Wiwi Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 no wyszły wyszły, ale Niuniek na nich nie ma niestety... nie starczyło czasu, ale Czarne mają się bardzo dobrze, pochłonęły parę smaczków i obszczekały mnie ;) Quote
Radek Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Cieszę się, że czarnulki mają się OK (i jeszcze coś smacznego zjadły:) ) Trochę szkoda z fotkami, ale cóż poczekamy jeszcze troszkę, a tymczasem zwyczajowo poproszę o pogłaskanie suniek ode mnie. Quote
Radek Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Czy odzywał się ktoś z Allegro? Może być tak, że ktoś się odezwie, napisałem że możliwa jest pomoc w transporcie, jeżeli ktoś się zdecyduje to na pewno dofinansuję podróż czarnulek do domu. Quote
_ogonek_ Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Radku, nic... Ale obie mają się bardzo dobrze :D Quote
Radek Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 To niefajnie, że nikt się nie odezwał z aukcji:( Za to cieszę się że psinki mają się dobrze:) Quote
_ogonek_ Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Radku, nawet gdyby Karina miała glodować, to tkanka tłuszczowa wystarczyłaby jej na co najmniej 2 miesiące :evil_lol: Quote
Radek Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Mimo wszystko lepiej żeby nie głodowała :) Quote
_ogonek_ Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 [quote name='Radek']Mimo wszystko lepiej żeby nie głodowała :)[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: Quote
Radek Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 W dalszym ciągu nikt się z Allegro nie odezwał? Quote
Ingrid44 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [INDENT]Proszę pomóżcie nagłośnić. [COLOR=blue][B]W związku z ostatnimi wydarzeniami dotyczącymi faktów znęcania się nad zwierzętami została utworzona petycja skierowana do Ministra Sprawiedliwości: [/B][/COLOR] [URL="http://www.petycje.pl/6464"][COLOR=#4444ff]http://www.petycje.pl/6464[/COLOR][/URL] Cytat: "Jest Pan Ministrem - proszę pokazać, że jest Pan, także człowiekiem." [/INDENT] Quote
Wiwi Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='_ogonek_']Radku, nawet gdyby Karina miała glodować, to tkanka tłuszczowa wystarczyłaby jej na co najmniej 2 miesiące :evil_lol:[/QUOTE] oj ale przecież juz dyskutowaliśmy na ten temat one maja po prostu taka budowę nie atletyczną, tylko hmm obłą... masywną brzmi lepiej ;) jednym słowem są grubokościste :D Quote
_ogonek_ Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 tylko rotek jakoś nie może tego zrozumieć i je odchudza :evil_lol: a w weekendy to różnie, zależy kto sypie karmę do misek, ja tam psom nie żałuję :evil_lol: Quote
Radek Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Na razie Karina i Sarna nie mają Allegro. Jakaś nieodpowiedzialna osoba nacisnęła "kup teraz" i przez to zdjęła aukcję. Napisałem w tej sprawie do Allegro (oczywiście osoba klikająca, pomimo ponagleń nie odpowiedziała) i chcę wszystko wyjaśnić zanim wznowię aukcję. Do końca tygodnia powinienem już móc wznowić. Będę pisał co i jak. Quote
_ogonek_ Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ach, Radku rzeczywiście. Do schroniska dzwoniła pani właśnie przepraszając za to, że jej dziecko kliknęło kup teraz na aukcji Kariny i Sarny. Przepraszam Cię, że nie powiedziałam Ci o tym wcześniej :oops: . Quote
Wiwi Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 yhh co za ludzie, ale przynajmniej zadzwoniła i przeprosiła... to ja w międzyczasie wrzucę parę ogłoszeń panieniek Quote
_ogonek_ Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Wiwi']yhh co za ludzie, ale przynajmniej zadzwoniła i przeprosiła... to ja w międzyczasie wrzucę parę ogłoszeń panieniek[/QUOTE] Czasami każdemu się może zdarzyć ;) Dzięki za ogłoszenia! Quote
Radek Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Dziękuję za informację. Cieszę się, że sytuacja jest wyjaśniona. Na dniach wznowię aukcję czarnulek. Bardzo fajnie, że pani dała znać. Quote
_ogonek_ Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Radek']Dziękuję za informację. Cieszę się, że sytuacja jest wyjaśniona. Na dniach wznowię aukcję czarnulek. Bardzo fajnie, że pani dała znać.[/QUOTE] Po prostu zapomniałam powiedzieć :roll: . .. Quote
Radek Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Wszystko już OK. Właśnie wznowiłem aukcję moich ulubienic. Napisałem też do osoby która zalicytowała i podziękowałem za wyjaśnienie sytuacji. [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1442408133[/url] Quote
Radek Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Niech się już wreszcie moje ulubienice wybiorą do swojego domu :mad: Quote
Ingrid44 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Zawsze zagladam z nadzieja ze ktos sie nimi zaiteresowal . Quote
Recommended Posts