Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej  :) 

Zaraz jadę do pracy i aż się boję, bo dzisiaj i jutro to będą chyba najgorsze dni. . . Już wczoraj ludzie stali przed otwarciem ponoć, jakby coś za darmo rozdawali :/ moja mama załamana, bo musi wszystko sama robić, wczoraj jedynie zrobiliśmy krokiety - 60 sztuk!  :o prezenty spakowane, jeszcze dzisiaj dwa muszę dokupić. 

Także miłego dnia wszystkim :) 

Posted

Najedzeni :)  święta święta i po świętach. . . Drugi dzień świąt jest dla nas "inny"  bo mój brat ma urodziny :) 

Jutro (27.12) minie 2 lata odkąd Brando jest z nami. ;) 

Posted

Na fb Aga pisałam. Tutaj nie chce o tym pisać, a przynajmniej nie teraz (za dużo nie życzliwych osób ma dostęp do forum).  Te osoby, które chcę żeby wiedziały to wiedza. Jeszcze tylko Madzie i Mariolke poinformuję,jesli będą chciały. 

Posted
1 minutę temu, Ania :) napisał:

Na fb Aga pisałam. Tutaj nie chce o tym pisać, a przynajmniej nie teraz (za dużo nie życzliwych osób ma dostęp do forum).  Te osoby, które chcę żeby wiedziały to wiedza. Jeszcze tylko Madzie i Mariolke poinformuję,jesli będą chciały. 

Ups, to nie wiedziałam.. a jak dorwałam lapka to tutaj napisałam

Posted
31 minut temu, Ania :) napisał:

napisz mi też jak możesz ;) 

Posted
29 minut temu, łamAga napisał:

to się okaże , ostatno cały czas jest pochmurno :/

I to też dobija :/

24 minuty temu, angineuuka napisał:

napisz mi też jak możesz ;) 

Ok

Przed chwilą, Paulina94 napisał:

O kurcze, nie wiem o co chodzi z Leonem, ale mam nadzieję, ze wszystko będzie ok :)

Napisze Ci na fb

Posted

jejku napisz pw, w wolnym czasie

ale zmieniając temat- mój tato ma na imię Adam i jest urodzony 24.12 (przekichane- jedne prezent zamiast 3), a moja mama jest z 26.12 (dwa lata młodsza od taty). Nasze święta nigdy nie były normalne :P