Ania :) Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 No to u was podobnie :p ja z 21 grudnia, więc z reguły był jeden prezent :p :p Kamil z 16 grudnia, więc w sumie możemy wspólnie świętować trzy imprezy bo jeszcze mój brat, który swoją drogą wylazl za wcześnie, bo miał się urodzić w styczniu xd Quote
łamAga Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Mój brat za to ma urodziny 1 stycznia , więc ma niezłe fajerwerki w swoje urodziny bo akurat o północy zaczynają strzelać :D a imieniny mamy fajnie bo Chłopaki mają 20 stycznia a ja mam 21 :D więc jak byśmy chcieli obchodzić to możemy robić za jednym razem :D ale ja nie obchodze imienin , urodzin zresztą też nie ;) Quote
angineuuka Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 48 minut temu, łamAga napisał: Mój brat za to ma urodziny 1 stycznia , więc ma niezłe fajerwerki w swoje urodziny bo akurat o północy zaczynają strzelać :D a imieniny mamy fajnie bo Chłopaki mają 20 stycznia a ja mam 21 :D więc jak byśmy chcieli obchodzić to możemy robić za jednym razem :D ale ja nie obchodze imienin , urodzin zresztą też nie ;) a ja 22 stycznia urodzinki :D ale też ich nie obchodze jako tako, nie lubie. Quote
*Magda* Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Dnia 27.12.2016 o 19:43, Ania :) napisał: Na fb Aga pisałam. Tutaj nie chce o tym pisać, a przynajmniej nie teraz (za dużo nie życzliwych osób ma dostęp do forum). Te osoby, które chcę żeby wiedziały to wiedza. Jeszcze tylko Madzie i Mariolke poinformuję,jesli będą chciały. Ja już wiem ;) Quote
Ania :) Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 Jutro wieczorem mama już jedzie i znowu z dwa dni będą dziwne i nudne. . Teraz przyjedzie dopiero na Wielkanoc. A ja muszę się zebrać żeby zarezerwować domek na mazurach. Quote
łamAga Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Przywykniesz ;) Jedziecie na mazury ? fajnie macie ;) Quote
Ania :) Posted December 29, 2016 Author Posted December 29, 2016 Latem jedziemy, tam gdzie byliśmy w tym roku ;) Quote
łamAga Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 My pewnie tego lata nigdzie nie pojedziemy ;( Quote
Tyśka) Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 hahhaa, Brando :D Wszystkiego najlepszego! :) By ten nadchodzący rok był lepszy niż jego poprzednik :) Quote
mar....ka Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 oby lepszy, tez się podpisuję (a mnie ciągnie dalej nad morze i nie wiem czy czasem jeszcze przed morzem nie wyskoczę, zależy od pogody) Quote
Ania :) Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 Dziękujemy dziewczyny :* Dzisiaj byłam na spacerze z Brando i kilka fotek cyknęłam ;) Quote
łamAga Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Bylicie w lesie "na piaskach?" Śliczny Brando <3 My byliśmy dzisiaj tylko w koło osiedla :D Quote
Ania :) Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 3 godziny temu, Paulina94 napisał: Jaki on piękny :) Nie zaprzeczę :P 2 godziny temu, Aleksa. napisał: Słodziak :) Nieznośny słodziak ;) 26 minut temu, *Magda* napisał: Hej Ania :) Hej Madzia :) 1 minutę temu, łamAga napisał: Bylicie w lesie "na piaskach?" Śliczny Brando <3 My byliśmy dzisiaj tylko w koło osiedla :D Nieee, nawet nie byłam nigdy w tamtych lasach.. ;P dzisiaj byliśmy w lasach jak się na Odolanów jedzie :) Ja teraz ten okres około sylwestrowy odpuściłam sobie spacery smyczowe, wole dmuchać na zimne i nie kusić losu, by ktoś rzucił nam petarde pod nogi, a niestety u nas na osiedlu bardzo strzelają :/ Quote
łamAga Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 12 minut temu, Ania :) napisał: Nieee, nawet nie byłam nigdy w tamtych lasach.. ;P dzisiaj byliśmy w lasach jak się na Odolanów jedzie :) Ja teraz ten okres około sylwestrowy odpuściłam sobie spacery smyczowe, wole dmuchać na zimne i nie kusić losu, by ktoś rzucił nam petarde pod nogi, a niestety u nas na osiedlu bardzo strzelają :/ A okolice podobne , tzn do tego co było przed rozbudową obiektu bo od kiedy zaczęli tam wszystko przerabiać to też tam nas nie było .... Ehhh u Nas też strzelają jak potłuczeni :/ dawno po sylwku a oni dalej jadą ze strzelaniem :/ Quote
Ania :) Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 Kiedyś jak wstawiłam zdjęcia z tego lasu to też pytałaś się mnie czy to nie na piaskach :P tak teraz mi się przypomniało :) Teraz takie pustki w galerii, że nie wiem co mam robić przez te 12h :p chyba znowu czas zacząć czytać książki :p Quote
angineuuka Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 7 minut temu, Ania :) napisał: Kiedyś jak wstawiłam zdjęcia z tego lasu to też pytałaś się mnie czy to nie na piaskach :P tak teraz mi się przypomniało :) Teraz takie pustki w galerii, że nie wiem co mam robić przez te 12h :p chyba znowu czas zacząć czytać książki :p wydali kase to i pustko :D Quote
Ania :) Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: wydali kase to i pustko :D Teraz wydają na ciuchowych przecenach i tam burdel robią :p Quote
Recommended Posts