Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejku nie wiedziałam że się za mną tak stęskniono ;P
O Uciechowie pamiętam i o każdym tutaj psiaku, ale mój stan hibernacji potrwa jeszcze, może nawet kilka tygodni...

Co do tytułu czyli bardziej konkretnych rzeczy, pomyślę... ja teraz w szkole siedzę na informatyce ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie dałem taki tytuł:

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=756438872]Piękny duet... (756438872) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

dziewczyny siedzą na tym wątku od 2007 roku ... Przeraża mnie to, jak czas leci im szybciej niż nam ...

Nie wiem kto z Was pisał tekst na allegro ... jest naprawdę dobry.

Postaram się pomóc tytułem i zamiennym tekstem. Będziecie mogli co jakiś czas zmieniać. Zaraz usiądę i zacznę pisać. Dzięki za cynk o wątku. W tej ilości psiego nieszczęścia giną takie historie ....

Posted

[B]serce lustrem przecięte …[/B]

[B][COLOR=Red][I]Wielkie serce na dwie części podzielone[/I]
[I]Każda z połówek ma inne ciało[/I]
[I]Jestem Twoim oddechem bo dałaś mi życie[/I]
[I]Ty wciąż pilnujesz abym opieki nie miała za mało …[/I]

[I]Ja wiem, że kiedyś poranek nie otworzy Twoich oczu[/I]
[I]Chcę aby wtedy zamknął i moje[/I]
[I]Niech dwie połówki znów w jedno serce się scalą[/I]
[I]Bo zawsze potrafiło kochać w pojedynkę za dwoje ….[/I][/COLOR]
[/B]

Adopcje psów są niezwykle trudne. Bardzo ciężkie dla psów, które często latami oczekują szansy na dom. Niezwykle pracochłonne i obciążające dla nas opiekunów. Żyjemy ze świadomością, że często nie udaje się nam podarować im imienia, domu, godnego życia i śmierci.

Historia Sarny i Kariny to wielkie emocje. Wchodzą tutaj w grę wzajemne, bardzo silne relacje matki i jej potomstwa. To co napisałam powyżej jest prawdą. Sarna i Karina mają jedno serce. Nie potrafią odnaleźć siebie tracąc się z oczu. My nie mamy serca … ich rozdzielać. Podjęliśmy decyzję o szukaniu dla nich wspólnego domu, mając świadomość, że tym samym zdecydowanie zmniejszamy ich szansę na niego. Niezwykle trudna decyzja z naszej strony i wielkie dla nas obciążenie.

Sarna jest oceniona na ponad pięć lat. Karina ma dzisiaj około czterech . Zostały odnalezione na terenie poligonu. Było to trzy lata temu. Tyle trwa nasza walka o ich wspólny dom … do dzisiaj jak widać bez efektu.

[B]
..."co z oczu to z serca" Sarny i Kariny nie dotyczy ....[/B]

Prosimy Państwa o chwilę dla nich. Zrozumienie i pomoc. Sarna i Karina mają mniej czasu od nas ….

Jeśli znajdą dom, swoich opiekunów wierzymy, że zegar zatrzyma się w momencie nad nimi zachwytu … Wskazówki cofnie .miłość oczu ludzkiego serca.

Posted

proszę dodajcie co uważacie od siebie

Dodajcie kontakty co potrzeba. Jeśli macie ich wspólne zdjęcia to naprawdę super zgrają się z tekstem ...

Mocno trzymam kciuki za dziewczyny. Dzięki wielkie za to co dla nich robicie!

Posted

albiemu mi odebralo mowę z wrażenia

poryczałam się przed monitorem

tak bardzo dokladnie oddaje to co jest między tymi suniami

piękne

bardzo dziękuję

nieśmiało zapytam czy tytuł [B]serce lustrem przecięte … [/B]mógłby być tytułem aukcji

Posted

naprawdę róbcie z tytułem, tekstem co uważacie - nie pytajcie tylko zmieniajcie gdzie i jak się Wam podoba ...

justynavege więcej śmiałości :D - za psiaki bić trzeba jeśli taka potrzeba !

Posted

Śliczny tekst, aż się łzy w oku zaszkliły. Jeśli nie macie nic przeciwko to w następnej aukcji dam ten tekst (teraz, w trakcie trwania nie chcę zmieniać).

Posted

[URL="http://pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/"][COLOR=#000000]Stop Killing Dogs - the petition to stop brutal dog torture and dog meat consumption in South Korea[/COLOR][/URL]
POWSTRZYMAJMY ZABIJANIE PSÓW -petycja
:-(:-(:-(Dziewczynki podpisujcie i posyłajcie dalej

Posted

Justyno, dziś miałem małe urwanie głowy więc fotki pooglądam (w celu wyboru) jutro. Może do tego czasu ktoś zasugeruje też swoje typy na fotki:)

Posted

Wątek faktycznie zrobił się już bardzo długi. O czasie oczekiwania na domek nie wspomnę:(
Moim typem zdjęcia jest na pewno to, które umieszczone jest w aukcji jako ostatnie:)
Nad kolejnymi myślę.

Posted

obiecany komp ma byc jutro w pracy wiec jutro sobota tez nadrobie zaleglosci pracowe ( nazbierało sie :cool1:) i po niedzieli druknę

to moze wklejajcie tu fotki ktore uwazacie ze moga byc , ze trafią prosto w jakies dobre serducho

bo ze tekst trafi to nie mam najmniejszych watpliwosci
byle tylko trafił w takie serducho ktore oprocz milosci ma mozliwosc adopcji

Posted

[quote name='justynavege']serducho ktore oprocz milosci ma mozliwosc adopcji[/quote]

Właśnie, nie zawsze to idzie w parze. Często taka osoba ma już w domu jakieś psie (nie)szczęście.

Posted

siedzę i ryczę.....

Magya robiła wapaniałe ulotki, znacie jescze jakiegoś dogomaniaka, który potrafi ją naśladować?
biorę się za ogłaszanie suń

albiemu wielkie wielkie dzięki:placz:
a ja dalej mam łzy w oczach

Posted

rotek włąsnie skoro i Ty i ja się poryczałysmy to dobrze bo moze kto tez się poryczy

nowy komputer niekoniecznie wspolpracuje mi z siecią ( vista kontra windows ) więc nie mam na razie drukarki :mad: moze to potrwac , ba nie mam jeszcze programów niektórych

dlatego wlasnie to co wspomniałą rotek ogłoszenia zrobione z tekstem albiemu

jesli ktos mogłby :oops: wtedy goscinnie u kogos wydrukuję

Posted

Nie wiem czy dam radę czasowo, jeśli tak to postaram się w weekend coś wytworzyć. Jakiej wielkości miała by być taka ulotka i jakie dane kontaktowe?
Nie mogę obiecać na 100 procent, postaram się i dam znać.