carolinascotties Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 dopiero teraz tu trafilam... zycze pieskowi i Nowej Pani duzo, duzo szczescia i zdrowia :loveu: Quote
justynavege Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Molkuś jak dobrze ze Maksio ma swojego człowieka :multi: Quote
Molkas Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 No więc cioteczki obiecane foteczki: Jutro dalsza część...jeszcze raz dziękuję w imieniu Maksia za pomoc i proszę o zaglądanie na Maksiowe bazarki. Quote
Molkas Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Uxmal cały czas musi mieć robione kilka razy dziennie opatrunki, nakładane specjalne maści, żeby ta błonka na rance nie wysychała i nie pękała. Kilka razy dziennie musi mieć to przenywane wodą utlenioną i delikatnie osuszane opatrunkami. A że Maksiu nalezy do mega ruchliwych psiaków to wcale nie jest to takie łatwe. Jutro wstawię Wam inne fotki ale obie z wet byłysmy dosłownie zaskoczone poprawą stanu zdrowia Maksia. Zerknijcie w pierwszy post a różnica jest KOLOSALNA. Quote
justynavege Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Maksiu...... wstyd mi ze jestem zcłowiekiem dobrze ze spotkałeś Anioły na swej drodze....... Quote
Molkas Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Tak dokładnie bazarki jak najchętniej, bo pomoc jeszcze trochę będzie potrzebna. Co do lampy Zeptera to Maksio nie miał okazji spróbować. Nikt z nas nie miał takowej. Quote
justynavege Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Słyszałam ze Ulv chyba miala kiedys jakąs lampe ale nie wiem czy to o tą chodzi i czy jeszzce ma....... Quote
solito Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 justynavege napisał(a):Słyszałam ze Ulv chyba miala kiedys jakąs lampe ale nie wiem czy to o tą chodzi i czy jeszzce ma....... No właśnie, miała ją przywieźć teraz do Uciechowa! Przywiozła? Quote
justynavege Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 solito napisał(a):No właśnie, miała ją przywieźć teraz do Uciechowa! Przywiozła? hmm raczej nie , ale moze ja po prostu nei zauwazylam? spytam jutro jeszzce dla pewnosci Sylwi Quote
agula Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 o rany dopiero dzisiaj tutaj trafiłam:shake: Quote
Diana S Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Biedny chłopiec rana na grzbiecie ładnie sie goi... Quote
Ulaa Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Moja mama ma lampę Bioptron Zeptera!! Często pożyczają od nas znajomi dla swoich psów, spytam czy jest szansa pożyczyć nie-znajomym ;) Quote
DuDziaczek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Boze ale ci ludzie rweni... :( A macie moze "swierze"zdjeci aranki?? Tak dla porownania jak sei goi? Quote
DuDziaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 sorka uxmal Świetnie sie goi!! :-o teraz to byleby domek sie znalazl... Quote
ANETTTA Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 goi sie super ........................ domek potrzebny ...................a tam gdzie on teraz jest nie ma szans na stały pobyt .................................ten psiak tyle wycierpiał Quote
yewcia1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Pusto strasznie - przepraszam, za nieobecność ale ostatnio z czasem nie wyrabiam:oops: Quote
Lemoniada Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Mam nadzieję, że wszystko w porządku u Maksia? Quote
Ulaa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Maksiu, czemu nikogo nie interesujesz :placz: Quote
agula Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [FONT=Trebuchet MS]hopaj na pierwszą:multi: [/FONT] Quote
Recommended Posts