Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
14 minut temu, łamAga napisał:

Sebek mówił że mogłam Ci napisać że na koncu tej drogi jak zostawisz auto to nie masz iść prosto tylko skręcić w prawo , tam są pola ale i ta sa już też budowle :/

No to tak poszłam najpierw, ale tam było tak zabudowane że nie wiedziałam jak przejść, w dodatku śniegu dużo to nawet jak była jakaś ścieżka to nie było widać :p  no trudno, spacer i tak był, za to ten Lasek bardzo ładny i tak ładnie osniezone drzewa. . . :) 

Posted

A bo to tak , skręcasz w prawo od razu koło takiego domu jednorofzinnego i calutki czas prosto , dojdziesz do pola ( obok jest zbiornik retencyjny ) idziesz dalej prosto i jest własnie droga ( w budowie) po lewej stronie jest przejście podziemne chyba dla zwierząt , przechodzisz przez to przejście i wychodzisz na polach , jak sie troche ociepli to Cie tam zabierzemy , o ile juz nie zabudują tego przejścia tak że tam nie wejdziemy ;)

Posted

A widzisz, a początkowo chciałam tam iść, ale nie byłam pewna czy ta droga do jakiegoś domu nie prowadzi i skręciłam w lesie w pierwszą prawa stronę :) no nic, następnym razem będę wiedziała :) 

Posted
Dnia 15.01.2017 o 22:24, Ania :) napisał:

A widzisz, a początkowo chciałam tam iść, ale nie byłam pewna czy ta droga do jakiegoś domu nie prowadzi i skręciłam w lesie w pierwszą prawa stronę :) no nic, następnym razem będę wiedziała :) 

Ale jak skręciłaś w lesie w pierwszą prawą strone to idąc calutki czas na wprost powinnaś dojść też do tych pól , chyba że tam już jest rozkopane ale chyba nie ;)

Posted
5 godzin temu, łamAga napisał:

Ale jak skręciłaś w lesie w pierwszą prawą strone to idąc calutki czas na wprost powinnaś dojść też do tych pól , chyba że tam już jest rozkopane ale chyba nie ;)

Doszłam, tylko był głęboki rów i za nim droga już budowana, niby mogłam w prawo skręcić, ale było tyle śniegu, że bałam się żebym w jakąś dziure nie wpadła :p 

Posted

HEJ!

Meldujemy się wszyscy jak jeden :D 

Miło mi poznać francuza i koreańca. A, że był czas, że miałam sporą fazę na Korę (w sumie to do końca jeszcze mi nie przeszła) to myślę, że często będziemy zaglądać

Posted
1 godzinę temu, Patikujek napisał:

HEJ!

Meldujemy się wszyscy jak jeden :D 

Miło mi poznać francuza i koreańca. A, że był czas, że miałam sporą fazę na Korę (w sumie to do końca jeszcze mi nie przeszła) to myślę, że często będziemy zaglądać

Hej :)  z Korei to on ma tylko imię haha :D 

Z nie fajnych wieści to . . . Dzwoniłam dzisiaj do babci by złożyć jej życzenia, a ona mi oznajmia, że jest w szpitalu :/ na tym cholernym lodowisku, które jest na ulicach się poslizgnęła . Zaraz będzie miała operacje bo niestety polamala rękę i będzie miała śruby wkladane. . A mnie szlag trafia, bo jestem w pracy i jutro też, więc pojadę do niej dopiero w poniedziałek. 

Posted

imię nie imię zawsze coś :D

Życzę twojej babci dużo zdrowia. A z tymi ulicami to tak jest. U mnie jest taki odcinek chodnika koło którego są nieużytki. Jakieś 20m. Idą bloki, bloki, potem te 20 m. i znów bloki i teraz zimą jak się idzie to koło bloków odśnieżone, a te 20m zawsze zostawione. Ciekawe co by było jakby ktoś tam nogę złamał? Pewnie wtedy to by niczyje było, ale jakbym chciała tam coś postawić to 5 właścicieli by się znalazło... wrrr

Posted

U nas nie tyle co nieodsniezone, co wczoraj podała cholerna mrzawka , która przymarzla do chodnikow/ulic , więc nawet nie widać, że jest ślizgo a można wywinac niezłego orła :/ ja wczoraj na własnym podwórku, bym się wywalila z trzy razy, nie wspominając o tym, że psu łapy rozjezdzaja się na wszystkie strony. Dzisiaj kazałam Kamilowi wysypac popiołem kostkę na podwórku, bo jeszcze któreś z nas, albo babcia Kamila na własnym podwórku się polamiemy :/

Posted

Dzięki :*

Właśnie rozmawiałam z ciotka i jeszcze jej nie operowali :/ tu niby już ją przygotowywali , a za chwilę, że jeszcze trzeba poczekać i cholera wie czy dzisiaj w ogóle ja zoperuja . . . 

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

tak dobrze że wczoraj mnie obróciło o 360 stopni ! dobrze że to było na osiedlu i że nie stały w koło samochody :/

O wow!  No to nieźle :/ 

Posted
6 minut temu, łamAga napisał:

tak dobrze że wczoraj mnie obróciło o 360 stopni ! dobrze że to było na osiedlu i że nie stały w koło samochody :/

Pewnie nie masz abs'u :P