łamAga Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 2 minuty temu, mar....ka napisał: ale ślicznie wyglądacie, nawet tatuaż mi nie przeszkadza hehehe akurat Damian stał przy mnie i mówię - ładna dziewczyna, a on panu młodemu też niczego nie brakuje heheh jak zwykle ja oceniam laski a on facetów (chyba coś nie halo :P) buahahahahahahahahaha nowoczesne małżeństwo :P żeby życie miało smaczek itd :P tak czy tak mnie zawstydziliście :P Quote
mar....ka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: buahahahahahahahahaha nowoczesne małżeństwo :P żeby życie miało smaczek itd :P tak czy tak mnie zawstydziliście :P ciekawe co Sebastian na to heheheh, Sebastian i Damian (nawet pasuje heheh) Quote
łamAga Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Aebastian jest otwarty na nowe doświadczenia hahaha ale obecnie go nie ma na ziemi , jest w świecie jakiegoś beznadziejnego zapewne filmu :D Ania nas zabije za ten spam :P Quote
*Magda* Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 8 minut temu, mar....ka napisał: a i jeszcze nie podobają mi się zwiotczałe ciała z tatuażami- wszystko przed wami hehehe To się robi tatoo w takim miejscu, żeby nic nie zwiotczało :P 4 minuty temu, dOgLoV napisał: młody zazwyczaj budzi się 5-6 więc jutro obudzi się 4-5 na nowy czas :/ Łączę się w bólu :/ Quote
łamAga Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: To się robi tatoo w takim miejscu, żeby nic nie zwiotczało :P Łączę się w bólu :/ Mnie tylko trochę dziwi jak laski robią sobie tatoo na piersi , ostatnio nawet widziałam oferte o przyciemnianiu sutków ?! przecież to tak inwazyjne miejsce że wręcz nie powinno się tego miejsca ruszać .... my to mamy przejebane :/ Quote
angineuuka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 są laski, co robią sobie sutki w kształcie serca :p Quote
łamAga Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Teraz, angineuuka napisał: są laski, co robią sobie sutki w kształcie serca :p niech se na czole zrobią . penisa :P Quote
łamAga Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 3 minuty temu, angineuuka napisał: jednorozec hahahaha hahahahahahaha taki inny , oryginalny :D Quote
Ania :) Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 Nawet u mnie w galerii ruch luhuhuhu xd Aga wasze ślubne zdjęcie śliczne :) Ja w sumie nie zrobilabym sobie tatuażu na ręce tu pod pachą bo jednak często w tym miejscu skóra później robi się zwiotczala i to nie fajnie by wyglądało :p na nogach/stopach też mi się nie podobają :p dla mnie jedyne miejsca gdzie mogę mieć tatuaż to właśnie nadgarstek (ogólnie od łokcia w dół i ewentualnie w tym miejscu co ma Aga) , kark , plecy i chyba tyle. :p Ale zrobię sobie na pewno jeszcze jakiś :D Quote
Tyśka) Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Hej! Ja lubię popatrzeć na ładne tatuaze, ale sama się nigdy na nie nie zdecyduję ;) Quote
alexmultipass Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 18 godzin temu, mar....ka napisał: heheh jak zwykle ja oceniam laski a on facetów (chyba coś nie halo :P) hi5. u mnie oglądanie się za dziewczynami na ulicy to norma. Quote
Ania :) Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Hej dziewczyny :p Dzisiaj mam ochotę wszystkich pozabijac xd Quote
angineuuka Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Hej dziewczyny :p Dzisiaj mam ochotę wszystkich pozabijac xd why? Quote
Ania :) Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: why? Ile razy można jednej osobie powtarzać ile dana rzecz kosztuje ? a no dzisiaj był mój rekord - 6 razy ... Ile razy możesz odmawiać dania rabatu ? masz ochotę wszystkich zastrzelić a nadal musisz się uśmiechać i być miła... czasem nie cierpię tej roboty :P na szczęście rzadko są takie dni , z reguły to weekendy gdzie ludziow jak mrowkow :P Quote
angineuuka Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Ile razy można jednej osobie powtarzać ile dana rzecz kosztuje ? a no dzisiaj był mój rekord - 6 razy ... Ile razy możesz odmawiać dania rabatu ? masz ochotę wszystkich zastrzelić a nadal musisz się uśmiechać i być miła... czasem nie cierpię tej roboty :P na szczęście rzadko są takie dni , z reguły to weekendy gdzie ludziow jak mrowkow :P brry, nawet mi nie mów. Praca z ludźmi to musi być zuo :p Quote
Ania :) Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: brry, nawet mi nie mów. Praca z ludźmi to musi być zuo :p Mimo wszystko bardzo lubie ta robote :) z resztą zawsze gdziekolwiek pracowałam , była to praca z klientami :) zdarzają się takie dni jak dzisiaj , ze mam dość , ale ogólnie cały tydzień miałam dość ciezki i to wszystko się skumulowalo :) Quote
łamAga Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Ja sobie nie wyobrażam pracować w handlu , wolę swoją śmierdzącą zamkniętą hale , ciągle te same ryjki , tez czasami ma się ochotę wyjąć kałacha i strzelać na oślep ale szybko przechodzi ;) Quote
Ania :) Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Kamil po tygodniu nieobecności wrócił , w końcu nie jestem sama :p więc jest już dobrze :D Quote
Recommended Posts