ulvhedinn Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Słuchajcie może znacie kogoś kto ulituje się nad zagłodzonym dziadziem? Pająk: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75679&page=18&highlight=paj%C4%85k Zabrałam go a DT zdeklarował sie do opieki bezterminowe, nawet dożywotniej... Teraz nagle okazało się, że muszę do poniedziałku go zabrać, że chcą go uśpić...:placz: A ja nie mam gdzie- pokój osobny zajęty przez kota ratowanego z panleukopenii, Aga się zaraz wprowadza ze swoim psiakiem, a miejsce Pajączka zajęła juz starowinka Rudzia:placz: Błagam, jeśli sami nie możecie pomóc, rozsyłajcie wiadomość!!!! Quote
mulinka Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Wiem tylko tyle, że psiak się odnalazł i że Grażynka go oddała ale nie do schroniska, więc pewnie starszym ludziom, o których mi wspominała. Ulv szuka domu tymczasowego dla staruszka Pajączka - kto może pomóc ? Quote
mulinka Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 wczoraj długo rozmawiałam z Grażynką, psiaka przygarnęła jej sąsiadka psiak ma tam bardzo dobrze Quote
Recommended Posts