Ania :) Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Hejka dziewczyny :) Wczoraj Kamil miał urodziny, więc mieliśmy mała imprezkę :) a dzisiaj byłam na pierwszych świątecznych zakupach i kilka prezentów już kupionych :) Quote
Tyśka) Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Pochwal się zakupami :) I spóźnione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Kamila :) Quote
Ania :) Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Pochwal się zakupami :) I spóźnione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Kamila :) Lampki do wina dla Kamila babci, ramka na zdjęcie taka piękna która sama bym chciała dla "wuja" :) , kubek dla drugiego wuja(brata mojej mamy, rok starszego ode mnie:p) , złote kolczyki takie płaskie kółka dla mojej mamy i dzisiaj tyle, a i sobie kupiłam spodnie i przyszła też paczka z bluzka i sukienka dla mnie :p jutro kolejne zakupy i mam nadzieję, że będę miała z głowy prezenty :) Dziękuję w imieniu Kamila :) Quote
Tyśka) Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Łooo, to trochę poszalałaś :) U nas nie ma zwyczaju kupowania dla wszystkich prezentów, raczej wszystko mocno symbolicznie :D Kiedyś robiłam własnoręcznie prezenty, teraz już jestem na to zbyt leniwa. Quote
Ania :) Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 My zawsze mówimy, że nie robimy sobie prezentów, albo symbolicznie coś, a i tak zawsze wychodzi na to że każdy kupi coś fajnego :) nie są to jakieś drogie prezenty, ale coś tam jest :) w tym roku zaszalalam tylko z prezentem dla mamy, ale to dlatego, że ona mega zaszalala w tamtym roku :p Quote
łamAga Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Najlepszego dla Kamila :) No to na prawde zaszalalas , ale dla siebie i tak kupilas najwiecej :D i prawidlowo :D A dla Kamila pewnie bedzie cos hip hopowego ? :D Quote
Ania :) Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 9 minut temu, łamAga napisał: Najlepszego dla Kamila :) No to na prawde zaszalalas , ale dla siebie i tak kupilas najwiecej :D i prawidlowo :D A dla Kamila pewnie bedzie cos hip hopowego ? :D Dzięki :) No tak wyszło jakoś, że siebie obkupiłam. :p Dla Kamila mam portfel :p stary już ma całkowicie rozwalony, więc mu się przyda nowy :p jego hiphopowe rzeczy są za drogie :p Quote
łamAga Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Dzięki :) No tak wyszło jakoś, że siebie obkupiłam. :p Dla Kamila mam portfel :p stary już ma całkowicie rozwalony, więc mu się przyda nowy :p jego hiphopowe rzeczy są za drogie :p Aaa to poszłaś na łatwizne , zero latania za prezntem dla niego :D Quote
Ania :) Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 No pewnie :D co się będę wysilać :p Quote
łamAga Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Ale to prawda ze jego "hobby" jest kosztowne :D Quote
*Magda* Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 A co takiego drogiego jest w "hip-hop'ie" ? Quote
Ania :) Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: A co takiego drogiego jest w "hip-hop'ie" ? Wszystkie te hiphopowe rzeczy są drogie. Czy to koszulki, czy spodnie, bluzy, dodatki. Ale są mega dobre jakościowo. Quote
angineuuka Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 1 godzinę temu, Ania :) napisał: Wszystkie te hiphopowe rzeczy są drogie. Czy to koszulki, czy spodnie, bluzy, dodatki. Ale są mega dobre jakościowo. dodaj, ze te typowo markowe :) Prosto i tak dalej :P bo te podróbki to tanie hahah Quote
Ania :) Posted December 19, 2016 Author Posted December 19, 2016 9 godzin temu, angineuuka napisał: dodaj, ze te typowo markowe :) Prosto i tak dalej :P bo te podróbki to tanie hahah No tak tak, ja o tych oryginalnych mówię , nawet nie wiedziałam, że są tego podróbki :p Quote
łamAga Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Pamietam jak moj brat sobie 2 bluzki Prosto , za jedna dał prawie 200 zł byla jedna biala i mama mu wyprala z czyms co pofarbowalo na rozowo :D Quote
mar....ka Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 5 godzin temu, łamAga napisał: Pamietam jak moj brat sobie 2 bluzki Prosto , za jedna dał prawie 200 zł byla jedna biala i mama mu wyprala z czyms co pofarbowalo na rozowo :D to się ucieszył :P, ale wiecie co , jak mi coś białego pofarbuje, to tez zawsze na różowo- żeby to było niebieskie, to można tak jakoś do szarości doprowadzić- ale róż??? Quote
Ania :) Posted December 19, 2016 Author Posted December 19, 2016 Moja koleżanka kiedyś tak bluzkę mężowi pofarbowala i domestosem doprowadziła do bieli :p Quote
Aleksa. Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Przywitam się :D Ja z prezentów to tylko coś dla rodziców kupię, siostry, dla Marysi mam i dla Tadzia w drodze :) AA i dla dwóch koleżanek zawsze sobie kupujemy :D Quote
*Magda* Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 10 godzin temu, Aleksa. napisał: Przywitam się :D Ja też :D Quote
Recommended Posts