Matango Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Witam! Czy znacie może jakieś polskie marki suchych karm, które moglibyście polecić z czystym sumieniem? Chodzi mi o takie mogące konkurować składem z firmami zagranicznymi. Quote
Kocurkotka Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 na pewno Dolina Noteci - ale to tylko puszki i przekąski i chyba RAFI ale ma słaby skłąd :P 17% mięsa tak to w polsce nie ma dobrej karmy "polskiej produkcji" :P Quote
wronka Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Doctor Dog, o ile mnie pamięć nie myli. Półka średnia wyższa. Quote
martazobeniak Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Doctor Dog, o ile mnie pamięć nie myli. Półka średnia wyższa. Doctor Dog - faktycznie. Tylko coś mi się pokrętny wydaje, zwłaszcza odkąd się naczytałam, że to generalnie Saba, tylko pakowana w eko-stylu. Na plus - próbowałam indyka dla małych ras i nie było negatywnych efektów. Quote
Recommended Posts