) napisał: A widzisz, a początkowo chciałam tam iść, ale nie byłam pewna czy ta droga do jakiegoś domu nie prowadzi i skręciłam w lesie w pierwszą prawa stronę :) no nic, następnym razem będę wiedziała :) Ale jak skręciłaś w lesie w pierwszą prawą strone to idąc calutki czas na wprost powinnaś dojść też do tych pól , chyba że tam już jest rozkopane ale chyba nie ;) Quote
Ania :) Posted January 18, 2017 Author Posted January 18, 2017 5 godzin temu, łamAga napisał: Ale jak skręciłaś w lesie w pierwszą prawą strone to idąc calutki czas na wprost powinnaś dojść też do tych pól , chyba że tam już jest rozkopane ale chyba nie ;) Doszłam, tylko był głęboki rów i za nim droga już budowana, niby mogłam w prawo skręcić, ale było tyle śniegu, że bałam się żebym w jakąś dziure nie wpadła :p Quote
*Magda* Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Hej łamAga :) Jak się jeździ do pracy? :P 1 Quote
Ania :) Posted January 18, 2017 Author Posted January 18, 2017 38 minut temu, *Magda* napisał: Hej łamAga :) Jak się jeździ do pracy? :P Spoko spoko :D hahah Quote
*Magda* Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Hahaha, walnęłam tekst nie w jej galerii Zaczynam się upodabniać do łamAgi :D 1 Quote
Aleksa. Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Właśnie chciałam napisać, że Ci się galerie powaliły :D Quote
Tyśka) Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Dnia 18.01.2017 o 20:46, *Magda* napisał: Zaczynam się upodabniać do łamAgi :D Z kim przystajesz, takim się stajesz! Quote
*Magda* Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Z kim przystajesz, takim się stajesz! Dzięki Tyś :P Każde powiedzenie jest w jakimś stopniu prawdziwe :D Quote
Patikujek Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 HEJ! Meldujemy się wszyscy jak jeden :D Miło mi poznać francuza i koreańca. A, że był czas, że miałam sporą fazę na Korę (w sumie to do końca jeszcze mi nie przeszła) to myślę, że często będziemy zaglądać Quote
Ania :) Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 1 godzinę temu, Patikujek napisał: HEJ! Meldujemy się wszyscy jak jeden :D Miło mi poznać francuza i koreańca. A, że był czas, że miałam sporą fazę na Korę (w sumie to do końca jeszcze mi nie przeszła) to myślę, że często będziemy zaglądać Hej :) z Korei to on ma tylko imię haha :D Z nie fajnych wieści to . . . Dzwoniłam dzisiaj do babci by złożyć jej życzenia, a ona mi oznajmia, że jest w szpitalu :/ na tym cholernym lodowisku, które jest na ulicach się poslizgnęła . Zaraz będzie miała operacje bo niestety polamala rękę i będzie miała śruby wkladane. . A mnie szlag trafia, bo jestem w pracy i jutro też, więc pojadę do niej dopiero w poniedziałek. Quote
Patikujek Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 imię nie imię zawsze coś :D Życzę twojej babci dużo zdrowia. A z tymi ulicami to tak jest. U mnie jest taki odcinek chodnika koło którego są nieużytki. Jakieś 20m. Idą bloki, bloki, potem te 20 m. i znów bloki i teraz zimą jak się idzie to koło bloków odśnieżone, a te 20m zawsze zostawione. Ciekawe co by było jakby ktoś tam nogę złamał? Pewnie wtedy to by niczyje było, ale jakbym chciała tam coś postawić to 5 właścicieli by się znalazło... wrrr Quote
Ania :) Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 U nas nie tyle co nieodsniezone, co wczoraj podała cholerna mrzawka , która przymarzla do chodnikow/ulic , więc nawet nie widać, że jest ślizgo a można wywinac niezłego orła :/ ja wczoraj na własnym podwórku, bym się wywalila z trzy razy, nie wspominając o tym, że psu łapy rozjezdzaja się na wszystkie strony. Dzisiaj kazałam Kamilowi wysypac popiołem kostkę na podwórku, bo jeszcze któreś z nas, albo babcia Kamila na własnym podwórku się polamiemy :/ Quote
Tyśka) Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Ojej... to zdrowia dla Babci :( Nie za fajnie :((( Quote
Ania :) Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 Dzięki :* Właśnie rozmawiałam z ciotka i jeszcze jej nie operowali :/ tu niby już ją przygotowywali , a za chwilę, że jeszcze trzeba poczekać i cholera wie czy dzisiaj w ogóle ja zoperuja . . . Quote
Patikujek Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Fakt robi się coraz później... Ale i tak wszyscy trzymamy kciukasy za szybki powrót do zdrowia i udany zabieg Quote
Aleksa. Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 U nas dwa dni tak padało, ślizgawka niezła Quote
łamAga Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 hejka ;) Magda jeździ sie do pracy paskudnie ! ja chce już jezdzić rowerem !!!! Ania zdrówka dla babci ;( to fakt , slizgawica jest niemilosierna :/ Quote
Ania :) Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 E tam jeździ się całkiem dobrze :p Dzięki dziewczyny :* Quote
łamAga Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 tak dobrze że wczoraj mnie obróciło o 360 stopni ! dobrze że to było na osiedlu i że nie stały w koło samochody :/ Quote
Ania :) Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: tak dobrze że wczoraj mnie obróciło o 360 stopni ! dobrze że to było na osiedlu i że nie stały w koło samochody :/ O wow! No to nieźle :/ Quote
*Magda* Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 6 minut temu, łamAga napisał: tak dobrze że wczoraj mnie obróciło o 360 stopni ! dobrze że to było na osiedlu i że nie stały w koło samochody :/ Pewnie nie masz abs'u :P Quote
Recommended Posts