Mysza2 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Lisio zaprasza na kolejny bazarek, tym razem nowiutkie dziecięce buciki http://www.dogomania.com/forum/topic/148615-nowe-dzieci%C4%99ce-buciki-dla-lisia-do-10092015-godz-2200/#entry16364140 Quote
brzośka Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 Brzośko zapisz ta stówkę ode mnie dla Lisia, :):) Serio?? Lisio zaprasza na kolejny bazarek, tym razem nowiutkie dziecięce buciki http://www.dogomania.com/forum/topic/148615-nowe-dzieci%C4%99ce-buciki-dla-lisia-do-10092015-godz-2200/#entry16364140 Lecę! :D Quote
AgusiaP Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Dziewczynki może ktoś z Waszych znajomych ma dzieci, popytajcie prosimy! Quote
Kamila Proc Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Lisio zaprasza na kolejny bazarek, tym razem nowiutkie dziecięce buciki http://www.dogomania.com/forum/topic/148615-nowe-dzieci%C4%99ce-buciki-dla-lisia-do-10092015-godz-2200/#entry16364140 no to i ja Quote
rudakacha Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Podajcie dziewczęta numer konta dla Lisia, wspomogę chociaż jednorazowo. 1 Quote
Mysza2 Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Podajcie dziewczęta numer konta dla Lisia, wspomogę chociaż jednorazowo. Jejku, bardzo bardzo dziękujemy, już ślę :):) Edit: Nie mogę wysłać bo masz skrzyneczkę pełną:) Quote
brzośka Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Lisienku sciskam :) brzosiu wplacilam sierpien wrzesien doszło Ewciu :) Podajcie dziewczęta numer konta dla Lisia, wspomogę chociaż jednorazowo. Czy ta stóweczka jest od Ciebie?? Dziękujemy!!! :) Quote
Mysza2 Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 doszło Ewciu :) Czy ta stóweczka jest od Ciebie?? Dziękujemy!!! :) Kochane dziewczynki, bardzo bardzo pięknie dziękujemy Quote
brzośka Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Nie ma za co:) Oczywiście, że jest! :) Quote
Mysza2 Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Aldonko przelałam już pieniążki z pierwszego bazarku 340 zł. Nie wszystkie przesyłki już doszły, ale wpłaty już mam wszystkie. Potwierdź proszę na bazarku jak dolecą:):) http://www.dogomania.com/forum/topic/148388-koniec-rozliczamy-du%C5%BCo-ciuszk%C3%B3w-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-lisia-do-31082015-godz-2200/ Quote
brzośka Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Aldonko przelałam już pieniążki z pierwszego bazarku 340 zł. Nie wszystkie przesyłki już doszły, ale wpłaty już mam wszystkie. Potwierdź proszę na bazarku jak dolecą :):) http://www.dogomania.com/forum/topic/148388-koniec-rozliczamy-du%C5%BCo-ciuszk%C3%B3w-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-lisia-do-31082015-godz-2200/ Bardzo dziękuję Myszko :) To jutro zrobię przelew za kolejny miesiąc hotelikowania. Quote
Mysza2 Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Bardzo dziękuję Myszko :) To jutro zrobię przelew za kolejny miesiąc hotelikowania. Dlatego nie czekałam do końca:) Zadzwonię jutro do Kasi jak tam nasz staruszek się miewa A jak się urlop udał? Quote
brzośka Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Pogoda mogłaby być lepsza, ale cóż, wrzesień ;) Spacerowaliśmy, psiaki się wybiegały, wykąpały, jest dobrze :) Pierwszego dnia znalazłam bardzo chorego kociaka, który obecnie przebywa w lecznicy (gmina Rewal na szczęście ma środki na takie cele - chwała jej za to!). Niestety jeśli nie znajdzie domku to po leczeniu wyląduje znów na ulicy :( A wracając wczoraj w nocy na parkingu przy stacji benzynowej gdzieś w Polsce znaleźliśmy cudne małe kocię, biszkoptowozłociste o bursztynowych oczkach, które oczywiście wzięliśmy ze sobą i szukamy domku :D Quote
Mysza2 Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 No tak, samo życie :( \Dobrze , że na Was trafił Quote
Mysza2 Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Dzwoniłam do Kasi, u Lisia nie ma zmian na gorsze na szczęście :):) Miał badania pod kątem tarczycy, bo wet podejrzewał że do dyszenie i trzęsienie to może być coś z taczycą. Ale na szczęscie nie. Dostał cały zestaw leków, które mają zmniejszyć jego dolegliwości. Kasia nam napisze co i jak i wstawi rachunki, bo ja nie spamietałam i mogłabym pokręcić. Jak na staruszka podobno nieźle zniósł ostatnie upały. Quote
AgusiaP Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Pogoda mogłaby być lepsza, ale cóż, wrzesień ;) Spacerowaliśmy, psiaki się wybiegały, wykąpały, jest dobrze :) Pierwszego dnia znalazłam bardzo chorego kociaka, który obecnie przebywa w lecznicy (gmina Rewal na szczęście ma środki na takie cele - chwała jej za to!). Niestety jeśli nie znajdzie domku to po leczeniu wyląduje znów na ulicy :( A wracając wczoraj w nocy na parkingu przy stacji benzynowej gdzieś w Polsce znaleźliśmy cudne małe kocię, biszkoptowozłociste o bursztynowych oczkach, które oczywiście wzięliśmy ze sobą i szukamy domku :D trzymam mocno kciuki za dwie kocinki! Zeby super domki znalazły. Ech ...człowiek nawet na urlop nie moze spokojnie wyjechać,tyle jest tych bidulek w potrzebie ... Quote
AgusiaP Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Dzwoniłam do Kasi, u Lisia nie ma zmian na gorsze na szczęście :):) Miał badania pod kątem tarczycy, bo wet podejrzewał że do dyszenie i trzęsienie to może być coś z taczycą. Ale na szczęscie nie. Dostał cały zestaw leków, które mają zmniejszyć jego dolegliwości. Kasia nam napisze co i jak i wstawi rachunki, bo ja nie spamietałam i mogłabym pokręcić. Jak na staruszka podobno nieźle zniósł ostatnie upały. Uff to dobrze, ze nie jest zle. Lisiu juz ma swoje latka, ale miejmy nadzieje, ze leki pomogą. Quote
brzośka Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 Taki on piękny cudak :) A Orion, ku naszemu zdumieniu, okazał się kocim tatą - nie odstępuje małego na krok! :D Quote
brzośka Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 Dobre wieści o Lisku, miło czytać że się trzyma nasz Staruszek :) Pieniążki z bazarku dotarły (zaraz potwierdzę), hotel zapłacony - zaraz uzupełnię post rozliczeniowy. Quote
AgusiaP Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Normalnie dwa cuda, cudeńka kochane! Na pewno szukacie mu domku? Widzę, ze Orionek nie ma nic przeciwko, wręcz przeciwnie, miłość kwitnie ! Quote
AgusiaP Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Normalnie dwa cuda, cudeńka kochane! Na pewno szukacie mu domku? Widzę, ze Orionek nie ma nic przeciwko, wręcz przeciwnie, miłość kwitnie ! Quote
Recommended Posts