Molkas Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Kochani zapraszamy na Maksiowy bazarek!!! Link na stronie 7 wątku!!! Quote
Monia70 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dopiero znalazłam tu Maksa. Siedzę i ryczę:-( :-( Jak można coś takiego zrobić???????????????????????? Jak można choćby pomyśleć. Ja juz nie mogę:shake: :shake: :shake: Dzielny piesku, który odzyskałeś chęć do życia , żyji znajdz swój domek! Quote
yewcia1 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Makio coś pusto u ciebie - a dlaczego?:-( Quote
Monia70 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Maksio, uwierz w ludzi i śmignij do swojego domku! Przeciez opatrunki to nic nadzwyczajnego. Quote
Lemoniada Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Jak można skrzywdzić tak cudowną istotę? I to jeszcze w tak bestialski sposób? W głowie się nie mieści:shake: Żeby tylko domek się teraz znalazł - może jeszcze jakiś reportaż w tej sprawie uda się wybłagać? Quote
ANETTTA Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 a jak u pieska z psychika bardzo lekliwy ....,dajciee jakies nowe foty Quote
Molkas Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Maksiu nie jest wcale lękliwy i to jest najdziwniesze. Nie stracił wcale zaufania do ludzi. Poza tym czuje się w lecznicy już jak "Pan na włościach" szczeka na wszystkich pacjentów. Postaram się zrobić Maksiowi fotki jutro i Wam pokazać. Quote
ANETTTA Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 no to czeakmy na nowe foty ..........a nikt nie chce tego bidoka nie ma zadnych deklaracji :shake::shake::shake::shake: Quote
Molkas Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Jutro będę miał najświeższe wiadomości to Wam przekażę, a teraz jeszze raz zapraszam na bazarek Maksia, który dzisiaj się kończy. Quote
Molkas Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 No mam dla Was dobre wieści jest szansa na domek dla Maksia. Trzymajcie kciuki. Tylko trzeba będzie wspomóc leczenie, stąd prośba o bazarki. Jak tylko wszystko będzie pewne dam Wam znać. Zapraszam na Maksiowy bazarek i przypominam, że każda złotówka się liczy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6513668#post6513668 Quote
justynavege Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Moka Ty mow coś wiecej bo popadamy z niepewności Quote
Molkas Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Narazie nic nie powiem, bo nie chcę zapeszyć. Jak będę miała pewność to dam Wam znać. Proszę tylko o bazarki dla Maksia, bo Maksio nadal potrzebuje leczenia i jeszcze trochę będzie potrzebował. Quote
yewcia1 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Na dniach coś wystawię - obiecuje ( tylko znalazłam robote i nie wyrabiam z czasem na zakrętach):shake: Quote
Lemoniada Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Podnosze Maksia na dobranoc. yewcia1 napisał(a):Na dniach coś wystawię - obiecuje ( tylko znalazłam robote i nie wyrabiam z czasem na zakrętach):shake: Yewcia, zatrudniłaś się jako kierowca?:evil_lol: Quote
Ulaa Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Nie lubię tv i rzadko oglądam, ale TŻ to nadrabia i w przelocie natrafił na reportaż o piesku. Zawołał mnie i obejrzeliśmy ze szczękami latającymi w kolanach.... Horror... Pomyślałam wtedy "napewno jest na dogo jego wątek ze 300 stron"... I ci ludzie mówiący "przygarniemy", "weźmiemy"... Byłam pewna, że "pieska z telewizji" każdy będzie chciał... Przekonana, że widzowie wpłacają na leczenie, a telefony urywają się od chętnych. Że zwyrodnialec został zidentyfikowany i poniesie karę... Byłam pewna tych kilku rzeczy dotyczących Maksia. A okazało się, że jego rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej :-( Jakiś czas temu też mieliśmy "u siebie" (w sensie miejsca) podobny przypadek: suczka oblana gorącą smołą. Sunia ma już domek cudowny - u dogomaniaków :loveu: może oni pomogą coś wymyśleć dla Maksia, spytam... Quote
Ulaa Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Oj chyba nie :shake: Trzebaby się chyba do tv zwrócić (a może mają go na stronce tvp 3 katowice?) Quote
solito Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Molkas']No mam dla Was dobre wieści jest szansa na domek dla Maksia. Trzymajcie kciuki. Tylko trzeba będzie wspomóc leczenie, stąd prośba o bazarki. Jak tylko wszystko będzie pewne dam Wam znać. Zapraszam na Maksiowy bazarek i przypominam, że każda złotówka się liczy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6513668#post6513668 Cudownie!:loveu: Trzymam kciuki!!! Quote
Recommended Posts