Mysza2 Posted May 11, 2016 Author Posted May 11, 2016 2 godziny temu, ranias napisał: Gorąco się zrobiło niesamowicie. Misiunia spaceruje wieczorową porą z miną cierpiętnicy. A najchętniej to by wcale nie spacerowała, no może w kierunku lodówki ewentualnie.... Misiunia jak zimno to nie chce chodzić bo marznie, jak ciepło to też źle. Tylko w łóżeczku ma w sam raz:):) Spójrzcie na zdjęcie arystokratki:) Tylko czerwonego dywanu na schodach do nieba brak:) Quote
ranias Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Dziewusia komediantka rządzi na całego. Z łoża wychodzi dopiero w godzinach popołudniowych i zawsze z obrażoną miną. Na spacery kroczy dostojnie lub nie. Opróżnia miski nie tylko swoje i zawsze jest pierwsza w kuchni. Bardzo ją kochamy. 1 Quote
Mysza2 Posted May 23, 2016 Author Posted May 23, 2016 5 minut temu, ranias napisał: kawał baby z tej dziewusi..taki do kochania... kochanego ciała nigdy za wiele:) Quote
ranias Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Myślę,że pytanie dotyczące wstawania było skierowane do mnie. Misia na dźwięk budzika zakopuje się w piernaty. Zresztą mina dziewusi na drugiej fotce mówi sama za siebie.... Quote
ranias Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Dzisiaj była u nas wielka nawałnica. Grad, potem deszcz, prawdziwe oberwanie chmury. Do tego burza, pioruny...Misia siedziała z Keciusiową w szafie. Zwykle w szafie siedzi Brodzio, ale chyba go baby przegoniły... Quote
AgusiaP Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Brodzio znowu poszkodowany. pewnie dzisiaj juz u Was swieci słoneczko, u nas dzisiaj ładny dzien. Quote
ranias Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Misiunia- dziewusia po raz kolejny zrobiła w konia poczciwego Brodzia i spałaszowała jego kolację. Jaka gruba, taka przebiegła.... Quote
Mysza2 Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 Ktoś chyba zrobił kupę w salonie Myślę, że to Brodzio To na pewno Brodzio.... Bambaryłka jest the best:):) Quote
ranias Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Gruba zołza. ale poczciwina z niej, bo jak napaskudzi, to pakuje się do kąta i sama odbywa karę. A zezuje z tego kata jak nie wiem co..... Quote
ranias Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Misiunia od godziny 21 spoczywa w pościeli. Wkroczyła dostojnie po schodkach do łóżka i wyprawia tam jakieś akrobacje. Miny stroi jak potłuczona.... Quote
Recommended Posts