rotek_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 dzięki Majqa:loveu: aż łezka w oku się zakręciła Radek mógłbyś stawić jedno allegro dla dwóch suczek z tekstem Majqi? ten adres to adres schroniska-ja go obsługuję sprawdzam pocztę codziennie Quote
majqa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Z całym szacunkiem dla wszystkich robiących allegro (bo nie wiem, jakie robi np. Radek) ale...rozważcie poproszenie Isadory7 o allegro wyróżnione dla obu suniek. W moim, oczywiście subiektywnym odczuciu, jej allegro, rozkładem tekstu i grafiką, rzuca na kolana, a co najważniejsze, przyciąga allegrowiczów. Quote
rotek_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 radku mógłbyś się bezpośrtedni skontaktowac z Isadorą w sprawie projektu allegro? może wtedy coś ruszyło by w sprawie czarnuszek Quote
majqa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Powodzenia sunieczki!!! :loveu: :hand::thumbs: Quote
Radek Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Napisałem do Isadory prośbę, zgodnie z Waszymi sugestiami. Tak czy inaczej jeśli będzie trzeba, dalej będę ogłaszać czarne zwierza :) Na razie aukcji nie umieszczałem Quote
rotek_ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1605450_polaczyla_nas_na_wieki_psia_przyjazn.html[/URL] Quote
Radek Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Bardzo ładne ogłoszenie :) A Isadora zgodziła się ogłosić czarnulki, może już dziś będzie aukcja :multi: Quote
Isadora7 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Radek']Bardzo ładne ogłoszenie :) A Isadora zgodziła się ogłosić czarnulki, może już dziś będzie aukcja :multi:[/quote] Będzie, będzie na szczęście mam wolne i dziergam aukcje. Jeszcze troszkę cierpliwości. Quote
rotek_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 czekamy z niecierpliwością... a tak a propo ładny avatarek:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='rotek_']czekamy z niecierpliwością... a tak a propo ładny avatarek:evil_lol:[/quote] Ach tyle osób było ciekawych jak wyglądam :megagrin::megagrin::megagrin: Mój mini jamniś długowłosy obok w celu autoryzacji :grins: Quote
rotek_ Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 czy one wyglądem odstraszają????:roll: odkąd pamiętam był tylko jeden mail w sprawie Kariny....i to dość niedawno.... od ponad roku zero zainteresowania Quote
Isadora7 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Allegro dla suniek: [B][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=420199798[/URL] postaram się też dać je na aukcje na świstaku. :cool1: [/B] Quote
rotek_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 wow...szacunek isadora:loveu: ja ponowiłam aukcję na autogieldzie Quote
Radek Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Piękne Allegro, teraz to musi ktoś je wypatrzeć. Quote
justynavege Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 majqa Radek Isadora :lol::loveu: rotek wybierz ze dwie dobre ( czyt ładne ;)) foty czarnych mi na maila zapodaj , po woli nadrabiam zaleglosci po powrocie , wysle do gazety :lol: Quote
rotek_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 się robi;) justyna dzisiaj przyjechała do nas TV:cool3: i czarne były w obiektywie qrczątko, słynne się damy robią:evil_lol: miały dzisaj 3 spacery, na trzecim chyba maiły nas już dość:diabloti: no i najważniejsze robert zrozumiał ze je spasł! ale nie zamierza zmniejszać porcji żywieniowych:roll:...ach ci faceci Quote
Isadora7 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ooooo to jeszcze trochę i zmienię tytuł w allegro na "Gwiazdy ekranu szukają domu" Ech żeby im sie udało. Quote
justynavege Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='rotek_']się robi;) justyna dzisiaj przyjechała do nas TV:cool3: i czarne były w obiektywie qrczątko, słynne się damy robią:evil_lol: miały dzisaj 3 spacery, na trzecim chyba maiły nas już dość:diabloti: no i najważniejsze robert zrozumiał ze je spasł! ale nie zamierza zmniejszać porcji żywieniowych:roll:...ach ci faceci[/quote] Sylwia czy Czarne beda w tv? wybralas juz fotki do gazety ? czekam wyslij mi :) Quote
rotek_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Karinka i Sarna : kokosy.pl kupiepsa.pl pineska.pl pajeczyna.pl adopcje.org.pl gumtree.pl ogłoszenia zrobione przez Dinkę Quote
Radek Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Ale się dzieje wokół czarnulek :multi: Fajnie, może wreszcie przyjdzie czas na dom dla Kariny i Sarny. Quote
rotek_ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 tak się zastanawiam jak one maja się z kotami ponoć początki w schronisku nie wskazywały na najlepsze relacje, ale dziasiaj jak wchodziłam z nimi do budynku mijałyśmy Panti naszą kotkę dziewczyny tylko ją obwąchały i chyba za specjalnie się nie przejęły natomiast jak zobaczyła bociana na łące najchętniej by za nim poganył wniosek jeden do bocianów na pewno się nie nadają:evil_lol::eviltong: Quote
justynavege Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Sylwia koty raczej nie dla nich do towarzystwa... Quote
rotek_ Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 u czarnuszek bez zmian dziewczyny trochę się rozbestwiły przy robercie którym im tylko dogadza... nawet karmę już niechętnie ruszają w końcu udało mi się nazbierac na aparat.... brakuje mi tylko kogoś kto przytrzymałby małe a ja bym zrobiła kilka nowych zdjęć Quote
Recommended Posts