łamAga Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Ja chciałam wtedy w tą mgłę zostawić auto już za rondem za radłowską jak wjechałam na krawężnik , nosz qurwa nic nie widziałam , miałam wrazenie ze za chwilę się znajde na jakimś słupie a ja by mnie ktoś w aucie widział z przyklejonym nosem do szyby to by chyba pizgnął ze smiechu , później na alejach było w miarę a na grabowskiej znowu masakra :/ nigdy więcej ! Quote
Ania :) Posted November 26, 2016 Author Posted November 26, 2016 12 minut temu, łamAga napisał: Ja chciałam wtedy w tą mgłę zostawić auto już za rondem za radłowską jak wjechałam na krawężnik , nosz qurwa nic nie widziałam , miałam wrazenie ze za chwilę się znajde na jakimś słupie a ja by mnie ktoś w aucie widział z przyklejonym nosem do szyby to by chyba pizgnął ze smiechu , później na alejach było w miarę a na grabowskiej znowu masakra :/ nigdy więcej ! To miałam bardzo podobnie hahaha :p Ciekawe czy teraz jest mgła i czy normalnie wrócę? :p Quote
Aleksa. Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 U nas wczoraj cały dzień była mgła dramat. I jak bym się wy*ebała wychodząc z pociągu wczoraj..jakoś mokro było i ja się jakoś wyratowałam..koleżanka za mną wychodziła i chciała mnie złapać i sie wy*ebała :/ Quote
łamAga Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: To miałam bardzo podobnie hahaha :p Ciekawe czy teraz jest mgła i czy normalnie wrócę? :p duzo ludzi tak miało jak sie rozmawiało a moja koleżanka jechała do pracy z raczyc i ryczala calą droge hehe teraz już nie ma mgły , ogolnie mgła występuje zazwyczaj jak w dzien jest cielo a wieczorem jest zimno a dzisiaj juz cały dzien pizdziło ;) Teraz, Aleksa. napisał: U nas wczoraj cały dzień była mgła dramat. I jak bym się wy*ebała wychodząc z pociągu wczoraj..jakoś mokro było i ja się jakoś wyratowałam..koleżanka za mną wychodziła i chciała mnie złapać i sie wy*ebała :/ Dobrze ze razem się nie wyjebałyście :P Quote
*Magda* Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 7 minut temu, Aleksa. napisał: I jak bym się wy*ebała wychodząc z pociągu wczoraj..jakoś mokro było i ja się jakoś wyratowałam..koleżanka za mną wychodziła i chciała mnie złapać i sie wy*ebała :/ Bardzo fajna koleżanka :) Quote
Aleksa. Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Ale ma całą noge obitą..tak się przewaliła, że wykręciła jej się noga i w szczeline wpadła ( w sensie noga, a nie ona cała ):/ pech po całości oczywiście potem tak się śmiałyśmy, że aż ryczałyśmy :D Quote
łamAga Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Ale ma całą noge obitą..tak się przewaliła, że wykręciła jej się noga i w szczeline wpadła ( w sensie noga, a nie ona cała ):/ pech po całości oczywiście potem tak się śmiałyśmy, że aż ryczałyśmy :D Hahahahahahahahahahaha :D Biedna koleżanka ale fajnie że później się z tego potrafiłyście śmiac ;) Quote
angineuuka Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 znajomy tez kiedys wpadł, tylko cały i jak wchodzilismy do pociągu xD ślisko było wtedy. Quote
Ania :) Posted November 26, 2016 Author Posted November 26, 2016 To miała przygodę koleżanka :P Quote
*Magda* Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 44 minut temu, łamAga napisał: Dobry wieczór synowa :D A od kiedy Ania jest Twoją synową?? Myślałam, że Ola nią jest :P Quote
łamAga Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: A od kiedy Ania jest Twoją synową?? Myślałam, że Ola nią jest :P Qurwa ja byłam święcie przekonana że u Oli to pisze buahahahahahahahahahahahahaha Quote
Aleksa. Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: A od kiedy Ania jest Twoją synową?? Myślałam, że Ola nią jest :P Właśnie! Halo!j Fabiana nie oddaje :P Quote
*Magda* Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Teraz, łamAga napisał: Qurwa ja byłam święcie przekonana że u Oli to pisze buahahahahahahahahahahahahaha Oj łamAga Quote
Aleksa. Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Teraz, łamAga napisał: Qurwa ja byłam święcie przekonana że u Oli to pisze buahahahahahahahahahahahahaha masz szczęście, że to pomyłka :D Ania ma już swojego wybrańca :D Quote
Ania :) Posted November 28, 2016 Author Posted November 28, 2016 Hahaha też czytam jaka synowa, czy o czymś nie wiem :p Quote
łamAga Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 A bo za dużo wątków miałam na raz otwartych :P Quote
*Magda* Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: A bo za dużo wątków miałam na raz otwartych :P To po co Tyle otwierasz? Ja otwieram po jednym :P Quote
łamAga Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: To po co Tyle otwierasz? Ja otwieram po jednym :P A ja otwiera wszystkie w których sa nowe tresci :P Quote
angineuuka Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 2 godziny temu, łamAga napisał: Qurwa ja byłam święcie przekonana że u Oli to pisze buahahahahahahahahahahahahaha omg Aga xd 1 godzinę temu, łamAga napisał: A ja otwiera wszystkie w których sa nowe tresci :P tez tak robie :p Quote
łamAga Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: To se pogadałyście :P Nooooo ;( :P Ania a może Ty znasz jakiegoś NIE DROGIEGO :D elektryka samochodowego ? Quote
Recommended Posts