Patrycja* Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Cieszę się bardzo, że udało się Lilo znaleźć domek :) i trzymam moooocno kciuki za jej zdrówko Ja jeszcze słów kilka wspomnę o finansach. Na Lilo zostały przekazane pieniądze od Chudego w wysokości 934,78 zł oraz od Calineczki 40,40 zł. Razem: 975,18 zł Wydatki poniesione na Lilo to 222,00 zł za wizytę u weterynarza, badania i leki oraz 28 zł na kontrolną morfologię i leki. Razem 250,22 zł Zatem pozostało w dalszym ciągu 724,96 zł. Pieniądze będą oczywiście czekały na kolejną biedę. 3 Quote
Patrycja* Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 I jeszcze faktura VAT, której kwotę należy podzielić pomiędzy Lilo, Toresa, Nemo, Vitę i Monę Quote
saphira18 Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 ciąg dalszy ;) u Lilo wszystko ok, grzecznie zostaje w domu sama, jak słyszy otwieranie drzwi to szczeka. Jak to mówiła jej Pani, gospodynią się zrobiła, obchód już sama robi :) nawet były jakieś zaczątki zabawy z kolegą basetem. Z kotem to różnie, ale przyjaźni na razie nie będzie. Lilo również zaliczyła pierwszą kąpiel, ponieważ wytarzała się w czymś "pachnącym". Troszkę grymasi, mięsko z ryżem to już nie mega przysmak, chyba że Pani karmi z ręki. Ale wiadomo sunia nie była wychudzona więc się jej przyda kilo, dwa mniej 2 Quote
soboz4 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Nie ma jak przeczytać dobre wieści z samego rana, od razu jest fajniejszy dzień! Teraz tylko zdrówka życzę Lilo! 1 Quote
saphira18 Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 dzień doberek, wczoraj z ewes ruszyliśmy na Myszkowice, gdzie to zamieszkała Lilo. Pannica lepiej trafić nie mogła. Rozpoznała auto i od razu wyleciała zadowolona do nas. Lilo wygląda dobrze, ciut schudła, chodziła zadowolona, kładła się pod nami a pyszczek opierała na naszych nogach :) z Portem coraz lepiej się układa, leżeli nawet wczoraj obok siebie, chociaż Pani mówiła że Lilo raz nie chciała wpuścić Porta do pokoju, gdzie obaj mają legowisko. z kotem Michałkiem hmm, jak nie schodzi na niziny, to jest dobrze, gorzej jak jest niedaleko Lilo ;) szkoda bo Michałek podobno chce do niej bardzo, z Portem leżał zawsze i czyścił go ;) może z czasem Lilo da mu szanse. Lilusia chodzi z Panem do lasu, nawet już się oddala nieznacznie. Przyniosła Państwu pluszaka i chciała się przeciągać :D My tez jej przywieźliśmy pluszaka którego od razu wzięła i nawet troszkę ponosiła. Ewes może coś doda, spędziliśmy u państwa dwie super godzinki :) Pan zapraszał nas na wystawy, mówił że wszystko załatwi jak coś stoisko itd :) podobno często dostają karmę i ostatnio nie mieli co z tym zrobić, więc może nasze psiaki skorzystają Portuś przytulas mmm ale mam zabawkę a tak mam za oknem 2 Quote
saphira18 Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Wesołych Świąt życzy Lilo i nie tylko :) 1 Quote
Patrycja* Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Ja również życzę Lilo Wesołych Świąt a przede wszystkim dużo zdrówka :) A zdjęcie kradnę na fb :P 1 Quote
Recommended Posts