Ania :) Posted December 23, 2016 Author Posted December 23, 2016 Hej :) Zaraz jadę do pracy i aż się boję, bo dzisiaj i jutro to będą chyba najgorsze dni. . . Już wczoraj ludzie stali przed otwarciem ponoć, jakby coś za darmo rozdawali :/ moja mama załamana, bo musi wszystko sama robić, wczoraj jedynie zrobiliśmy krokiety - 60 sztuk! :o prezenty spakowane, jeszcze dzisiaj dwa muszę dokupić. Także miłego dnia wszystkim :) Quote
Ania :) Posted December 23, 2016 Author Posted December 23, 2016 Wesołych Świąt wszystkim życzę :) Quote
Ania :) Posted December 26, 2016 Author Posted December 26, 2016 Najedzeni :) święta święta i po świętach. . . Drugi dzień świąt jest dla nas "inny" bo mój brat ma urodziny :) Jutro (27.12) minie 2 lata odkąd Brando jest z nami. ;) Quote
angineuuka Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 a ja głodna ;p najlepszego dla brata! ;) Quote
łamAga Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 również najlepszego dla brata ;) O przejedzeniu nie pisze bo już się normalnie kulam :/ Quote
Aleksa. Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Trzymaj się Ania.. Leon da radę :) najważniejsze, że będziecie go widywać :) Quote
łamAga Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 8 godzin temu, Aleksa. napisał: Trzymaj się Ania.. Leon da radę :) najważniejsze, że będziecie go widywać :) Hmmm czy My o czymś nie wiemy ? ;) Quote
Ania :) Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 Na fb Aga pisałam. Tutaj nie chce o tym pisać, a przynajmniej nie teraz (za dużo nie życzliwych osób ma dostęp do forum). Te osoby, które chcę żeby wiedziały to wiedza. Jeszcze tylko Madzie i Mariolke poinformuję,jesli będą chciały. Quote
Aleksa. Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Na fb Aga pisałam. Tutaj nie chce o tym pisać, a przynajmniej nie teraz (za dużo nie życzliwych osób ma dostęp do forum). Te osoby, które chcę żeby wiedziały to wiedza. Jeszcze tylko Madzie i Mariolke poinformuję,jesli będą chciały. Ups, to nie wiedziałam.. a jak dorwałam lapka to tutaj napisałam Quote
Ania :) Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 Mam nadzieję, że w weekend nie będzie pochmurno, bo mam ochotę na zdjęcia :) Quote
łamAga Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 to się okaże , ostatno cały czas jest pochmurno :/ Quote
angineuuka Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 31 minut temu, Ania :) napisał: Na fb Aga pisałam. Tutaj nie chce o tym pisać, a przynajmniej nie teraz (za dużo nie życzliwych osób ma dostęp do forum). Te osoby, które chcę żeby wiedziały to wiedza. Jeszcze tylko Madzie i Mariolke poinformuję,jesli będą chciały. napisz mi też jak możesz ;) Quote
Paulina94 Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 O kurcze, nie wiem o co chodzi z Leonem, ale mam nadzieję, ze wszystko będzie ok :) Quote
Ania :) Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 29 minut temu, łamAga napisał: to się okaże , ostatno cały czas jest pochmurno :/ I to też dobija :/ 24 minuty temu, angineuuka napisał: napisz mi też jak możesz ;) Ok Przed chwilą, Paulina94 napisał: O kurcze, nie wiem o co chodzi z Leonem, ale mam nadzieję, ze wszystko będzie ok :) Napisze Ci na fb Quote
Tyśka) Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 I ja trzymam kciuki, choć nie wiem za co. :) Quote
mar....ka Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 jejku napisz pw, w wolnym czasie ale zmieniając temat- mój tato ma na imię Adam i jest urodzony 24.12 (przekichane- jedne prezent zamiast 3), a moja mama jest z 26.12 (dwa lata młodsza od taty). Nasze święta nigdy nie były normalne :P Quote
Recommended Posts