paros Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='piekielnyaniolek18']Ja cały czas obserwuje ale widzę że nowych wieści nie ma...[/QUOTE] Ciągle nie mogę uzyskać odpowiedzi ........ :shake: :cool3: Quote
piekielnyaniolek18 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 wiadomo już co z tym tymczasowym domkiem??Czy zostaje u nich??:roll: Quote
paros Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='piekielnyaniolek18']wiadomo już co z tym tymczasowym domkiem??Czy zostaje u nich??:roll:[/QUOTE] Ciągle nie udaje mnie się uzyskać odpowiedzi ........ :cool3: Quote
papudraczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 i co wiadomo cos?? Jedno jest pewne piękna Sawa nadal szuka domku!!!!!!!! Quote
betty_labrador Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 no ja nie rozumiem.... dlaczego nikt od Sawy sie nie doezwie. Piekielny Aniolek chciala ja zaadoptowac a tu nagle cisza, nie wiadomo czy w jedna czy w druga strone? dziwne...:/ Quote
piekielnyaniolek18 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Pisałam w tej sprawie do Paros a jeśli chodzi o Sawę to nadal nic nie wiadomo czy zostaje w domku tymczasowym czy nie Quote
betty_labrador Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ciekawe do kiedy bedziesz czekac na odpowiedz... dziwne ze nie potrafia powiadomic co i jak. Quote
piekielnyaniolek18 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Z tego co wiem to pan u którego przebywa obecnie Sawa miał sam zadzwonić i poinformować co i jak ale milczy.Nawet p. Joanna nie umie uzyskać odpowiedzi, z resztą jak już pisałam wysłałam PW do Paros i napisałam co i jak Quote
betty_labrador Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 dziwne ze tak nagle ucichlo... a bla wielka afera zeby jej dom znalezc, jak juz prawie byl to cisza :roll: Quote
papudraczek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='betty_labrador']dziwne ze tak nagle ucichlo... a bla wielka afera zeby jej dom znalezc, jak juz prawie byl to cisza :roll:[/quote] :shake: niedobrze!! troszkę to dziwne! Quote
anouk92 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [B][SIZE=4]Zmienił się numer kontaktowy - w sprawie psiaków z fundacji należy kontaktować się z Kamilą 501-635-782[/SIZE][/B] Quote
anouk92 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Piekielny aniołek zadzwoń do Kamili i poproś o szczegóły. Quote
papudraczek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jak juz będziecie wiedzieć co dzieje się z pięknością dajcie proszę znać!! Quote
piekielnyaniolek18 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jeśli to nie problem to zadzwonię dopiero jutro wieczorem.Mam pogrzeb w rodzinie a jutro z psem na RTG i punkcję idę :-( Quote
betty_labrador Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [B]piekielnyaniolku[/B] i co dalej z sunia? Quote
piekielnyaniolek18 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Zaraz będę dzwonić i od razu napiszę na forum czego się dowiedziałam Quote
piekielnyaniolek18 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Dzwoniłam sprawa wygląda tak: Jutro p. Kamila jedzie do domku tymczasowego w którym przebywa Sawa i dowiedzą się czy Sawa tam zostaje na stałe czy jednak dalej będzie szukać domku.P. Kamila jedzie tam jutro po południu więc jak tylko będzie wiedzieć co i jak to od razu do mnie zadzwoni.Więc w takim razie będziemy czekać na wiadomość Quote
piekielnyaniolek18 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Właśnie dzwoniła do mnie p. Kamila Sawa zostaje na stałe w domku tymczasowym:multi: Dodatkowo p. Kamila wyśle mi zdjęcia innych psiaków wraz z ich opisami i prosiła by założyć wątki tym które jeszcze ich nie mają.Tak że już dziś prawdopodobnie dostanę zdjęcia innych psiaków Quote
Recommended Posts