Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Radek']Tytuł pierwszego postu zmieniłem, ale nie widzę zmian w tytule wątku. Czyżbym coś przeoczył :oops:[/quote]

nie wiem czemu tak się robi:crazyeye: to chyba trzeba edycja zaawansowana i wtedy może się da tytuł zmienić:roll:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niedługo minie cztery lata:-(

małe miały już tyle towarzyszy w boskie....
tyle sie ich przewinęło:shake:
wciąż dochodzą nowi i odchodzą starzy, a one siedzą

w boksie rządzi mała niepozorna Sarenka
urodzony przywódca
nigdy nie widziałam żeby do któregoś psa pokazała ząbki, a pomimo to każdy psiak uznaje jej wyższość
taki pies trafia się raz na milion
jest niesmowicie inteligentna

Posted

Przykre... oto widać obraz człowieka, w oczach tej niepozornej Sarny, dla niej nie ma już dobrego człowieka... Ona jest happy jak dostanie jedzenie i kocyk, Karina nigdy nie wiedziała co to dom, one myślą, że to jest pełnia szczęścia...

Posted

[quote name='A&S']co rozumiesz mówiąc niekonwencjonalne? Bo ja mam różne skojarzenia :evil_lol:[/quote]

niby jakie :razz:;)

no konwencjonalnie poogłąszalismy net prasa i cisza

czyli zupełnie coś innego

moze plakaty u weterynarzy , w sklepach zoologicznych?

Posted

Nie wiem jak u Was, ale u mnie u weta często wiszą ogłoszenia i czasem widzę, że ludzie odrywają numery telefonu. Więc jakieś zainteresowanie musi być. Zresztą w moim ulubionym sklepiku zoo też ogłoszenia wiszą (chociaż mniej niż u weta)

Posted

czy może ktoś pomoc? pilna prośba:(
Błagam o DT dla tego małego pieska, to jest sytuacja kryzysowa, pomocy! a może masz kogoś, kogo mogłabyś wskazać, by dał DT temu bidakowi:-(:placz: proszę o odzew nie bądźmy obojętni! pliiiiiiiz:placz:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1160/blagamy-o-dt-maly-chory-kundelek-z-interwencji-my-nie-mamy-dla-niego-miejsca-147248/"]Błagamy o DT! Mały, chory kundelek z interwencji, a my nie mamy dla niego miejsca...[/URL]

Posted

[quote name='justynavege']czyli pomysł nie jest zły :razz:

niedługo czarne będą miały ogłoszenie w tv sudeckiej
[/quote]

Czarnulki zostaną gwiazdami TV :)
Super

Posted

[quote name='Radek']Aukcja się dziś skończyła. Czy ponowić?
Może macie jakiś tytuł chwytliwy dla aukcji?[/quote]

hmmmmmm...ja mam...baaaardzo chwytliwy:diabloti:
"numerek w duecie" - i już każdego ciekawość weźmie:diabloti:
wiem...wiem:oops::oops::oops: ale co zrobić?:roll: musi coś tą uwagę wreszcie skupić i przyciągnąć:oops::roll:

Posted

[quote name='justynavege']
bico czasem nieprawdopodobne ;):evil_lol: pomysły dają nieoczekiwanye efekty :evil_lol:[/quote]
...i na to liczę właśnie:evil_lol::oops:
no bo ja już nie mogę - ileż te Czarne mają tkwić w schronie - desperacja normalnie:mdleje::-(

Posted

jeśli one znnajda dom....no nie wiem..aż od pewnego czasu zaczęło mi się to wydawać niemożliwe:-(

nikt nawet na nie nie zwraca uwagi

albiemu piszcze ciekawe tytuły...pamiętam że jej wątki zawsze rzucały mi się w oczy....