Ania :) Posted May 5, 2016 Author Posted May 5, 2016 Zwykły z over zoo za 10zł :) O nieeee jutro przychodzi hydraulik i zaczynamy remont łazienek :/ zabierzcie mnie stąd :( Quote
jolkablaszczyk Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 oj to nie zazdroszczę.. źle się funkcjonuje w domu jak łazienka w remoncie... Quote
Ania :) Posted May 5, 2016 Author Posted May 5, 2016 To jest najgorsze pomieszczenie do remontów .. dobrze że jest druga łazienka to jest gdzie się kąpać :p prać tylko nie będzie gdzie ... Quote
Ania :) Posted May 7, 2016 Author Posted May 7, 2016 i na koniec, standardowo Leon z kijem odpowiedniej wielkości :P Quote
mar....ka Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Fajowe Leon już trochę przesadza z wielkością (czyżby miał kompleks niższości :P) Jak dla mnie, to poproszę codziennie o taka liczbę fot. Z 10 lat temu, każdy wstawiał masę zdjęć. Galerie tętniły życiem! Quote
Ania :) Posted May 7, 2016 Author Posted May 7, 2016 Leon to jest mistrzunio kierownik prezes królewicz Pan i władca wszechświata :p i serio on się tak zachowuje xd wszystko i wszyscy sa jego i on wszystko może xd tylko on to tak robi wszystko idealnie xd i nie wolno się bić i krzyczeć bo zaraz wkracza między te osoby i szczeka na tego kto bije :p Kiedyś wszyscy siedzieli na dogo a teraz przenieśli się na fb ;) Quote
łamAga Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 My bedziemy wierne naszemu dogo <3 tylko że brak czasu na fotki a jak już sie jakies uda zrobić to brak czasu na wstawienie :/ Quote
Ania :) Posted May 8, 2016 Author Posted May 8, 2016 Ja będę wierna dogo zawsze xd Dzisiaj pojechaliśmy do Ani na działkę i psiaki 4 h szalaly bez przerwy a teraz śpią jak zabite :) Kilka fotek (dodaje z komorki i nie wiem jaka jakosc bedzie...) : Quote
jolkablaszczyk Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 świetne zdjęcia... takiej ich ilości to juz tu dawno ie było :) Quote
Ania :) Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Godzinę temu, jolkablaszczyk napisał: świetne zdjęcia... takiej ich ilości to juz tu dawno ie było :) Nacieszcie sie bo teraz pewnie długo zdjęć nie będzie :p Quote
łamAga Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Ale super ! <3 a dlaczego długo nie bedzie zdjęć ? ja sie nie zgadzam! :P Quote
Ania :) Posted May 10, 2016 Author Posted May 10, 2016 Dałam tyle zdjęć ze powinno wystarczyć na długo :p Quote
Ania :) Posted May 10, 2016 Author Posted May 10, 2016 14 minut temu, Tyś napisał: Chyba przez Bradno zacznę lubić labki :p Zacytuję żeby nie zginęło haha :p 1 Quote
Tyśka) Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 *Brando rzecz jasna :D Literówka wynikające z szybkiego pisania. Chciałam mieć to za sobą zanim się rozmyślę :p 2 Quote
Recommended Posts