angineuuka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ale kurde, 60 dla Comy kosztowałaby mniej ;D Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 A jeśli jutro od rana bedzie w miarę spoko pogoda (nie będzie lalo) to pojedziemy na długi spacer z psami do Kobylej Góry - dawno tam nie byliśmy :) a popołudnie i wieczór troche imprezowo spędzimy ;) taki oto weekend będzie :D Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ja będę miała od rana tez długo spacer , na radłowską hahahahahah hello ;) Quote
Aleksa. Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 To fajnie, ja kolejny cały weekend w szpitalu :( Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: To fajnie, ja kolejny cały weekend w szpitalu :( Na radłowskiej jest mój zakład pracy :P Quote
Aleksa. Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Teraz, łamAga napisał: Na radłowskiej jest mój zakład pracy :P to piąteczka.. :* tylko ja robie za darmo :( Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 5 minut temu, Aleksa. napisał: to piąteczka.. :* tylko ja robie za darmo :( Piąteczka :D ojjjj to już gorzej ;( ja jutro ide bo jest wi ecej płacone niż w co dzień .... Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 A ja weekend wolny :P jeszcze dzisiaj do 21 sie przemeczyc i dwa dni spokoju :p tyle , ze przyjadę teraz do domu i zapewne będę musiała sprzątać przed jutrem , bo później czasu nie będzie xd Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 A ja mam weekend tak jakoś do września 2017 Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Ale za to masz nieprzespane noce :P Quote
Aleksa. Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: A ja mam weekend tak jakoś do września 2017 bujaj się! :( Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ja mam za to "ekstra" kase :P ale za to brak czasu na cokolwiek :P Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Ale za to masz nieprzespane noce :P Nawet gdybym wróciła teraz do pracy, to w moich nocach nic by się nie zmieniło :P Teraz, Aleksa. napisał: bujaj się! :( Też Cię kocham :* Teraz, łamAga napisał: Ja mam za to "ekstra" kase :P ale za to brak czasu na cokolwiek :P "Piniądze to nie wszystko" :P Quote
Aleksa. Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 To tak w temacie..idę smażyć sobie kotlety na jutro :D Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: To tak w temacie..idę smażyć sobie kotlety na jutro :D Smacznego :P Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Kotlety lubie , ale jesc , nie smażyć :P ja bym sobie rybkę zjadła :D Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 A na mnie w domu czeka makaron , mniam mniam :D Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Teraz, Ania :) napisał: A na mnie w domu czeka makaron , mniam mniam :D Kamil ma nową ksywę ? :P 1 Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Kamil ma nową ksywę ? :P Hahahaha nie :P Kamil to pewnie zajęty nowa gra i nawet nie zauwazy , ze wrocilam :P Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Hahahaha nie :P Kamil to pewnie zajęty nowa gra i nawet nie zauwazy , ze wrocilam :P Jezuuuuu aż mi lepiej jak to przeczytałam , myślałam że tylko Sebek gra w gry i nie ma z nim kontaktu :P a co za nową gre ma Kamil ? Quote
Recommended Posts