Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wyszły wyszły, ale Niuniek na nich nie ma niestety... nie starczyło czasu,
ale Czarne mają się bardzo dobrze, pochłonęły parę smaczków i obszczekały mnie ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się, że czarnulki mają się OK (i jeszcze coś smacznego zjadły:) )
Trochę szkoda z fotkami, ale cóż poczekamy jeszcze troszkę, a tymczasem zwyczajowo poproszę o pogłaskanie suniek ode mnie.

Posted

Czy odzywał się ktoś z Allegro?
Może być tak, że ktoś się odezwie, napisałem że możliwa jest pomoc w transporcie, jeżeli ktoś się zdecyduje to na pewno dofinansuję podróż czarnulek do domu.

Posted

[INDENT]Proszę pomóżcie nagłośnić.
[COLOR=blue][B]W związku z ostatnimi wydarzeniami dotyczącymi faktów znęcania się nad zwierzętami została utworzona petycja skierowana do Ministra Sprawiedliwości:
[/B][/COLOR]
[URL="http://www.petycje.pl/6464"][COLOR=#4444ff]http://www.petycje.pl/6464[/COLOR][/URL]

Cytat:

"Jest Pan Ministrem - proszę pokazać, że jest Pan, także człowiekiem." [/INDENT]

Posted

[quote name='_ogonek_']Radku, nawet gdyby Karina miała glodować, to tkanka tłuszczowa wystarczyłaby jej na co najmniej 2 miesiące :evil_lol:[/QUOTE]

oj ale przecież juz dyskutowaliśmy na ten temat
one maja po prostu taka budowę
nie atletyczną, tylko hmm obłą... masywną brzmi lepiej ;)
jednym słowem są grubokościste :D

Posted

Na razie Karina i Sarna nie mają Allegro. Jakaś nieodpowiedzialna osoba nacisnęła "kup teraz" i przez to zdjęła aukcję. Napisałem w tej sprawie do Allegro (oczywiście osoba klikająca, pomimo ponagleń nie odpowiedziała) i chcę wszystko wyjaśnić zanim wznowię aukcję. Do końca tygodnia powinienem już móc wznowić. Będę pisał co i jak.

Posted

Ach, Radku rzeczywiście.
Do schroniska dzwoniła pani właśnie przepraszając za to, że jej dziecko kliknęło kup teraz na aukcji Kariny i Sarny.
Przepraszam Cię, że nie powiedziałam Ci o tym wcześniej :oops: .

Posted

[quote name='Wiwi']yhh co za ludzie, ale przynajmniej zadzwoniła i przeprosiła...
to ja w międzyczasie wrzucę parę ogłoszeń panieniek[/QUOTE]
Czasami każdemu się może zdarzyć ;)

Dzięki za ogłoszenia!

Posted

Dziękuję za informację. Cieszę się, że sytuacja jest wyjaśniona. Na dniach wznowię aukcję czarnulek.
Bardzo fajnie, że pani dała znać.

Posted

[quote name='Radek']Dziękuję za informację. Cieszę się, że sytuacja jest wyjaśniona. Na dniach wznowię aukcję czarnulek.
Bardzo fajnie, że pani dała znać.[/QUOTE]
Po prostu zapomniałam powiedzieć :roll: . ..

Posted

Wszystko już OK. Właśnie wznowiłem aukcję moich ulubienic. Napisałem też do osoby która zalicytowała i podziękowałem za wyjaśnienie sytuacji.

[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1442408133[/url]