Ania :) Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: ahaha :D Ciekawe czy moja się nie bedzie do mnie odzywać xD A moja mama generalnie sama by chciała tatuaż i jej się podobają , ale takie małe, albo w miejscach mniej widocznych :p a , że ten nie jest jakiś malutki i jej przed nic nie mówiłam to walnela focha :p Quote
Ania :) Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 To też nie taki mały :) mój razem ze stopkami ma 14cm :) Quote
Ania :) Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 Yyy jakieś 4cm chyba, ale one są tak trochę wkomponowane w portret i wystaje ich po za może z centymetr/poltora :) Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Albo mama Tobie tez nic nie powie i walnie se tatuaż na całe plecy :D za karę :P o i pokaże Ci dopiero po fakcie :P Quote
Ania :) Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 24 minuty temu, łamAga napisał: Albo mama Tobie tez nic nie powie i walnie se tatuaż na całe plecy :D za karę :P o i pokaże Ci dopiero po fakcie :P Hahaha niech robi :p nikt jej nie broni, aaa dzisiaj się odezwała :p Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 3 minuty temu, Ania :) napisał: Hahaha niech robi :p nikt jej nie broni, aaa dzisiaj się odezwała :p o widzisz , miękka jest :P Quote
*Magda* Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Aniu, 600zł za taki tatuaż to nie jest dużo ;) Ja za swój miałam zapłacić 400zł (wyszło jednak mniej ;)), a moje imiona dzieci przy tym psim portrecie, to pikuś :D Quote
Ania :) Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Jak pierwszy raz uslyszalam cene to mnie zatkalo :p Ale pozniej wlasnie pomyslalam, ze jest tego wart :) U nas tak pizga, ze masakra :/ W pracy zmarzlam jak nie wiem, bo nawiewy na mnie lecialy i zaczepilam technika w Galerii zeby zmienil ich kierunek i mu pokazalam jak mam zimne rece i mial to zrobic, ale chyba mu sie nie chcialo:/ Wyszlam na dwor a tam jeszcze gorzej -8 :/ Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Ania temu ochroniarzowi może i się chciało ale ochroniarze z galerii są tak wypasieni że pewnie nie dał rady zakręcić kołowrotkiem :D normalnie jak patrze na nich to mam wrazenie ze z jakiegoś obozu ich wyciągnęli :P Quote
Ania :) Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Takimi rzeczami zajmuje się technik a nie ochroniarz :p ochroniarze mają nudna pracę , chodzą w kółko 12h :p i co godzinę muszą zrobić obchod na zewnątrz dookoła galerii :p Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 13 minut temu, Ania :) napisał: Takimi rzeczami zajmuje się technik a nie ochroniarz :p ochroniarze mają nudna pracę , chodzą w kółko 12h :p i co godzinę muszą zrobić obchod na zewnątrz dookoła galerii :p To teraz mają fajnie w te mrozy :D Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 ja jak mam w nocy Qwende wypuścić z domu albo wpuścić do domu to zamarzam, a ta sie wierci non stop :/ Quote
Ania :) Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Współczuję :p mnie Brando wczoraj w nocy szczekaniem obudził , wydarlam się żeby się zamknął, pomruczal jeszcze chwilę i dał sobie spokój :p nie wiem co chciał, czy coś na dworze usłyszał dziwnego czy chciał na dwór, ale nie będę schodzić na dół i go wypuszczać, o nie :p Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 3 minuty temu, Ania :) napisał: Współczuję :p mnie Brando wczoraj w nocy szczekaniem obudził , wydarlam się żeby się zamknął, pomruczal jeszcze chwilę i dał sobie spokój :p nie wiem co chciał, czy coś na dworze usłyszał dziwnego czy chciał na dwór, ale nie będę schodzić na dół i go wypuszczać, o nie :p każdy normalny pies w nocy siedzi w domu , ale Qwndi to Qwendi , nie pies :P Quote
angineuuka Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Ja właśnie chciałabym na początek malutki tatuaz, tak wlasnie na 4 cm.. ale kurde pomysłu na taki brak, ponieważ mam już wzór na jeden :P a zapsić i zakotwiczyć całą rękę to chyba nie wypada xD Quote
angineuuka Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 1 godzinę temu, łamAga napisał: ja jak mam w nocy Qwende wypuścić z domu albo wpuścić do domu to zamarzam, a ta sie wierci non stop :/ tyś jebnieta ze tak łazisz xD Fuga tez mi jęczała zeby wylez, ale ryknęłam w nocy kilka razy i potem już przestawała :P chyba, ze juz za długo spałam ( brałam ją do siebie) to wtedy byłam wyrozumiałal na jej jojki xD Quote
angineuuka Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 1 minutę temu, Ania :) napisał: Co nie wypada, Twoja ręka :D ileż można :P Ale serio, wszystkie pomysły to związane z psami są i kotwicą xD Quote
angineuuka Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 więc chyba koniec koncow nic nie wytatuuje w tym roku :p Quote
Recommended Posts