_ogonek_ Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Jejku nie wiedziałam że się za mną tak stęskniono ;P O Uciechowie pamiętam i o każdym tutaj psiaku, ale mój stan hibernacji potrwa jeszcze, może nawet kilka tygodni... Co do tytułu czyli bardziej konkretnych rzeczy, pomyślę... ja teraz w szkole siedzę na informatyce ;) Quote
_ogonek_ Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 dobsz, to może taki tytuł stracony dom i szanse, czyli duet bez nadzieji Quote
Radek Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Na razie dałem taki tytuł: [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=756438872]Piękny duet... (756438872) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
albiemu Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 dziewczyny siedzą na tym wątku od 2007 roku ... Przeraża mnie to, jak czas leci im szybciej niż nam ... Nie wiem kto z Was pisał tekst na allegro ... jest naprawdę dobry. Postaram się pomóc tytułem i zamiennym tekstem. Będziecie mogli co jakiś czas zmieniać. Zaraz usiądę i zacznę pisać. Dzięki za cynk o wątku. W tej ilości psiego nieszczęścia giną takie historie .... Quote
justynavege Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 albiemu witamy i dziękuję w imieniu czarnulek :loveu: Radek dziękuję :lol: bico to tylko ogłoszenie w tv sudeckiej przez miesiąc Ada no nareszcie :evil_lol: fajną masz informatykę ;) Quote
albiemu Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [B]serce lustrem przecięte …[/B] [B][COLOR=Red][I]Wielkie serce na dwie części podzielone[/I] [I]Każda z połówek ma inne ciało[/I] [I]Jestem Twoim oddechem bo dałaś mi życie[/I] [I]Ty wciąż pilnujesz abym opieki nie miała za mało …[/I] [I]Ja wiem, że kiedyś poranek nie otworzy Twoich oczu[/I] [I]Chcę aby wtedy zamknął i moje[/I] [I]Niech dwie połówki znów w jedno serce się scalą[/I] [I]Bo zawsze potrafiło kochać w pojedynkę za dwoje ….[/I][/COLOR] [/B] Adopcje psów są niezwykle trudne. Bardzo ciężkie dla psów, które często latami oczekują szansy na dom. Niezwykle pracochłonne i obciążające dla nas opiekunów. Żyjemy ze świadomością, że często nie udaje się nam podarować im imienia, domu, godnego życia i śmierci. Historia Sarny i Kariny to wielkie emocje. Wchodzą tutaj w grę wzajemne, bardzo silne relacje matki i jej potomstwa. To co napisałam powyżej jest prawdą. Sarna i Karina mają jedno serce. Nie potrafią odnaleźć siebie tracąc się z oczu. My nie mamy serca … ich rozdzielać. Podjęliśmy decyzję o szukaniu dla nich wspólnego domu, mając świadomość, że tym samym zdecydowanie zmniejszamy ich szansę na niego. Niezwykle trudna decyzja z naszej strony i wielkie dla nas obciążenie. Sarna jest oceniona na ponad pięć lat. Karina ma dzisiaj około czterech . Zostały odnalezione na terenie poligonu. Było to trzy lata temu. Tyle trwa nasza walka o ich wspólny dom … do dzisiaj jak widać bez efektu. [B] ..."co z oczu to z serca" Sarny i Kariny nie dotyczy ....[/B] Prosimy Państwa o chwilę dla nich. Zrozumienie i pomoc. Sarna i Karina mają mniej czasu od nas …. Jeśli znajdą dom, swoich opiekunów wierzymy, że zegar zatrzyma się w momencie nad nimi zachwytu … Wskazówki cofnie .miłość oczu ludzkiego serca. Quote
albiemu Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 proszę dodajcie co uważacie od siebie Dodajcie kontakty co potrzeba. Jeśli macie ich wspólne zdjęcia to naprawdę super zgrają się z tekstem ... Mocno trzymam kciuki za dziewczyny. Dzięki wielkie za to co dla nich robicie! Quote
justynavege Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 albiemu mi odebralo mowę z wrażenia poryczałam się przed monitorem tak bardzo dokladnie oddaje to co jest między tymi suniami piękne bardzo dziękuję nieśmiało zapytam czy tytuł [B]serce lustrem przecięte … [/B]mógłby być tytułem aukcji Quote
albiemu Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 naprawdę róbcie z tytułem, tekstem co uważacie - nie pytajcie tylko zmieniajcie gdzie i jak się Wam podoba ... justynavege więcej śmiałości :D - za psiaki bić trzeba jeśli taka potrzeba ! Quote
