Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dogo:)))']Mam nadzieję, że Rudzia znajdzie dobry dom. Gdybym mogła to bez wahania bym ją wzięła :)[/quote]

Witaj:)

a może skoro sama nie możesz, to znasz kogos, kto by mógł?:razz:

Posted

No własnie- Rudencji co prawda niczego nie brakuje materialnie, ale wciąż nie ma swojego własnego ludzia...

Gosiapk, doszły pieniądze za torbę z bazarku :multi: Dziękujemy!!!!!:multi:

Posted

Ru- świetnie, sępi za trzech, chociaż jej nie wolno, usiłuje wyżerać co sie da- a jak zwęszyła krakersy, to wlazła mi na biurko :-o Wiecie jak? Hyc na stołek przy kompie, hyc na klawiaturę i hyc na biurko:evil_lol: Biedny, stary, niewidomy piesek :mad:
Ja się wogóle muszę poskarzyc- myślałby kto, że jak sie bierze psich inwalidów, to będzie spokój i żadnych rozrób... taaa... wystarczy popatrzec na Kraksicę, albo Skorka ['] akrobatę :evil_lol: A teraz Rudzia idzie w ich slady..
Kupiłam właśnie siatkę do osiatkowania balkonu, bo inaczej muszę zabezpieczać łańcuszkiem i nie da się solidnie wietrzyć.

...a Pałek się przejadł i bączy... fuuu... :shake:

Posted

[quote name='ulvhedinn']
Ru- świetnie, sępi za trzech, chociaż jej nie wolno, usiłuje wyżerać co sie da- a jak zwęszyła krakersy, to wlazła mi na biurko :-o Wiecie jak? Hyc na stołek przy kompie, hyc na klawiaturę i hyc na biurko:evil_lol: Biedny, stary, niewidomy piesek :mad:
[/quote]
:eek2:no w życiu! ta staruszeczka! myślałby kto-proszę i na pewno stac ją na węcej!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No i sie zdziwiłam- Aksa, Ruda i Pałek urzadzili mi taki total w pokoju, że ich chyba pomorduję... Z tym co prawda będzie pewien problem, bo tylko KrA dostepna, a zgredy się zapakowały pod łóżko i udają że ich nie ma:mad:

Posted

Zrobiłam dzis Ru badanie krwi- oczywiście była straszna panika i wrzaski :placz: jakby co najmniej łapę obcinali żywcem...
Wątroba się bardzo poprawiła, natomiast niestety cukier nie bardzo. Zwiększamy insuline i czekamy... jesli nie będzie większych zmian, to może to oznaczać problemy z czynnością kory nadnerczy:-(
Z tym, że ciała ketonowe w moczu spadły ostatnio do normy, Ru się dobrze czuje i właściwie nie ma powodów do paniki...

Posted

Hi , hi....:evil_lol: Ulv, chyba materacyk jakiś musisz sobie dziewczyno kupić:diabloti:
Fotki są słodkie:iloveyou:

Trzymam bardzo kciuki za zdrowie malutkiej i wyniki następnych badań...
Jak dobrze, że Ruda na Ciebie trafiła:Rose:

Posted

ja już ciotki wiem czemu Ulv nocami na dogo jest......to proste! zobaczie na tłok na jej łóżku-tu jest dpowiedź:evil_lol:-jest tak czułą panią, że czeka aż watach tyłki sobie wygrzeje i z ranka na chwilę Ulv przycupnie-i gotowa na cały dzień pracy!:multi:
ładnie to wymyśliłam:evil_lol::ylsuper:

Posted

słuchajcie ciotki z Wrocka - która się na kompie zna? Ulv dzwoniła - umarł jej komp... Co robić? POMOCY!!!!
1. prąd jest
2. monitor się świeci
3. no widać ze tam sie coś dzieje

co to moze być? mój TZ - na tak postawione pytanie odpowiedział:
"boli mnie noga. co to może być"? Obawiam się, ze ma racje.... Ale moze jednak macie jakieś pomysły... ona bez kompa tam jajo zniesie ...