Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś byli Państwo, którzy są zainteresowani adopcją Tito:) Państwo byli ze swoim psiakiem zeby zobaczyć jak relacje z Titkiem-wszystko ok:) trzymajcie kciuki za pozytywny finał:))

Posted

Odebrałam wczoraj telefon od cudownych ludzi chętnych na adopcję Tito.
Oczywiście skąd??? Z Austrii :)
Ale powiem Wam, że naprawdę bardzo, ale to bardzo pozytywne mam wrażenia po tych rozmowach. Bo było już ich kilka tych rozmów. Co prawda Tito pojechałby do domku dopiero po 15 sierpnia, ale już od lipca Titulek byłby na utrzymaniu tych Państwa i czekałby spokojnie na odebranie.

Państwo mają już jednego psiaka adoptowanego z Fundacji na rzecz ratowania bezdomnych zwierząt Happy Garden z Tarnobrzega.
Psiak szczęśliwy, zadbany i kochany.
Czego więcej chcieć, powiedzcie????

Posted

Żeby nie było za prosto, zadzwoniła do mnie dziś Pani Ewelina, która wraz z rodziną była u Tito w piątek.
Zdecydowali się na adopcję. Chcą Titulka.
Obydwa domki cudowne, kochające i nie mając innego kryterium, podjęłam decyzję na podstawie kolejności zgłoszeń....
No i żeby nie było nudno, Tito będzie mieszkał w Danii.

To tyle na razie. A mówią, ze od przybytku głowa nie boli....

Posted

Nutusiu pewnie, że tak, ale Państwo byli delikatnie obrażeni i nie za bardzo chcieli moich podpowiedzi.

Cieszę się, że nie tylko do Tito los się uśmiechnął.
Czas na Krecika!

Posted

Może obrażeni to za mocne słowo, choć trochę obrażeni na pewno.
Pani miała żal, że nie powiedziałam jej, że Titem jest już ktoś zainteresowany.
Tylko, że wtedy jak z nią rozmawiałam, to nie miałam zielonego pojęcia, że tak się to potoczy...

No cóż, następnym razem będzie kawa na ławę.

Posted

Przyjedzie Betty - sunia, która była ogłaszana, jako jedna z pierwszych.
Ktoś nawet ostatnio przyjechał do schroniska ją adoptować, ale nie zabrał jej, bo miała odgryzione ucho.
Szkoda, że takie coś mogło zaważyć.

[attachment=14687:BETTY 1.jpg]

Posted

Ale się fajnie plażujecie :D

Betty trafiła złoty los! Szkoda, że straciła ucho i że to zaważyło na adopcji :( Ale znajdzie się ktoś, komu to nie będzie przeszkadzało - wręcz odwrotnie!

Posted

Dziś Krecik miał wizytę zapoznawczą i wszystko jest na bardzo dobrej drodze, aby Krecik znalazł dom.
Byłam w hoteliku. Psiaki wygłaskane, wyprzytulane.
Titulek jak zwykle pierwszy do przytulania.

Posted

Raczej nie.
Prawdopodobnie będzie mieszkał w Łodzi.
Jutro ma umówiony zabieg kastracji, ja w międzyczasie ustawię wizytę pa.
Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to myślę, że jeszcze w tym tygodniu wybędzie na swoje :)