pinczerka_i_Gizmo Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 I pojechał... :) Mam kilka zdjęć jak czekaliśmy na przyjazd Państwa - wrzucę w wolnej chwili :) Jutro mam mieć wieści od Państwa jak minęła pierwsza noc. W domu czekają jeszcze kot i świnka morska... Trzymajcie kciuki za Łobuza! 1 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Państwo na dniach mają przesłać zdjęcia :) Skopuję może wiadomość, którą od nich dostałam: "Witam. Zadomowił się już po dwóch godzinach : ) teraz już razem z kotem się bawią, a nawet dziś Frugo lizał kotka po uchu co było zabawne :) trochę boi się samochodów na rannym spacerze, ale myślę, że z czasem będzie ok. Z dziewczynkami też dobrze się bawi." Czyli wszystko w porządku! :) 3 Quote
tamb Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Lili8522, piszę tutaj bo masz zapchaną skrzynkę. Proszę, wejdź na wątek http://www.dogomania.com/forum/topic/142500-agatka-mandarynka-i-duszek-prosz%C4%85-o-domy-og%C5%82oszenia-pomoc/page-10Szukam transportu. Quote
Recommended Posts