Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja chciałam wtedy w tą mgłę zostawić auto już za rondem za radłowską jak wjechałam na krawężnik , nosz qurwa nic nie widziałam , miałam wrazenie ze za chwilę się znajde na jakimś słupie a ja by mnie ktoś w aucie widział z przyklejonym nosem do szyby to by chyba pizgnął ze smiechu , później na alejach było w miarę a na grabowskiej znowu masakra :/ nigdy więcej !

Posted
12 minut temu, łamAga napisał:

Ja chciałam wtedy w tą mgłę zostawić auto już za rondem za radłowską jak wjechałam na krawężnik , nosz qurwa nic nie widziałam , miałam wrazenie ze za chwilę się znajde na jakimś słupie a ja by mnie ktoś w aucie widział z przyklejonym nosem do szyby to by chyba pizgnął ze smiechu , później na alejach było w miarę a na grabowskiej znowu masakra :/ nigdy więcej !

To miałam bardzo podobnie hahaha :p 

Ciekawe czy teraz jest mgła i czy normalnie wrócę? :p 

Posted

U nas wczoraj cały dzień była mgła dramat.

I jak bym się wy*ebała wychodząc z pociągu wczoraj..jakoś mokro było i ja się jakoś wyratowałam..koleżanka za mną wychodziła i chciała mnie złapać i sie wy*ebała :/ 

Posted
2 minuty temu, Ania :) napisał:

To miałam bardzo podobnie hahaha :p 

Ciekawe czy teraz jest mgła i czy normalnie wrócę? :p 

duzo ludzi tak miało jak sie rozmawiało a moja koleżanka jechała do pracy z raczyc i ryczala calą droge hehe

teraz już nie ma mgły , ogolnie mgła występuje zazwyczaj jak w dzien jest cielo a wieczorem jest zimno a dzisiaj juz cały dzien pizdziło ;)

Teraz, Aleksa. napisał:

U nas wczoraj cały dzień była mgła dramat.

I jak bym się wy*ebała wychodząc z pociągu wczoraj..jakoś mokro było i ja się jakoś wyratowałam..koleżanka za mną wychodziła i chciała mnie złapać i sie wy*ebała :/ 

Dobrze ze razem się nie wyjebałyście :P

Posted
7 minut temu, Aleksa. napisał:

Bardzo fajna koleżanka :)

Posted

Ale ma całą noge obitą..tak się przewaliła, że wykręciła jej się noga i w szczeline wpadła ( w sensie noga, a nie ona cała ):/ pech po całości

oczywiście potem tak się śmiałyśmy, że aż ryczałyśmy :D 

Posted
3 minuty temu, Aleksa. napisał:

Ale ma całą noge obitą..tak się przewaliła, że wykręciła jej się noga i w szczeline wpadła ( w sensie noga, a nie ona cała ):/ pech po całości

oczywiście potem tak się śmiałyśmy, że aż ryczałyśmy :D 

Hahahahahahahahahahaha :D

Biedna koleżanka ale fajnie że później się z tego potrafiłyście śmiac ;)

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

A od kiedy Ania jest Twoją synową?? Myślałam, że Ola nią jest :P

Qurwa ja byłam święcie przekonana że u Oli to pisze buahahahahahahahahahahahahaha 

Posted
Teraz, łamAga napisał:

Qurwa ja byłam święcie przekonana że u Oli to pisze buahahahahahahahahahahahahaha 

masz szczęście, że to pomyłka :D

Ania ma już swojego wybrańca :D

Posted
2 godziny temu, łamAga napisał:

omg Aga xd

1 godzinę temu, łamAga napisał:

A ja otwiera wszystkie w których sa nowe tresci :P

tez tak robie :p