justynavege Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ach gdyby czarnuszki mogły wiedziec jak piękny tekst dla nich powstał , jak wiele ludzi szuka im domu... albiemu dziękuję raz jeszcze i... zostan z nami na watku , może Ty przyniesiesz im szczęście :lol: Quote
bico Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='justynavege'] bico to tylko ogłoszenie w tv sudeckiej przez miesiąc[/quote] ja i tak ja zwykle znów mam nadzieję:roll: Quote
Radek Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Śliczny tekst, aż się łzy w oku zaszkliły. Jeśli nie macie nic przeciwko to w następnej aukcji dam ten tekst (teraz, w trakcie trwania nie chcę zmieniać). Quote
justynavege Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 bardzo o to proszę Radku :lol: zdechł mi komp w pracy lada dzien bedzie nowy mam plan wydrukowac piękny powyzszy tekst z jakąs dobrą fotką i rozwiesić tu i ówdzie jaką fotkę proponujecie?? Quote
AgusiaP Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [URL="http://pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/"][COLOR=#000000]Stop Killing Dogs - the petition to stop brutal dog torture and dog meat consumption in South Korea[/COLOR][/URL] POWSTRZYMAJMY ZABIJANIE PSÓW -petycja :-(:-(:-(Dziewczynki podpisujcie i posyłajcie dalej Quote
fiorsteinbock Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Podpisane. Przy okazji nasze pieknosci na gore, hopppss! Quote
Radek Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Justyno, dziś miałem małe urwanie głowy więc fotki pooglądam (w celu wyboru) jutro. Może do tego czasu ktoś zasugeruje też swoje typy na fotki:) Quote
justynavege Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 z fotkami nie ma pospiechu , uruchomienie kompa przewiduję chyba na poniedziałek ;) Quote
bico Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 już 200 stron wątku Czarnych...eeeech:( Quote
Radek Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Wątek faktycznie zrobił się już bardzo długi. O czasie oczekiwania na domek nie wspomnę:( Moim typem zdjęcia jest na pewno to, które umieszczone jest w aukcji jako ostatnie:) Nad kolejnymi myślę. Quote
justynavege Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 obiecany komp ma byc jutro w pracy wiec jutro sobota tez nadrobie zaleglosci pracowe ( nazbierało sie :cool1:) i po niedzieli druknę to moze wklejajcie tu fotki ktore uwazacie ze moga byc , ze trafią prosto w jakies dobre serducho bo ze tekst trafi to nie mam najmniejszych watpliwosci byle tylko trafił w takie serducho ktore oprocz milosci ma mozliwosc adopcji Quote
Radek Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='justynavege']serducho ktore oprocz milosci ma mozliwosc adopcji[/quote] Właśnie, nie zawsze to idzie w parze. Często taka osoba ma już w domu jakieś psie (nie)szczęście. Quote
rotek_ Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 siedzę i ryczę..... Magya robiła wapaniałe ulotki, znacie jescze jakiegoś dogomaniaka, który potrafi ją naśladować? biorę się za ogłaszanie suń albiemu wielkie wielkie dzięki:placz: a ja dalej mam łzy w oczach Quote
justynavege Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 rotek włąsnie skoro i Ty i ja się poryczałysmy to dobrze bo moze kto tez się poryczy nowy komputer niekoniecznie wspolpracuje mi z siecią ( vista kontra windows ) więc nie mam na razie drukarki :mad: moze to potrwac , ba nie mam jeszcze programów niektórych dlatego wlasnie to co wspomniałą rotek ogłoszenia zrobione z tekstem albiemu jesli ktos mogłby :oops: wtedy goscinnie u kogos wydrukuję Quote
Radek Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Nie wiem czy dam radę czasowo, jeśli tak to postaram się w weekend coś wytworzyć. Jakiej wielkości miała by być taka ulotka i jakie dane kontaktowe? Nie mogę obiecać na 100 procent, postaram się i dam znać. Quote
Recommended Posts