dariaopole Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Dziś Szara była na spacerku:) Ja z Basterem a Magda z Szarą, musiały się zapoznać psiaki bo Baster zamieszkał teraz w boksie z Szarunią. Na pewno chłopak się w niej zakocha bo w patrząc w takie bursztynowe oczy Szary nie trudno wpaść jak śliwka w kompot. Quote
Franca81 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 dariaopole napisał(a):Dziś Szara była na spacerku:) Ja z Basterem a Magda z Szarą, musiały się zapoznać psiaki bo Baster zamieszkał teraz w boksie z Szarunią. Na pewno chłopak się w niej zakocha bo w patrząc w takie bursztynowe oczy Szary nie trudno wpaść jak śliwka w kompot. Długonoga piękność o bursztynowych oczkach :loveu::razz: Quote
dariaopole Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Szarunia to taka piękność , że tylko miziać i całować , czemu inni tego nie widzą ??? Quote
dariaopole Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 no właśnie, co tam w schronie będziesz siedzieć !!! Quote
zmierzchnica Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Jest cudowna :) Oby szybko domek się znalazł... W górę, Szara :) Quote
dariaopole Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 no własnie co ona w schronie jeszcze robi ???? Quote
Madziek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 można powiedzieć, że Szara już właściwie ma dom ! i to cudowny dom, poza opolem, pod lasem, duży teren. Do towarzystwa 3 psy, kotki, konie. Jola, która ją adoptuje codziennie przychodzi do schroniska, zabiera Szarą na spacer, przynosi smakołyki, żeby Szarunia się z nią oswoiła i tak się nie bała. Jakoś w tym tygodniu zabierze ją już do domu :sweetCyb: Quote
dariaopole Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 bardzo bardzo się cieszę !!!, ona jest taka słodka, zasługuje na wspaniały dom!!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
zmierzchnica Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Cudownie :) śledziłam jej wątek.. i bardzo się cieszę! :) Napiszcie, kiedy już sunia pojedzie do swojego docelowego domku ... :D Quote
Madziek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Szara jest bardzo szczęśliwa w nowym domku :p mam stały kontakt z nową właścicielką i planuję odwiedzić Szarą ;-) Quote
Recommended Posts