Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, mar....ka napisał:

ale ślicznie wyglądacie, nawet tatuaż mi nie przeszkadza hehehe akurat Damian stał przy mnie i mówię - ładna dziewczyna, a on panu młodemu też niczego nie brakuje

heheh jak zwykle ja oceniam laski a on facetów (chyba coś nie halo :P)

buahahahahahahahahaha nowoczesne małżeństwo :P żeby życie miało smaczek itd :P

tak czy tak mnie zawstydziliście :P

Posted
Teraz, dOgLoV napisał:

buahahahahahahahahaha nowoczesne małżeństwo :P żeby życie miało smaczek itd :P

tak czy tak mnie zawstydziliście :P

ciekawe co Sebastian na to heheheh, Sebastian i Damian (nawet pasuje heheh)

Posted

Aebastian jest otwarty na nowe doświadczenia hahaha ale obecnie go nie ma na ziemi , jest w świecie jakiegoś beznadziejnego zapewne filmu :D 

Ania nas zabije za ten spam :P

Posted
8 minut temu, mar....ka napisał:

a i jeszcze nie podobają  mi się zwiotczałe ciała z tatuażami- wszystko przed wami hehehe

To się robi tatoo w takim miejscu, żeby nic nie zwiotczało :P

4 minuty temu, dOgLoV napisał:

młody zazwyczaj budzi się 5-6 więc jutro obudzi się 4-5 na nowy czas :/

Łączę się w bólu :/

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

To się robi tatoo w takim miejscu, żeby nic nie zwiotczało :P

Łączę się w bólu :/

Mnie tylko trochę dziwi jak laski robią sobie tatoo na piersi , ostatnio nawet widziałam oferte o przyciemnianiu sutków ?! przecież to tak inwazyjne miejsce że wręcz nie powinno się tego miejsca ruszać ....

my to mamy przejebane :/

Posted

Nawet u mnie w galerii ruch luhuhuhu xd

Aga wasze ślubne zdjęcie śliczne :)

Ja w sumie nie zrobilabym sobie tatuażu na ręce tu pod pachą bo jednak często w tym miejscu skóra później robi się zwiotczala i to nie fajnie by wyglądało :p na nogach/stopach też mi się nie podobają :p dla mnie jedyne miejsca gdzie mogę mieć tatuaż to właśnie nadgarstek (ogólnie od łokcia w dół i ewentualnie w tym miejscu co ma Aga) , kark , plecy i chyba tyle. :p Ale zrobię sobie na pewno jeszcze jakiś :D

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

why?

Ile razy można jednej osobie powtarzać ile dana rzecz kosztuje ? a no dzisiaj był mój rekord - 6 razy ... Ile razy możesz odmawiać dania rabatu ? masz ochotę wszystkich zastrzelić a nadal musisz się uśmiechać i być miła... czasem nie cierpię tej roboty :P na szczęście rzadko są takie dni , z reguły to weekendy gdzie ludziow jak mrowkow :P 

Posted
1 minutę temu, Ania :) napisał:

Ile razy można jednej osobie powtarzać ile dana rzecz kosztuje ? a no dzisiaj był mój rekord - 6 razy ... Ile razy możesz odmawiać dania rabatu ? masz ochotę wszystkich zastrzelić a nadal musisz się uśmiechać i być miła... czasem nie cierpię tej roboty :P na szczęście rzadko są takie dni , z reguły to weekendy gdzie ludziow jak mrowkow :P 

brry, nawet mi nie mów. Praca z ludźmi to musi być zuo :p 

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

brry, nawet mi nie mów. Praca z ludźmi to musi być zuo :p 

Mimo wszystko bardzo lubie ta robote :) z resztą zawsze gdziekolwiek pracowałam , była to praca z klientami :) zdarzają się takie dni jak dzisiaj , ze mam dość , ale ogólnie cały tydzień miałam dość ciezki i to wszystko się skumulowalo :)

Posted

Ja sobie nie wyobrażam pracować w handlu , wolę swoją śmierdzącą zamkniętą hale , ciągle te same ryjki , tez czasami ma się ochotę wyjąć kałacha i strzelać na oślep ale szybko przechodzi ;)