Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero znalazłam tu Maksa.
Siedzę i ryczę:-( :-(
Jak można coś takiego zrobić????????????????????????
Jak można choćby pomyśleć.
Ja juz nie mogę:shake: :shake: :shake:
Dzielny piesku, który odzyskałeś chęć do życia , żyji znajdz swój domek!

Posted

Jak można skrzywdzić tak cudowną istotę? I to jeszcze w tak bestialski sposób? W głowie się nie mieści:shake:
Żeby tylko domek się teraz znalazł - może jeszcze jakiś reportaż w tej sprawie uda się wybłagać?

Posted

Maksiu nie jest wcale lękliwy i to jest najdziwniesze. Nie stracił wcale zaufania do ludzi. Poza tym czuje się w lecznicy już jak "Pan na włościach" szczeka na wszystkich pacjentów. Postaram się zrobić Maksiowi fotki jutro i Wam pokazać.

Posted

Narazie nic nie powiem, bo nie chcę zapeszyć. Jak będę miała pewność to dam Wam znać. Proszę tylko o bazarki dla Maksia, bo Maksio nadal potrzebuje leczenia i jeszcze trochę będzie potrzebował.

Posted

Podnosze Maksia na dobranoc.

yewcia1 napisał(a):
Na dniach coś wystawię - obiecuje ( tylko znalazłam robote i nie wyrabiam z czasem na zakrętach):shake:

Yewcia, zatrudniłaś się jako kierowca?:evil_lol:

Posted

Nie lubię tv i rzadko oglądam, ale TŻ to nadrabia i w przelocie natrafił na reportaż o piesku. Zawołał mnie i obejrzeliśmy ze szczękami latającymi w kolanach.... Horror...
Pomyślałam wtedy "napewno jest na dogo jego wątek ze 300 stron"...
I ci ludzie mówiący "przygarniemy", "weźmiemy"... Byłam pewna, że "pieska z telewizji" każdy będzie chciał... Przekonana, że widzowie wpłacają na leczenie, a telefony urywają się od chętnych. Że zwyrodnialec został zidentyfikowany i poniesie karę...

Byłam pewna tych kilku rzeczy dotyczących Maksia. A okazało się, że jego rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej :-(

Jakiś czas temu też mieliśmy "u siebie" (w sensie miejsca) podobny przypadek: suczka oblana gorącą smołą. Sunia ma już domek cudowny - u dogomaniaków :loveu: może oni pomogą coś wymyśleć dla Maksia, spytam...