*Magda* Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 2 godziny temu, Ania :) napisał: Tak , w Czechach można z psami :) ja bym chciała pojechać na coś typu Safarii ale w Polsce o niczym takim nie słyszałam ... Ja byłam w Holandii na takim safari ;) Najpierw "ich" autobusem, a potem jeszcze na te same bilety pozwolono nam wjechać naszym autem ;) Quote
Ania :) Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Hej Agus :* Justyna co sie naczytalas ? mow szybko :p Magda i jak fajnie było ? Quote
*Magda* Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Mnie się bardzo podobało :) Zwierzęta mają dużo przestrzeni i wyglądają na szczęśliwsze niż te w zoo ;) Quote
Ania :) Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 To tymbardziej chciałabym kiedyś takie safarii odwiedzić :) Quote
łamAga Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 A nie ma niedaleko gdzies od nas jakiegoś takie "zoo safari" gdzie właśnie zwierzęta luzem biegają ? coś mi sie kojarzy że gdzies jest nie daleko nawet Quote
Ania :) Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Teraz, łamAga napisał: A nie ma niedaleko gdzies od nas jakiegoś takie "zoo safari" gdzie właśnie zwierzęta luzem biegają ? coś mi sie kojarzy że gdzies jest nie daleko nawet Coś teraz też mi świta ale to chyba takie małe i to takie chyba zwykle zwierzęta chodzą tzn jakieś kozy czy coś ? :p Quote
łamAga Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 3 minuty temu, Ania :) napisał: Coś teraz też mi świta ale to chyba takie małe i to takie chyba zwykle zwierzęta chodzą tzn jakieś kozy czy coś ? :p Kozy itd to chodzą we Wrocławiu w zoo , można je karmić normalnie z ręki ale mi sie kojarzy ze jest takie co własnie autem sie jedzie a zwierzaki w koło biegają takie bardziej "drapieżne " ale nie mogę sobie przypomniec gdzie to było ;( siostra mi kiedyś o tym mówiła , mieliśmy tam jechac .... Quote
łamAga Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: http://www.zoo-safari.com.pl/ No wlasnie nie pamietam czy o to mi chodziło ;) ale możliwe ze to jest to ;) Quote
Ania :) Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Na komorce nie chcę mi działać tą stroną :( Ale jakAga mówi , ze to to , to tak jest :P Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Kamil stwierdził , ze trzeba mu kupić większą klatkę :P chyba na suficie ja postawi , bo na większą nie ma miejsca :P Quote
angineuuka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ile ona ma? Ja sie zastanawiam czy przyszłemu papsowi kupic klatkę, czy zmiesci sie w transporterku :D haha Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 107x79x81 jakoś tak , w przybliżeniu bo nie pamiętam dokładnie :) nie uznaje transportera używanego jako klatka :p Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 4 godziny temu, Ania :) napisał: Kamil stwierdził , ze trzeba mu kupić większą klatkę :P chyba na suficie ja postawi , bo na większą nie ma miejsca :P coś wymyślisz :), góra będzie za półkę na książki służyć (ostatnio widziałam jak hodowczyni Shadowa ładnie obszyła swoją klateczkę, całkiem inaczej wygląda). Przy przeprowadzce też naszą zabrałam- bo nie wiem co kiedyś jeszcze mogę posiadać (chociaż demolek Kany nic nie przebije :P) Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Ale jemu wieksza jest nie potrzebna :p w tej i wstanie i sie przeciagnie i obroci , wcale za mala nie jest tylko Kamil sobie cos ubzdzil :P Ale myślałam o tym by klatkę jakoś "ubrac" ale stwierdziłam , ze za często bym musiała ja rozbierać :P Quote
angineuuka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 7 minut temu, Ania :) napisał: 107x79x81 jakoś tak , w przybliżeniu bo nie pamiętam dokładnie :) nie uznaje transportera używanego jako klatka :p To wystarczy mu :D wiesz, ze planuje mikruska, to nie muszę jako tako myslec nad klatką xd tzn z jednej strony klatka w domu wygodniejsza, ale na podrozach i tak w transporterku bedzie xd No i ceny mikro klatek są z kosmosu -_- Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: To wystarczy mu :D wiesz, ze planuje mikruska, to nie muszę jako tako myslec nad klatką xd tzn z jednej strony klatka w domu wygodniejsza, ale na podrozach i tak w transporterku bedzie xd No i ceny mikro klatek są z kosmosu -_- No w sumie tak , zapomniałam , ze to mikrusek będzie :p nie orientuje się w ogóle w cenach klatek teraz. Ta moja udało mi się kupić na olx baardzo mało używana za 100zł :) teraz po naszym 1.5 roku używania dopiero gdzie niegdzie zszedł lakier , a tak to wygląda jak nowka. Quote
angineuuka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Poebao ich :D drugi transporter mnie taniej wyjdzie :p a za kolorową jeszcze lepiej sobie liczą :P - 189 xd ale to zawsze akurat samemu idzie pomalować. Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 3 godziny temu, angineuuka napisał: Poebao ich :D drugi transporter mnie taniej wyjdzie :p a za kolorową jeszcze lepiej sobie liczą :P - 189 xd ale to zawsze akurat samemu idzie pomalować. te ceny to z kosmosu mają, moja klata ma z 9 lat a wtedy jakoś 220 płaciłam (tyle, że to największy rozmiar) Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Wszystko drożeje :p psy coraz droższe to i akcesoria dla nich też :p Quote
Recommended Posts