łamAga Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: A co, już zapomniałaś jak to jest smarować dziecięcą pupę kilka razy dziennie :P nie zapomniałam bo jeszcze smaruje :P młody za cholerę jasną nie chce robić na nocnik ani kibel , a ma tak wrażliwą skórę że jak nie zmienie mu pieluszki zaraz jak w nią narobi to jest tak obszczypany że aż bordowy ;( Quote
Ania :) Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 Smaruje Alantanem :) kazali bephantenem ale jest dużo droższy i wzięłam alantan :p Quote
łamAga Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 10 minut temu, Ania :) napisał: Smaruje Alantanem :) kazali bephantenem ale jest dużo droższy i wzięłam alantan :p czyli Magda sie pomyliła ale miała racje :P Quote
*Magda* Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: czyli Magda sie pomyliła ale miała racje :P Ale ja smarowałam Alanthanem :P Quote
mar....ka Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 te śniegowe foty widziałam wcześniej, a teraz tylko linki (nie podświetlające się????) ale ominęłam tatuaż-rzadko zachwycam się dziarami, ale ten jest piękny Quote
Paulina94 Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 37 minut temu, Ania :) napisał: Smaruje Alantanem :) kazali bephantenem ale jest dużo droższy i wzięłam alantan :p A ja dostałam maść Tattoo Goo i tym smaruję :P Quote
Ania :) Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Ale ja smarowałam Alanthanem :P Dużo ludzi na niego narzeka , że uczula i generalnie go nie poleca, ale jak dla mnie jest spoko :) 1 godzinę temu, mar....ka napisał: te śniegowe foty widziałam wcześniej, a teraz tylko linki (nie podświetlające się????) ale ominęłam tatuaż-rzadko zachwycam się dziarami, ale ten jest piękny Bo ja z fejsbuka wstawiam, więc pewnie dlatego po pewnym czasie znikają, bo tak to bym musiała każde zdj zmniejszać żeby normalnie z kompa wstawiać. Dziękuję :) 51 minut temu, Paulina94 napisał: A ja dostałam maść Tattoo Goo i tym smaruję :P Mi też Magda jakąś maść ich poleciła, że mogę kupić , ale kosztowała prawie 40zl... A alantan 7zl :p Quote
Ania :) Posted January 11, 2017 Author Posted January 11, 2017 Kilka z dzisiaj w nowych szelkach :P Quote
Ania :) Posted January 11, 2017 Author Posted January 11, 2017 I trochę mniej wyraźne, ale tutaj zadowolony Brando niósł mi gówienko :P :P i krótki filmik :P https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2FkrPa4k3mim0&h=aAQFb524_ Quote
łamAga Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 śliczna mordka <3 jutro moze bedzie wiecej sniegu do focenia bo podobno w nocy ma nas zasypać :P Quote
łamAga Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 długo nie trzeba było czekac , już jest zamieć śnieżna :P Quote
Ania :) Posted January 11, 2017 Author Posted January 11, 2017 No już się bawiliśmy przed chwilą w śniegu :p nie chciał do domu wracać xd Quote
łamAga Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 1 minutę temu, Ania :) napisał: No już się bawiliśmy przed chwilą w śniegu :p nie chciał do domu wracać xd Nie dziwie się , psy uwielbiają śnieg :D Quote
Tyśka) Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 15 godzin temu, łamAga napisał: Nie dziwie się , psy uwielbiają śnieg :D Nie wszystkie :p Branduś szaleniec :D Quote
Ania :) Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 Hej dziewczyny :) Dawno nie było Leona :) Niestety zdjęcia są słabej jakości, komórkowe, muszę ich poprosić żeby mu ładne zdjęcia porobili :) Pierwsza jazda pociągiem Leona :) bez stresu kierownik dał rade :) (mało widać xd) Tak się gościł w sylwestra :P 1 Quote
Ania :) Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 Ma się bardzo dobrze i to mnie mega cieszy :) 1 Quote
mar....ka Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Proszę o podpisanie https://secure.avaaz.org/pl/petition/Minister_Srodowiska_Pan_Jan_Szyszko_Niepodpisanie_nowego_planu_ochrony_Karkonoskiego_Parku_Narodowego/?aEZIIdb kocham ten Leosiowy pyszczek Quote
Ania :) Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 56 minut temu, łamAga napisał: Znaleźliście pola ???? ;) A daj mi spokój :p szłam sobie tym laskiem , a to w jedną ścieżkę, a to w drugą i tylko widziałam ta budowę i żadnej drogi żeby przejść przez to :p na końcu znalazłam jakieś przejście gdzie normalnie auta sobie jeździły i tam poszłam - dalej las i w głębi drogi stało z 5 aut i bałam się tam iść :p więc w sumie tak ponad godzinę spacerowalam z młodym na smyczy :) no i ludzi było dużo spacerujących :) Quote
łamAga Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 3 minuty temu, Ania :) napisał: A daj mi spokój :p szłam sobie tym laskiem , a to w jedną ścieżkę, a to w drugą i tylko widziałam ta budowę i żadnej drogi żeby przejść przez to :p na końcu znalazłam jakieś przejście gdzie normalnie auta sobie jeździły i tam poszłam - dalej las i w głębi drogi stało z 5 aut i bałam się tam iść :p więc w sumie tak ponad godzinę spacerowalam z młodym na smyczy :) no i ludzi było dużo spacerujących :) Sebek mówił że mogłam Ci napisać że na koncu tej drogi jak zostawisz auto to nie masz iść prosto tylko skręcić w prawo , tam są pola ale i ta sa już też budowle :/ Quote
Recommended Posts